Nämä 5 MLB-joukkueet ovat menossa All In Puolustava Vuorot

Naemi Elomaa Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 39 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ehkä mikään korostaa jääkauden muutosvauhti maailmassa baseball kuten ajatus muutos. Kirjaimellisesti, että on - ajatus siitä, että alan toimijoiden olisi suuntautunut eri tavalla riippuen siitä, mikä taikina olisi tulossa bat. Mukaan ESPN, joka alkoi muuttua noin 2006, kun Tampa Bay Rays siirsivät shortstop oikealle puolet timantti kun David Ortiz oli röykkiö.

Niistä, jotka saattavat eri mieltä maailman johtava Sportsin väite on Lou Boudreau, jotka käyttivät strategian 1946 World Series sotkea Ted Williams. Muutto edeltää sekä ESPN ja Tampa Bay Rays, mutta kumpaakaan, nyt käytäntö on yhtä yleinen kuin lukeminen artikkeli loisto sabermetrics. Ja Rays tehdä se niin usein, että niistä on tullut juliste lapsia siitä, joten ESPN ei ole täysin pois pohja, ikäänkuin.

Nyt se on tullut niin yhteinen, se näyttää - kuten parhaat ideat - strategia on sellainen, koska vain viipyvä kysymys on, miksi ei tätä mukautettu aikaisemmin, ja millaisia ​​johtaja ei huomaa että, hei, kun vedä hitter Big Papi on jopa bat, hän ei yleensä osuma se missä lyhyen pysähdyksen olisi normaalisti. Tietenkin on olemassa joitakin ihmisiä, jotka ajattelevat, että puolustava muutoksia voitaisiin pilaa baseball, ja jotkut ovat voivat ajaa matematiikka tätä väitettä, kuten koskaan oppinut Jeff Wiser yli Beyond Box Pisteet.

Mitä olemme kiinnostuneita, vaikka on mitä tapahtuu joukkueita, jotka muuttavat eniten ja onko he näkevät positiivisia tai negatiivisia voitot puolustava vuorossa - että on, se saa estää tietynlaisia ​​batters ja vahingoittaa jotkut joukkueet, jotka eivät se liikaa. Numerot käytetty tässä artikkelissa vedettiin ESPN, Beyond The Box Pisteet, ja Hardball Times.

5. Cleveland Indians: 203 vuorossa, -1 siirtynyt kulkee tallennettu

Tämä on yksi outo asioita sabermetrics tietoja MLB: koska niin paljon se on rahallista, eri kaavoja ja asettamalla nämä kaavat on jaettu keskeltä läpinäkyvän ja tarkoin varjeltu. Mukaan ESPN: n numeroita, jotka saavat virtansa Baseball Info Solutions, intiaanit ovat siirtyneet lähes 82 prosenttia enemmän tänä vuonna kuin ne olivat samassa pisteessä vuonna 2013 huolimatta siitä, että siirtyminen näyttää olleen negatiivinen vaikutus joukkueen siirtyi kulkee tallennettu.

Viime vuonna, katsomalla 2013 Infield Shift antamat tiedot Hardball Times, voimme nähdä, että intiaanit siirtynyt 252 kertaa yhteensä, mutta heidän siirtymistä ei ole positiivinen vaikutus puolustuksensa, osoittanut alentamalla BABIP - koska baseball rakastaa lyhenteitä, se lyöntivuoro keskiarvo palloa pelissä. Mikä Hardball Times tiedot mahdollistavat on mahdollisuus tarkastella joukkueen siirtynyt ja normaali BABIP, selvittää, kuinka monta iskua, että siirtyminen säästää kertomalla muutos erotus useissa kertaa joukkue siirtynyt, ja onko sen positiivinen . Sekava?

Ajattele sitä näin: Jos intiaanit siirtynyt 253 kertaa viime vuonna ja tuotti BAPIP ero 0,025, ne tallennetaan 6.3 osumia. Joten on järkevää, että he olisivat siirtymässä huomattavasti tänä vuonna. Se, että ne eivät ole pystyneet toistamaan onnistumisista viime vuodesta, vaikka, on huolestuttavaa.

4. Kansas City Royals: 208 vuorossa, -1 siirtynyt kulkee tallennettu

Kuten intiaanit, Royals oli joitakin menestystä siirtymässä viime vuonna: yli 275 siirtymiä, Kansas City Ball Club tallennettu 5.5 osumia. Tänä vuonna he ovat, öh, ei tee sitä, vaikka se on syytä huomauttaa, että Royals näyttävät ovat kohdanneet lähes täsmälleen samanlaista laskua kuin intiaanit. Ehkä se on jotain tekemistä sen kanssa, että keskilännen ilmaa. Vielä vakuuttavasti, Royals ovat 32-32 toistaiseksi, kun intiaanit ovat 33-32. Sattumaa?

3. Tampa Bay Rays: 240 vuorossa, 0 siirtynyt kulkee tallennettu

Yllättävää, Rays, joka sijoittui 2013 toiseksi eniten muutoksia liigassa ja valtava määrä osumia pelasti näin, ovat siirtymässä paljon tänä vuonna, liian. Jos se ei ole rikki, eikö? Tampa Bay, joka osoittavat pienin kasvu siirtyy niiden tuloksia viime vuonna tähän aikaan - "vain" 20 prosenttia enemmän kuin niiden numerot tässä vaiheessa viime vuonna - ei näytä olevan hyötyä lähes yhtä paljon strategiaa. Osittain koska, kuten ESPN asian ilmaisee, useamman kerran joukkueet käyttävät muutos, useammin pelaajat hyödyntää sitä.

Yksi kysymyksistä hyödyntäen sisäkenttä muutos tapahtuu, kun kolmas baseman on pakko pelata lähemmäs puoliväliin toisen ja kolmannen, koska se avaa tilaa, jossa hän tavallisesti on. Taju hitter voi hyödyntää tämän alan epätasapaino kääntää pelin päälaelleen. Viime vuonna Robinson Cano pystyi havainnollistaa tätä täydellisesti vastaan ​​Red Sox kun hän bunted alas kolmas pohja foul linja kaksinkertainen.

2. Pittsburgh Pirates: 252 vuorossa, 0 siirtynyt kulkee tallennettu

Rohkaistua, Pittsburgh faneja. Se ei ole vain tähtien leikkiä Andrew McCutchen että voi pitää sinut innoissaan perennially heikosti Pirates joukkue, se on myös se, että olet yksi kaksi parasta joukkuetta johtava liigan puolustava vuorossa -Ja teet sen tavalla, paljon parempi kuin nro 1 joukkue. Pirates, jotka ovat siirtymässä lähes 1,5 kertaa niin usein tänä vuonna, ovat leijuu vajaat 0,500 kanssa 30-34 ennätys ja etsivät rakentaa heidän ensimmäinen playoff ulkonäkö kahteen vuosikymmeneen.

1. New York Yankees: 374 vuorossa, -6 siirtynyt kulkee tallennettu

Tämä ei ole kirjoitusvirhe: Yankees ovat menneet kaikki on muutos iso tavalla tällä kaudella, siirtämällä yli 127 prosenttia useammin kuin ne olivat tässä vaiheessa viime vuonna, viimeistely kauden 326 vuorossa ympäri vuoden. He ovat myös sallittuja ylimääräinen kuuden ajon vuoksi niiden siirtymistä, numero, joka näyttää sopusoinnussa heidän suru viime vuonna, kun he luovuttivat lähes kuusi osumia suhteen BABIP. Yankees, näyttää siltä, ​​täytyy omaksua heidän sisäistä Cano ja ymmärtää, että muutos on joitakin melko näkyviä vikoja.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • 6 Cy Young edelläkävijöitä 2014 MLB Kausi
  • 5 hulluin MLB Brawls Vuodesta 2010
  • MLB Luonnos 2014: 5 Asiat sinun tarvitsee tietää

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Onnellisuuden lähde?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha