Normaali Vital Signs lapsille

Atro Häkkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ella Rain

Etsitkö normaali elintoimintojen lapsille on rutiininomainen osa vierailun lastenlääkärin toimisto. Monet lääkärit eivät jaa erityisiä numeroita he etsivät, mutta monet vanhemmat ja talonmiesten haluaisivat tietää, mitä nämä luvut ovat.

Mitä Vital Signs?

Elintoiminnot ovat, kuten nimikin kertoo, elonmerkkejä. Elävä ihminen hengittää, on syke, pulssi ja lämpötila. Vaikka vitals ovat pohjimmiltaan elonmerkkejä, heidän määränsä voi ilmoittaa lääketieteellisiä ongelmia monissa tapauksissa. Terveydenhuollon ammattilainen toimenpiteitä seuraavasti:

 • Pulssi on sydämen syke, joskus kutsutaan "syke". Lääkäri mittaa, kuinka monta kertaa sydän lyö 60 sekunnissa, seuraavat seikat:
  • Nopeus lyöntiä
  • Rytmi sydämen syke
  • Vahvuus pulssi
 • Hengitystiheys on periaatteessa määrä Hengitä henkilö ottaa 60 sekunnissa. Ammattilaiset etsiä neljä edellytystä:
  • Normaali
  • Bradypnea
  • Takypnea
  • Apnea
 • Verenpaine on veren voima vastaan ​​valtimoiden seinämiin.
 • Kehon lämpötila mitataan sen määrittämiseksi, hypotermia tai kuume on läsnä. Kehon lämpötila laskee kun henkilö kuolee tai kun henkilö on shokissa.

Verenpaine ei aina luokiteltu elintoimintojen, mutta vanhemmat voivat odottaa verenpaine lukema aikana lääkärin käynti. Jotkut eivät pidä lämpötilan olla tärkeä, mutta se on usein mukana mittaukset sekä.

Normaali Vital Signs lapsille: Facts

On tärkeää huomata, että normaali elintoiminnot lapsille eroavat elintoimintojen aikuisille ja lapsille. Terveet lapset näytteille eri määrä kunkin luokan kun he kasvavat ja merkittäviä poikkeamia voivat olla indikaattorit tiettyjä sairauksia.

Pulssi

Lääketieteen ammattilainen voi ottaa lapsen pulssi monin tavoin, mutta se on todennäköisesti otettu ranteen jossa värttinävaltimon täyttää luun. Tutkija yleensä laskee pulssia 15 sekunnin ja kertoo sykintätiheyden 4 saada määrä lyöntiä minuutissa. Vahvuus pulssi ja rytmin mitataan samoin.

Normaali syke Lapset Ikä Syke 0-6 kuukautta 100 -180 6 kuukautta 120-160 2 vuotta 80-150 5 vuotta 80-110 10 vuotta 70-110 Yli 10- 50-90

Katso Kliininen Tentti nukkumiseen sykkeet.

Hengitys

Hengitys on ilmeinen elintoimintojen mitattu normaalina lääkäri käyntiä. Tutkija noudattaa samaa yleistä lähestymistapaa käytetään mittaamaan pulssin, laskemalla määrä Hengitä 15 sekunnin ja kertomalla 4 saada määrä hengitystä minuutissa. Pediatric Vital Signs päässä WebMD tarjoaa kaksi kaavioita hahmotellaan normaali elintoiminnot vauvoille ja lapsille. Seuraavat ovat yleisiä numeroita normaalia hengitystä minuutissa lapsilla.

Normaali Hengitystaajuus Ikä Hengitystä minuutissa 0-6 kuukautta 30-60 6 kuukautta 25-50 2 vuotta 18-35 5 vuotta 17-27 10 vuotta 15-23 Yli 10- 55-100

Verenpaine

Verenpaine mittaukset vaativat verenpainemittari, mittalaite, joka käyttää ranneke, joka sopii käsivarren ympäri kyynärpäiden yläpuolelle. Normaali verenpaine lukemat lapsilla vaihtelevat ikä, pituus ja paino. National Heart Lung and Blood Institute on yksityiskohtaisia ​​verenpaine taulukot Lasten ja nuorten.

Kehon lämpötila

Lapsen lämpötila voidaan ottaa eri tavoilla:

 • Peräsuolen lämpötila on tarkin mutta on suositeltavaa lapsille.
 • Suullinen lämpötila on tyypillisesti otettu sähköinen lämpömittari, mutta jotkut voivat käyttää lasi lämpömittari.
 • Ylimääräiset mittaukset tehdään kainalossa. Tämä lähestymistapa on houkutteleva, mutta se on vähiten luotettava.
 • Sähköinen lämpömittari voidaan käyttää ottaa lapsen lämpötila korvaan.
 • Otsa lämpömittari voidaan sijoittaa otsa mitata ihon lämpötila.
 • Tutti lämpömittari voidaan käyttää vauvoille.
Normaali lämpötilalukemia Lähestyä Lämpötila Rektaalisesti 99.6 celsiusta Oraalinen 98,6 celsiusta Apu- 97.6 celsiusta Korva 99.6 celsiusta

Huomioita

Numerot esitetään tässä ovat yleisiä ohjeita, ja se on tarpeen keskustella normaali vaihteluvälit lapsellesi hänen lastenlääkäri.

Elintoiminnot lapsilla ja aikuisilla voi muuttua tietyissä olosuhteissa. Esimerkiksi henkilö voi osoittaa kiihtynyt pulssi ja hengitys jälkeen harjoittaa liikuntaa. Normaalit lukemat liittyvät keskimääräiset hinnat samalla levätä, mutta en nuku.

Lasten terveys on tärkeä asia ja tietäen normaali elintoiminnot lapsille voi auttaa joissakin tapauksissa. On kuitenkin tärkeää olla ammatillinen lääketieteen alalla ottaa lukemat sen varmistamiseksi, että ne otetaan ja tulkitaan asianmukaisesti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha