Norja Air toimitusjohtaja seisoo Boeing 787 ja 2 Muut Dow Movers tarkkailulistalle

Ari Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Boeing Co: Nykyinen hinta $ 118.57

Vaikka Norja Air Shuttle toimitusjohtaja Björn Kjos on ollut rehellisesti hänen vaikeuksia Boeing 787, hän sanoo, että hän silti tilata lentokoneen jos hän piti tehdä se uudestaan. Haastattelussa Street, Kjos sanoi: "Se on fantastinen lentokone. Se on mahtavaa. 787 on uskomaton polttoaineen polttaa. Boeing on ollut erittäin ammattimaista; he ymmärtävät ilma on lentävän. "tarina Norja 787 ongelmia on paljon julkisuutta, koska lentoyhtiö on vaati keskustella niistä American toimittajille. Eräässä tuoreessa lehdistötiedotteessa, kantaja nimeltään 787 "painajainen lentoyhtiöt luottaa tämän uuden veneen."

Wal-Mart Stores Inc.: Nykyinen hinta $ 74.22

Siellä on ollut toinen tappava tulipalo Bangladeshin vaate tehdas, joka tappoi yhdeksän työntekijää ja loukkaantui lähes 50 muuta. Illan aikana muutos tiistaina viallinen lämmitys koneen Aswad Composite Mills, lähellä pääkaupunkia, Dhaka, syttyi taas työntekijää, vaatteet tärkeimpien merkkien, jotka sisältävät Wal-Mart ja Gap. Aswad tehdas Blaze on neljäs tällainen tragedia rutto Bangladeshin vaate työntekijöiden viime vuonna, alkaen viime marraskuussa katastrofi Tazreen Fashion Factory, joka tappoi 112 ihmistä.

Intel Corp.: Nykyinen hinta $ 23.21

Perjantaina Macquarie alensi Intelin välillä outperform vapaalle, säilyttää hinta tavoitteeksi $. 22 Osaketta alennettu, koska huolestuttaa, että liikkeellä kohti cloud computing asettaa paineita yhdistelmä. Yritys katsoo, että Intelin kasvu prosessori lähetykset saattavat nousta, mutta että sitä suuremmat ASP heikkenee. Kuitenkin osakkeet ovat noin 0,4 prosenttia perjantaina iltapäivällä kello $ 23.20.

Älä missaa: Boeing voi herätä päässä Dreamliner painajaisia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha