Nivelrikko

Atro Alanko Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nivelrikko

Marraskuu on täydellinen aika vuodesta puhua nivelrikko - On se aika vuodesta, jolloin niveltulehdus sairastuneille alkaa tuntea kylmä sää vaikutuksesta.

Marraskuu on täydellinen aika puhua nivelrikko-On se aika vuodesta, jolloin niveltulehdus sairastuneille alkaa tuntea kylmä sää vaikutuksesta heidän särkevät nivelet.

Useimmat ihmiset ymmärtävät niveltulehdus olevan yksi sairaus, mutta on olemassa erilaisia ​​niveltulehdus. Nivelrikko, joka tunnetaan myös nimellä rappeutumissairaudet yhteinen sairaus, on yleisin.

Merkit ja oireet

Nivelrikko on kulutusta ja-repeämä kunnossa. Ruston tyynyt nivelet heikentää ajan, lopulta vahingoittamatta luiden päitä yhteisessä, mikä kivulias, jäykkä yhteinen liike.

Oireet kehittyvät hitaasti ja yleensä pahenee ajan mittaan. Nivelrikko yleisimmin vaikuttaa kädet, lonkat, polvet, ja selkärangan. Sairastuneille kokemus nivelkipu aikana tai sen jälkeen yhteistä käyttöä, arkuus kun koskettaa yhteinen menetys joustavuus, turvotus, ja / tai ritilä tunne kun siirrät yhteinen.

Riskitekijät

Useat tekijät yhdessä voi olla vastuussa kehittämisestä nivelrikko, kuten ylipaino, yhteinen vammoja tai stressi, ikääntyminen, lihasheikkous, ja genetiikka. Riskitekijöitä ovat ovat vanhempia, että on nainen, ja joilla on ennestään yhteinen vammoja tai sairaus. On arvioitu, että 85 prosenttia kanadalaiset vaikuttaa nivelrikon iän 70.

Keeping nivelet terve

Toimiin voidaan ryhtyä auttaa estämään nivelrikko. Säilyttää terveen paino on paras paikka aloittaa, koska ylipaino lisää merkittävästi stressiä nivelet. Yritä välttää toimia, jotka ovat liian kovia nivelet. Lempeä liikunta kuten kävely, uinti tai pyöräily auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja vahvistaa ympäröivän lihaksia.

Toimitusjohtaja nivelrikko

Niille, jotka jo ovat nivelrikko, lempeä liikunta on yksi ensimmäisistä hoitomuodoista suositeltavaa auttaa nivelkivut. On olemassa monia muita tapoja hallita epämukavuutta ja estää etenemistä vahingon.

Säilyttää hyvä ryhti
Huono ryhti voi vielä korostaa kuluneet nivelet.

Sijoitus nivelet välttää ylimääräistä stressiä
Käytä suurempia, vahvempia nivelet kuljettaa kuormia. Esimerkiksi kuljettaa olkalaukku sijaan käsin yksi.

Pidä lyhyitä taukoja levätä yhteisen
Yritä vaihdella raskaita tai toistuvia tehtäviä helpompaa tehtäviä. Levätä jopa 24 tuntia, jos koet erityisen tuskallinen purkaus.

Keskustele pätevä fysioterapeutti
Hän voi ehdottaa muutoksia päivittäisiin toimintoihin joten ne ovat vähemmän tuskallista ja helpompi suorittaa.

Käytä kuuma ja kylmä hoidot
Käytä lämpötyyny, lämmin kylpy tai kuumavesipullo kuumentaa jäykät nivelet ja viileä liinat tai jään pakkauksissa kylmä hoitoja rauhoittaa lihaskouristuksia. .

Hyödyllisiä täydentää

Suosittu luonnollinen hoito nivelrikko on yhdistelmä glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin. Monet tutkimukset ovat osoittaneet etuja käyttämällä näitä lisiä, kun taas monet muut ovat tuottaneet epäselvä tuloksia.

Tuore katsaus yliopiston Southern California tammikuun 2009 kysymystä Artroskopia raportoitu, että glukosamiini ja chondroitin "ovat erikseen osoittaneet epäjohdonmukaisia ​​tehoa alenevassa nivelrikon kipua ja parantaa nivelen toimintaa." Kuitenkin, arvioijat korostavat, että nämä kaksi täydentää on erinomainen turvallisuusprofiili lähes ilman sivuvaikutuksia; tästä syystä ne ovat edelleen suositellaan hoidon alussa vaihtoehto.

Akupunktio tuki

2005 Tutkimus julkaistiin Lancet ehdottaa, että akupunktio voisi vähentää kipua ja parantaa yhteisiä toimintaa lyhyellä aikavälillä ihmisten kanssa polven nivelrikon. Vaikka tehokkuutta akupunktio pitkäaikainen nivelrikko hoito on edelleen todistettu, se on menetelmä, joka edelleen tutkia kliinisissä tutkimuksissa.

Nyt varmasti niputtaa ja suojella liitokset ennen kuin pää ulos marraskuun kylmä-lämmin kodikas käsineet tai lapaset menee pitkä matka kohti ehkäistä jäykkä, kipeä sormia.

Nivelrikko tosiasiat

  • Nivelrikko ei leviä koko kehoon; se vaikuttaa ainoastaan ​​yhteiset jossa heikentyminen on tapahtunut.
  • Nivelrikko voi kestää kauan edetä, ja se voi pysyä vakaana pitkiä aikoja.
  • Ylipaino korostaa nivelestä; menettää 10-15 kiloa voi vähentää nivelrikon kipua polvissa.
  • Jotkut ammatit voi altistaa henkilön nivelrikko. Esimerkiksi työskentelevät ihmiset kyykky asennossa yli useiksi vuosiksi, voi olla alttiimpia nivelrikon.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha