Nigeria Lainsäätäjät Ban Gay Marriage Again

Taavi Siirala Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
niin taaksepäin Sad.It on sääli. Afrikan mantereella on tullut 21. vuosisadan.

Konservatiivinen lainsäätäjät Nigeriassa on yrittää siirtää anti-gay avioliitto lainsäädännön vuosia. Itse vuonna 2012, Nigerian lainsäätäjät läpäissyt tuomitsevan lain paitsi samaa sukupuolta olevien avioliitot, mutta ne, jotka eivät tuomita heitä. Jopa enemmän, laki teki laittomaksi näyttää julkisen näytön koettu joku samaa sukupuolta.

Jos näin ei tarpeeksi huono, lainsäätäjät Nigerian edustajainhuone hyväksyi vielä toisen lain lopussa toukokuun kieltämisestä homojen avioliitto ja kaikki ryhmät, jotka tukevat homojen oikeuksia. Hiljattain hyväksynyt lain edellyttää myös 10 vuoden vankeustuomion kaikille osoittavat julkisen näytön koettu kohti jotakuta samaa sukupuolta, parantaa rangaistus heidän 2012 lain. LGBT parit, jotka eivät naimisiin voisi kohdata jopa 14 vuodeksi vankilaan, ja todistajia häät voisi kohdata 10 vuotta. Tämä laki hyväksyttiin yksimielisesti ja lähetetään välittömästi Nigerian presidentti Goodluck Johnathan häntä allekirjoittamaan sen laiksi.

Nigerian, Afrikan väkirikkain maa on väkiluku yli 160 miljoonaa ihmistä, on jo kauan ollut konservatiivisia arvoja. Itse asiassa, Gay Sex on ollut kiellettyä vuodesta maa oli Britannian alaisena. Kun he kulkivat 2012 lainsäädäntöä, House enemmistö johtaja Mulikat Adeola-Akande mainittu uskonnon ja moraalin hänen perustelut haluavat lakiehdotus. Nigeria ei ole kuitenkaan yksin. Monet Afrikkalainen valtiot ovat jo läpäisseet anti-gay lainsäädäntöä. Jopa Etelä-Afrikassa, jossa homojen avioliitto on laillista, lesbot on julmasti murhattu ns "korjaavat raiskaukset."

Valitettavasti Nigeria on myös edessään hiv / aids-kriisi. Maa on yksi maailman suurimmista väestön HIV ja aids ja, koska tauti tarttuu sukupuoliteitse, kaikki ryhmät, jotka edistävät turvaseksiä kaikille pariskunnille ja sisältävät LGBT ihmiset suunnataan mukaan tämän uuden lain.

Britannian hallitus on jo ilmoittanut, että he eivät lähettää apua mihinkään maahan, jotka kulkevat syrjivän lainsäädännön näin, mutta se ei näytä vähitellen Nigerian lainsäätäjiä. Tuen he saavat on suhteellisen pieni, joten ne eivät näytä huolissaan menettää sitä. Laki ei kuitenkaan voi olla suora vaikutus joihinkin ryhmiin, jotka saavat rahoitusta USAID, samoin, joista useimmat työskentelevät LGBT ihmiset hiv ja aids. Jotkin Euroopan unionin jäsenvaltiot ovat jo esittämään tarjota LGBT yksilöiden Nigeriassa turvapaikkaa perusteella sukupuoli-identiteettiin. Monet Afrikkalainen hallitukset nähdä Euroopan unionin tarjoukset ja Britannian uhkia keinona heikentää konservatiivisia arvoja heillä, ja he näkevät lakien tapa taistella takaisin vastaan ​​edistyksellisiä arvoja lännen että he pelkäävät ovat sisätiloihin niiden maiden.

Chidi Odinkalu, puheenjohtaja Nigerian kansallisen ihmisoikeuskomission sanoi, toivottavasti, jos lakiesitys on tullut voimaan, se riitauttaa oikeudessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Helmikuu 13, 2018 | 14:09:41 | myöhemmin 1 vuosi
Kaapo Kuusi
  Like 5   Dislike 0

Joten miksi suosittu monoteistisen uskonto usko yhden miehen ja yhden naisen avioliittoja sanella jotain, joka on maailmanlaajuinen vaihtelevalla merkityksiä?

Helmikuu 13, 2018 | 19:11:10 | myöhemmin 1 vuosi
Katri Sihvonen
  Like 2   Dislike 1

Ashley D. On ihmisiä, jotka väitti olevansa homo huomiota mutta sitten sanovat suoraan, koska he eivät voi käsitellä on homo, tai käydä läpi "homo terapia" tulla heti sen jälkeen he kohtaavat heidän perheensä. Ja kyllä ​​se on geeneissä, sekä aivojen kemiaa. Avioliitto ei ole Jumalan lahja, se on lahja, ja kirous, ihmiskunta antoi itsensä taattu laillinen perillinen sukunimi ja onni, sekä takuu isä että lapset hänen siemen. Avioliitto ei ollut mitään muuta kuin takuun isä / aviomies. Monet muut uskonnot ovat avioliitto vuodelta kauan ennen kristinuskoa oli jopa ajatus humankinds mielessä, ja monet niistä muiden uskontojen ovat hyväksyneet samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Helmikuu 13, 2018 | 23:35:44 | myöhemmin 1 vuosi
August Hakulinen
  Like 3   Dislike 0

Afrikka on edelleen suuri määrä pikkulasten moraalin, alhainen määrä ruokaa / vettä eniten vuonna. Joten jossain syvällä heidän mielessään homoseksuaalisuus on edelleen uhka niille sillä perusteella, että se estää jatkamista lajien ankarissa olosuhteissa. En sano, että on tekosyy, totean, että on luultavasti mitä he tuntevat, ja he kääntyvät ympäri ja mainitsevat uskontoa syystä näin yrittää poistaa kaikki syyttää niistä, lainsäätäjät.

Helmikuu 14, 2018 | 01:30:16 | myöhemmin 1 vuosi
Leevi Tarkki
  Like 5   Dislike 1

Olen tavannut kaksi miestä, jotka ovat ex-gay. Joten se ei voi olla geeneissä.

Helmikuu 14, 2018 | 07:51:18 | myöhemmin 1 vuosi
Miko Aakula
  Like 0   Dislike 0

Kukaan on oikeus avioliittoon. Se on Jumalan lahja, käynnistämisestä mies ja nainen. Tämä kaikki on vain poliittinen ideologia.

Helmikuu 14, 2018 | 13:39:58 | myöhemmin 1 vuosi
Jarno Savolainen
  Like 2   Dislike 1

Marianne luulette USA on paikka moderni NEW WORLD? Myös voit leikata tuki, jota korostan ruokkia nälkää näkeviä lapsia yksinkertainen koska hallitus, joka heillä ei ole valvoa syrjii homoja

Helmikuu 14, 2018 | 14:15:47 | myöhemmin 1 vuosi
Jari Hakulinen
  Like 5   Dislike 1

Ihmiset Nigeriassa lainata Hillary IMF nukke LOL maailma on tuomittu

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha