No Child Left Behind Ottaa Onnistunut koulut Osaksi "Jollei" Koulut

Orvo Salovaara Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tässä palapeli. Uusimmassa numerossa Äiti Jones, Kristina Rizga kirjoittaa "Everything olet kuullut Ellei Koulut on väärin."

Tässä mitä hän kirjallisesti:

Mukaan tulokset, Mission Lukio San Franciscossa, Kaliforniassa, on pienimpiä järjestämättömien 5 prosenttia maan kouluista, ja se on jatkuvasti laiminlyönyt vastata jatkuvasti kasvava vertailuarvot asettamat liittovaltion No Child Left Behind Act.

Mutta kuten Rizga selittää:

Yksi monipuolinen korkealla maan kouluista, Mission on 925 opiskelijat, joilla 47 eri passi. Suurin ovat Latino, Afrikkalainen Amerikan, ja Aasian amerikkalainen, ja 72 prosenttia on köyhiä. Silti vaikka koulussa oltiin saatettu luetteloon alimman suoriutuneen kouluissa, 84 prosenttia valmistuvan luokan meni yliopistoon, suurempi kuin alueella keskimäärin; tänä vuonna, 88 prosenttia hyväksyttiin. Samana vuonna, Mission paransi Latinos "testitulokset enemmän kuin mikään muu koulun alueella. Ja vaikka suspensioita kovassa koko kansakunta, he olivat laskeneet 42 prosenttia Mission. Guthertz oli nähnyt keskeyttävien määrä laskee 32 prosentista 8 prosenttiin.

Miten tämä ei ole koulussa? Se palapeli, joka Rizga yrittää selvittää.

Ja useimmiten se tulee alas, että standardoidut testit ovat kaikki, jotka todella laskee määritettäessä, onko koulun epäonnistuu tai kulkee. Koulut arvostellaan standardoituja testejä. Laki valtuutetaan universaali "taito" matematiikasta ja käsittelyssä 2014-määräaika, joka painaa voimakkaasti opettajille ympäri maan, koska koulut, jotka eivät täytä sitä kohtaavat tiukkaa seuraamuksia.

Rizga vietti 18 kuukautta sulautettujen Mission High School San Franciscossa: jos sinä ihmettelet, miksi et ole lukenut monia kertomuksia siitä, miten nämä kysymykset pelaaminen tosielämässä, on syy: se on helpompi toimittaja upottaa armeijan kanssa tai merijalkaväen kuin mennä kulissien takana julkisessa koulussa. Kesti kuukausia hänen löytää joka sallisi hänen.

Hän seuraa yksi opiskelija, Maria, kun taas pohditaan, mikä tekee hyvä koulu. Mission Korkea ansaitsee +.

Mistä tiedämme, milloin koulut epäonnistuvat, ja miksi se on niin vaikea kääntää ne ympäri?

Se on hänen keskeinen kysymys. On lähes $ 4.4 miljardista testaukseen vuodesta 2002-pistein nyt käyttää kaikkea päättää opettaja palkka jakamiseksi koulutusbudjetit-saada tuloksia? On kaikki tiedot auttavat meitä selvittää, mitä todella toimii, tai viettelee meidät keskitytään vain mitä testejä voi mitata?

Joka kevät koko kansakunta, opiskelijoiden 3.-11 luokan istua alas ottaa standardoitujen vaadittavat testit liittovaltion NCLB. Jokainen valtio keksii sen omat tutkimukset, jotka perustuvat omaan luetteloon Curriculum opiskelijoiden on hallittava kussakin palkkaluokassa. Useimmissa jäsenvaltioissa, standardoituja testejä koostuu pääasiassa monivalintakysymyksiä.

Kuten Rizga toteaa:

No Child Left Behind on animoitu tämän uskon mittareita. Se valtuutti että valtiot käyttävät testitulosten onko koulut menestyminen tai puuttuessa, joista jälkimmäinen parantamiseksi tarvitaan tai hyväksyä rankaisutoimenpiteitä.

Kuitenkin, kymmenen vuotta myöhemmin, yhä useammat koulutus kannattaa sanoa ne eivät odottaneet, miten suurten panosten testaus muuttuisi opetusta huonompaan. Niistä käännynnäisiä on koulutuksen historioitsija Diane Ravitch, joka toimi apulaisulkoministeri koulutuksen George HW Bushin hallinnon ja oli kiihkeä mestari NCLB. "Vastuullisuus muuttui painajaiseksi amerikkalaisissa kouluissa", hän kirjoitti vuonna 2010 Wall Street Journal op-ed, "tuottaa opiskelijoille, jotka porattiin säännöllisesti perustaidot mutta olivat usein tietämättömiä lähes kaikki muu ... Tämä ei ollut minun visio hyvä koulutus. "

Jopa kummisetä standardoitu testaus, kognitiivinen psykologi Robert Glaser, varoitti vuonna 1987 vaaroista ylikorostamista päälle testin tulokset. Hän kutsui heitä "lankeavia ja osittainen indikaattorit koulumenestystä" ja varoitti, että standardoituja testejä mielestä olisi "erittäin vaikea arvioida" keskeisiä taitoja ihmisten pitäisi hyötyä hyvän koulutuksen: "joustavuutta ja rohkeutta edessä stressiä, tunnetta veneet työmme, sitoutuminen oikeus- ja huolehtiva meidän sosiaalisia suhteita, omistautumista edistää yleistä etua. "

Ja kuinka oikeudenmukainen tämä on? Jo vuoden käytön jälkeen maassa, Maria oli otettava sama testi kuin äidinkielenään, vaikka tutkimukset osoittavat, että maahanmuuttajien teini ottaa vähintään neljä vuotta tulla taitavia Englanti-ja se on jatkuvasti keskittyä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Tammikuu 12, 2018 | 14:33:45 | myöhemmin 1 vuosi
Immo Kaurismäki
  Like 4   Dislike 2

Koulujärjestelmä on rikki ja tarvitsee paljon työtä, jotta se paremmin. Minun lapsen koulun he vain laittaa politiikkaa paikka kaksinkertaistaa rangaista opiskelijoita. Jos lapsi menee aika out room ja muut rangaistukset 3 tai enemmän kertaa lukukauden ne jätetään minkäänlaista sosiaalista toimintaa koulussa. He olivat jo rangaistaan, miksi rangaista heitä enemmän ja hyljeksiä niitä? Vanhemmat ei edes pyydetty tulo politiikkaan. Se hiipi tutkan alla ja laittaa äskettäin uutiskirjeen enemmän jälkikäteen eikä asianmukainen ilmoitus. Minä en ole pysyvä tähän ja koonneet vetoomuksen, että aion tuoden koulun johtokunnan seuraavassa kokouksessa. Tarvitsen niin paljon allekirjoituksia saan. Ole hyvä, tukea lapsia. Se on tervetullutta.

Tammikuu 12, 2018 | 17:30:27 | myöhemmin 1 vuosi
Jyri Mäkäräinen
  Like 5   Dislike 0

Vietin kaikki 4 vuotta lukiota kyllästynyt pois mielestäni. En kiistänyt. Tein suoraan n ilman yrittää lapset, jotka eivät välitä tai eivät halua lukea aineistoa tai tehdä työtä hidasti meitä alas. Laiskuus ja urheilu suuntautunut opiskelijoiden piti luokan välillä voi liikkua eteenpäin. se on rikki järjestelmä. poikani tulee kotiin koulutettu, jossa hän voi oppia vauhtiaan ja vie aikaa todella oppia materiaali

Tammikuu 12, 2018 | 19:21:34 | myöhemmin 1 vuosi
Kimmo Kekkonen
  Like 1   Dislike 2

Ms .:  Rouva,  Mielestäni sinun nimesi monia päteviä, syyt, joiden tilanne koulutus on kuten me kaikki tiedämme sen. Lisäisin vielä yhden: oppiminen nykyään takuut mitään, paitsi ehkä työttömyyttä.  Yliopiston professorit eivät auta, koska ne ovat haavoittuvia itse, mitä hankkia ja varmistaa asema, ja myöhemmin rahoitusta toimintaansa. Valitettavasti yliopiston professorit ovat ainoita ihmisiä maailmassa koulun ammattimaisesti tarpeeksi vahva kestääkseen poliitikkoja, toimitusjohtajat jne ainoita, jotka ei voida sivuuttaa, jos he sanovat asiat ovat todella huonoja. Olen pahoillani, että joudun sanomaan sen, mutta vaatimaton opettajat, ei ole tieteellinen maine kestä niille, jotka päättävät. Ja tähän tilanteeseen se ei ole opettajien vika, omaa koulutusta on rujo samat ihmiset päätäntävalta, keitä he sitten ovatkaan.  Lyhyesti: se on pohjimmiltaan toivoton, baari yksi ihme.

Tammikuu 13, 2018 | 02:00:55 | myöhemmin 1 vuosi
Urpo Juntunen
  Like 2   Dislike 2

Ad D: jos opettajat, jotka opettivat minua ja minun luokkatoverit, particulary rouva Ruth Bing ja rouva Georgian Purvis, eläisi tänään nähdä, miten opiskelijat opetetaan, miten kurinalaisuutta on saanut huonontua, kaikki melko hyödytön testaus ja materiaalin laadusta opettivat, he olisivat kunnossa. Mitä me tarvitsemme tänään opettajia kuin nämä naiset, jotka kun lähdimme niiden luokat, tiesi aihe. Tietenkin meidän olisi palata mitä todella toiminut ja purettava ohjaajien käsissä. Leikkaa alas joitakin typerä paperityötä heidän on täytettävä, jotta ne voivat asianmukaisesti kurissa opiskelijoita, opettaa työtä eikä testi, toisin sanoen anna heidän tehdä töitä ne palkattiin tekemään ja että on opettaa oppilaita selviytyä todellisessa maailmassa kohtaavia. Ja asia siitä, niin kova kuin nämä naiset olivat, me kaikki ihaillut niitä tiesimme he välittänyt meidän futuurit.

Tammikuu 13, 2018 | 07:22:35 | myöhemmin 1 vuosi
Herkko Alanen
  Like 3   Dislike 2

Carlos B .:  Sir,  En sanonut olin tuhlannut aikaa katsella videon, mutta juuri päinvastoin: Sanoin, että siitä huolimatta, että pettynyt suorituskykyä molemmin puolin, en ole pitänyt sitä ajanhukkaa omasta puolestani.  Mitä etuja ja haittoja koulun järjestelmien, en jaa optimismia näkymät Yhdysvallat on. Yhdysvalloissa, tieto laimennetaan uskomatonta suhde, ja voi nähdä kuinka yksi toipuu tästä, myöhemmin elämässä.  Onko vahinko Kiinan kautta jäykän koulutuksen, en ole varma. Olen varmasti enemmän huolissani amerikkalaiset kuin Kiinan, tässä suhteessa.

Tammikuu 14, 2018 | 08:17:32 | myöhemmin 1 vuosi
Jari Huuskonen
  Like 2   Dislike 0

Carlos B .: Sir,  Kiitos linkkiä Kiinasta ja sen koulutukseen. Olen yrittänyt vähän omasta toistaiseksi, tietää se, jotta saada, että oli todella hyödyllinen.  Olin pettynyt jotenkin, ilman osalta käytetty aika katsella sitä hukkaan. Pettynyt, että kiinalaiset eivät palkata täysin ammattilainen kääntäjä. Että professori West kuulosti - sekä puutavaran O äänensä ja ilmaisi ideoita - enemmän pappina ja vähemmän kuin tiedemies. Mutta ehkä se o kulttuurista: ehkä Professori West ° perheen ollu ° t yksi intellektuelleja. Samoin Kiinan dekaani doesnt ° t näyttävät henkinen minulle - ehkä samoista syistä. Hänen tapauksessaan, se o s paljon vaikeampaa arvioida häntä, koska en puhu kiinaa. Silti jotkut eleet ja kömpelö nauru häneltä eivät viittaa hän voisi olla henkinen.  Eräs opiskelija siellä sanoi * American opiskelijoita Aren ° t kuin älykäs *. Uskon, että hän tarkoitti: * American opiskelijat Aren ° t asiantunteva *. Kysymys kuuluu: mitä tekosyy ei Yhdysvaltojen on, pitää sen massojen tietämättömyydessä? Kiinalaiset ovat niiden erittäin hyviä syitä sortaa ihmisiä Kiinassa: estää hajoamiseen maassa, ja suuri poliittinen järjestelmä muutos. Onko tämä syy Yhdysvaltain samoin?  Pettymys Professori West ° s rinnastaa Kiinan poliittista sortoa kanssa suoranainen sota (lempeä jättiläinen, spreadin

Tammikuu 14, 2018 | 15:09:32 | myöhemmin 1 vuosi
Helka Ronkainen
  Like 5   Dislike 0

Jatkuvat - se ei tehnyt kunnossa, vaikka luulin sitä lyhyempi joka ppreceded se.  In "sosialismi", valmistuneet vastaavien tiedekuntien oli otettava tentti kahden vuoden jälkeen, vahvistettava hyvän opettajina. Tentti kattaa pedagogiikka, menetelmiä opetuksen, ja ... omia juttuja, joita ne piti opettaa. Saalis on, se ei ollut lukion tasolla, se oli tasolla kahden ensimmäisen yliopistojen! Muistuttaa teitä siitä: tällaiset kurssit ovat usein johdanto kursseja jatko Yhdysvalloissa, keskimäärin yliopistoissa!  Ne ihmiset, jotka kiirehtivät vaatia Yhdysvaltain / Länsi koulutuksen tilanne on "sosialismi" lähes varmasti ole nähnyt "sosialistinen" kouluissa.

Tammikuu 14, 2018 | 22:00:25 | myöhemmin 1 vuosi
Rauna Aaltonen
  Like 5   Dislike 0

Lupaava linkki, herra G., kiitos!  "Sosialismi" oli esitetty, että "kriisi", koska sen syntyminen, noin alussa 20-luvulla. Joten, ... jotain kriisissä, se tekee hämmästyttävän hyvin! Sanon, "kriisi" on vakavia vaikeuksia, jotka voivat olla hengissä. Mutta meidän tapauksessamme, en ole ollenkaan varma, missä määrin se on asia "ei", ja missä määrin yksi "ei olisi".  Palasin lisätä hieman enemmän "sosialismi", mikä ei olisi sovi minun edellinen lähettämistä.  In "sosialismi", pre-yliopisto standardit ohjataan opetusministeriön, mutta olen varma, että yliopistot on ollut voimakasta panostusta että. Oppikirjoja kirjoittivat yliopiston professoreita vastaavien tieteenalojen, ja laatu ja taso oli näkyvissä.  Alkaen lukion oppilaat olivat joutumassa kouluihin kautta tentit vain, vaikka ne voisivat liittyä mihin tahansa kouluun maassa. Heti oli enemmän ehdokkaita kuin paikkoja, olisi pääsykoe. Tämä varmasti oli tilanne todella hyvää koulua. Erityisesti yliopistojen pääsy perustui 3 tunnin pitkä tentit. Nämä kokeet ovat julkisesti saatavilla, kaikkien pitäisi nähdä niitä.  Kontrasteja, sinun pitäisi tarkastella tentit annetaan nykyään: heidän on sääli on törkeän vähättelemällä sitä.  In "sosialismi", valmistuneet vastaavien tiedekuntien oli

Tammikuu 15, 2018 | 02:09:49 | myöhemmin 1 vuosi
Huugo Hirvonen
  Like 5   Dislike 2

Ne henkinen tarpeeksi halukkaita kuuntelemaan älykästä keskustelua aiheesta pitäisi kuunnella seuraavat haastattelut David Harvey ja Richard Wolff 26 heinäkuu 2012 on Charlie Rose ohjelma.

Tammikuu 15, 2018 | 05:53:06 | myöhemmin 1 vuosi
Mika Alanko
  Like 5   Dislike 2

Mr. Carlos B. ja annybody muu:  Naiset ja herrat,  Jätän "sosialismi" väittävät syrjään, vaikka minulla on enemmän kokemusta siitä kuin kukaan joka ei ole koskaan nähnyt sitä. Katsotaan keskittyä siihen, mitä meillä on täällä: demokratia ja kapitalismi.  Jokainen, joka haluaa nähdä matematiikka lukion opetussuunnitelmaan "sosialismi", kirjoita minulle paikan päällä, ja tapa vastata sinulle. Minä liittää 24 sivun sanoi matematiikka opetussuunnitelmaan.  Se näyttää, että se menee yliopisto avaruuteen demokratian. Se näyttää, että vuoden loppuun lukion, opiskelijat täällä ovat 2-3 vuotta jäljessä saman ikäisiä opiskelijoita, jotka asuvat demokratian, mitattuna aihe käsitellä. Mitä syvyys kattavuus, ei ole vertailu!  Jos voisin näyttää yliopiston opetussuunnitelman "sosialismi", haluat löytää, että se menee noin puoli tapa Tohtoriohjelman keskimäärin USA: n yliopistojen. Tämä on vaikea uskoa niille, jotka tietävät kukaan mistä "sosialismi". Tutustu tämän vuoden ranking IMO:  Kuinka monta demokratiat eivät näet ensimmäisen 10 maassa siellä? Kuinka monta 15 ensimmäisen?  Juorut "sosialistiset" maat on se, että kaikki kuusi jäsentä Yhdysvaltain joukkue tänä vuonna

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha