Nämä 7 harjoitukset ovat tieteellisesti todistettu lisätä onnellisuutta

Arho Kekkonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nämä 7 harjoitukset ovat tieteellisesti todistettu lisätä onnellisuutta

On syytä selvittää yli haluavat kuusi pack abs. Tiede kertoo, että liikunta voi todella nostaa pois negatiivisia tunnelmia ja tunteita, tekee meistä tuntuu kevyempi ja jälleen virtaa. Mutta on tiettyjä kunto rutiinit, jotka ovat erityisen onnellisuus-muistelemalla. Ja jos aiot tehdä työtä, saatat myös saada isompi bang for your buck.

Seuraavassa on meidän ratsia parhaista harjoituksia, jotka on todistettu tieteellisesti laittaa hymyn huulillesi.

1. Ota Jooga luokan

Tutkimukset osoittavat, että joogit pisteet korkealla onnellisuutta indeksiin. Joten mene saat alaspäin koira ja löytää autuutta.

2. Tanssi

Dancing säännöllisesti voi parantaa mielialaa ja parantaa yleistä mielenterveyttä ja hyvinvointia. Se voi myös lievittää takaisin ja niskakipu, stressi, ja ahdistusta. Plus, se on hauskaa! Niin mennä - ravistaa ura juttu!

3. Walk 30 minuuttia

Reipasta kävelyä on yksi parhaita harjoituksia sinulle. Ja se kestää vain 20 minuuttia aivoille alkaa vapauttaa endorfiineja ja dopamiini - ne hyvän olon hormoneja, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Ei vain kävely hyvä sydän ja keuhkot, se vähentää väsymystä ja parantaa valppautta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille meistä, jotka ovat stressaantunut, koska stressi voi heikentävistä kehon energiaa ja aivojen kykyä keskittyä.

4. vaeltaa

Ääniä lintujen sirkutusta, sateen, ja mehiläiset pörinä on todettu alentavan stressiä ja herättää tunne rauhallinen. Mikä olisikaan parempi tapa nämä hyödyt kuin menee hiljainen vaellus luonnossa jossa sinulla on eturivin paikka luontoäidin sinfonia. Jos voit sisällyttää joki, liikkuva puro, vesiputous, hiertämiseen järvi tai meressä omalle retkikunta, vielä parempi. Ääni juoksevaa vettä on tieteellisesti todistettu lisätä onnellisuutta ja lievittää jännitystä, liian.

 

5. Pelaa Team Sport

Osallistuvat joukkuelaji antaa meille syvemmän tunteen itsetunnon, tarkoitus ja merkitys. Vain älä välitä voittaa. Analyysi ilmeet olympiaurheilijoiden osoittaa, että pronssia voittajia ovat tyypillisesti onnellisempia kuin ne, jotka voittavat kultaa. Keskittyä tekemään hyvin sen sijaan, että paras.

6. Touch varpaat

Koskettaminen varpaat voi lievittää stressiä lisäämällä verenkiertoa aivoihin. Se myös parantaa muistia ja parantaa verenkiertoa. Jotkut terveys ja kunto asiantuntijat sanovat varvas koskettaa voi myös käsitellä ja estää selkäkipuja.

7. Valitse "Vihreä Harjoitus"

Vihreä liikunta on mitään liikuntaa otettu ulkona, jossa voimme hyötyä positiivinen vaikutus karu erämaa on meidän tuulella. Joten onko se pyöräily tai punnerruksia, ottaa sen ulkopuolella. Se ei tarvitse olla maailmanluokan beach tai kunnioitusta herättävä kanjoni joko. Naapurustossa puisto on luonnollinen tarpeeksi tepsiä. Ja vielä parempaa, jos se on aurinkoinen päivä. Auringonpaiste antaa meille luonnollinen vauhtia serotoniinin, hormoni, joka tekee meistä onnellisia. Aimo annos UV-säteiltä voi myös edistää hedelmällisyyttä ja auttaa estämään multippeliskleroosi, diabetes, kauden mielialahäiriö, ja jopa onteloita.

Onko harjoitus tekee sinut onnelliseksi?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kyllä, voit välitä liikaa ...
Seuraava artikkeli Paras Indoor Tanning Voiteet
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha