Nämä asiat saattavat olla takana Kulut

Tuire Heino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mitä tahansa voi uskoa, rahaa nykymaailmassa on aina mahdollista hieman omistautumista. Kanssa hieman kekseliäisyyttä ja pakkotyöhön, kuka tahansa voi ansaita tarpeeksi varaa perusasioita elämässä. Rahaa ei ole ongelma - pitämällä se on, jos asiat saada vähän hankala.

Oletko koskaan huomannut, että iloisesti vaikuttava palkka sulaa osaksi niukka tähteet pelkkä päivän kuluttua saat sen, ja et ole aavistustakaan, jos nämä dollaria mennä? Jos vastaus on kyllä, tämä artikkeli on sinua varten. Katsotaanpa katsomaan mikä aiheuttaa kuluja kasvaa ja miten parantaa tilannetta.

1. Et käytä Alennukset

On säästää harrastajille, jotka väittävät, että järjestelmällinen käyttö kanta-asiakaskorttien, pr-tilaisuudet, kuponkeja, ja määräajoin alennuksia voi säästää tuhansia dollareita joka vuosi. Saatat löytää koko oppaita miten tämä verkossa. Vaikka nämä oppaat voivat olla täysin helposti luettava, pitää kirjaa tarjouksia ja leikkaus kuponkeja voi olla väsyttävää ja aikaa vievää. Mielenkiintoinen vaihtoehto on Slimcard - kortti, jota voidaan käyttää sijasta kaikki Kanta, missä tahansa maassa, jokaisesta.

2. Business ei ole rahoitussuunnitelma

Jos suoritat liiketoimintaa, paljon teidän kulut voidaan keitetyt alas tehottomuuteen ja huono organisointi. On, valitettavasti, ei nopea ja helppo ratkaisu tähän ongelmaan. Vastaus on luoda tehokas taloudellinen liiketoimintasuunnitelman omalla tai palkata asiantuntija tekemään sen omassa sijaansa. Kun teet sen, sinun on hämmästynyt siitä, kuinka olet onnistunut saada mitään voittoa pois yrityksesi lainkaan ennen.

3. ostat Things sinun ei todellakaan tarvitse

Olkaamme rehellisiä: me kaikki ostaa paljon tarpeettomia asioita - asioita, emme tarvitse tai asioita ei järkevä henkilö voi koskaan tarvitse. Joskus ostamme jotain koska mielestämme meidän on ehdottomasti oltava sen heti, mutta pian se kerää pölyä jossain kaukaisin rajojen ullakko.

Miten erottaa asioita sinä tarvitset asioita on hämmentynyt olla hallussasi pari vuotta myöhemmin? Hyvä sääntö on peukalo on antaa itsellesi aikaa ajatella joka kerta kun kohtaat jotain kaipaat ostaa. Älä osta jotain impulssi. Anna itsellesi kolme päivää ja jos haluat edelleen sitä, hyvin, mennä eteenpäin. Mutta useammin kuin ei, tällä kertaa on enemmän kuin tarpeeksi antaa impulssi häivyttää ja siirtyä eteenpäin.

4. Voit lainata rahaa

Vanha Polonius tiesi, mitä hän puhui, kun hän neuvoi kuumapäisenä poika vastaan ​​sekä varainhankinta ja luotonanto rahaa - kumpikaan ei ole hyvä sinulle. Kun lainata rahaa, jopa hyvä ystävä ja näennäisesti luotettava henkilö, sinulla ei ole mitään takeita sinun koskaan nähdä nämä rahat uudelleen. Lainanottaja voi pyytää lisää rahaa myöhemmin tai kertoa muille, kuinka helppoa on saada rahaa sinulle. Tämä voi johtaa enemmän luotonantoa ja lopulta pilata suhteita muihin ihmisiin.

5. Voit puute rahoitusalan yleisen tuntemuksen

Kuitenkin vihlova ajatus voi olla, on tärkeää ottaa huomioon, että ongelma voidaan juurtunut, että et yksinkertaisesti ymmärrä joitakin hyvin perustavanlaatuisiin asioita miten rahaa toimii. Jos sanat, kuten korkotaso, inflaatio, sijoitetun pääoman tuotto, ja niin edelleen tarkoittaa vähän mitään sinulle, se voi olla erittäin hyvä saada joitakin perustietoja taloudellista koulutusta mahdollisimman pian. Et usko kuinka paljon enemmän järkeä maailma alkaa tehdä kun ymmärrät, miten rahaa todella toimii.

Nämä ovat joitakin hyvin yksinkertainen, mutta silti hyvin tärkeitä asioita, jotka voivat aiheuttaa kuluja tarpeettoman korkea. Ottaa hyvä tarkastella niitä ja kysy itseltäsi, jos mitään näistä asioista liittyvät omaan tilanteeseen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha