NFL Rising Stars: 5 Hyökkäävä Pelaajat to Watch vuonna 2015

Joona Hartikainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Katsotaan "nouseva tähti" NFL, sinun ei tarvitse olla äskettäin sietää valtava määrä, mutta se ei haittaa. Yksinkertaisesti sanottuna, sinun tarvitsee vain olla suuri mahdollisuus tehdä suuri vaikutus eteenpäin urallasi. Viisi pelaajaa aiomme katsomaan alle joutuvat että täsmällinen tilanne.

Vaikka iso-aika playmakers kuin Odell Beckham, Antonio Brown ja Randall Cobb ei Nastat heti ulos portista, heidän vahva pelata on mitä auttoi heitä ansaita etiketti. Pahus, ulos näiden kolmen, jopa Beckham Jr. ja Cobb vielä todistaa ne todella ovat eliitti NFL pelaajia, eikä vain erittäin hyviä.

Mennään osaksi viisi nousevat tähdet, jotka ovat valmiita rikkomaan aikana 2015 kausi, ja aloitamme sen pois mielenkiintoinen mahdollisuus, joka vain ansaitsi alkaa nyökkäys Buffalo.

1. Tyrod Taylor, QB, Buffalo Bills

Ennen kuin pääsemme mitään Tyrod Taylor, mieti mitä todella tiedät hänestä - kuten mitä tiedät hänestä vetämättä ylös Google. Tämä on kova kaveri selvittää. Hän on menossa hänen viides kausi NFL, ja vietti neljä ensimmäistä vuotta varmuuskopiointi Baltimore Ravens. Toistaiseksi voimme sanoa, että hän teki yhden parhaista päätöksistä offseason laulamalla Buffalo.

Miksi? Koska entinen Virginia Tech Hokie oli äskettäin nimetty Laskut käynnistin vuonna 2015, mukaan Mike Rodak ESPN. Laskut laittavat toivonsa ja unelmansa 2015 pelinrakentaja, joka on heittänyt grand yhteensä 35 kulkee 199 yhteensä telakoiden ja kaksi kuuntelun urallaan. Hän ei ole yksi hoppu touchdown, ja ilmeisesti hän on tehnyt melkoisesti oikeus tämän offseason Buffalo, mutta siinä kaikki asiat, jotka ovat tapahtuneet ennen pelejä alkaa laskea.

Taylor on pelaaja katsomaan tällä kaudella, mutta hänen kyky hajottaa puolustuksemme sekä hänen käsivartensa ja jalkansa pitäisi olla suuret peli vaihtaja. Jos Rex Ryan voi auttaa opettaa Taylor hallitsemaan peliä, tämä voisi olla täydellinen paikka nuorten pelinrakentaja, ja joka voisi tehdä hänestä hiljainen tähti NFL. Hän ei voi olla Pro Bowler, mutta odota hänen särkyä odotuksia tällä kaudella.

2. Carlos Hyde, RB, San Francisco 49ers

Kun San Francisco 49ers valitsi osa tavoin Frank Gore, se tarkoitti se oli Carlos Hyden aika loistaa. Hyde, toisen vuoden Keskushyökkääjä oli luja kuin alokas, keskimäärin 4-telakat-per-kantaa, kun taas kiirehtivät 83 kertaa 333 telakoiden ja neljä touchdowns, ja se on vain kaavinta pintaa hänen tuotannon.

Tärkeintä hänen tilanteestaan> Jos 49ers haluavat tahansa menestystä vuonna 2015, he tarvitsevat luottavat ajaa peli, ei jossittelua tai muttia siitä. Älä ihmettele jos näet Hyde kuljettaa pallon melkoisesti ensi kaudella, koska ylösalaisin hän tuo pöytään voi todella muuttaa pelin San Franciscossa.

Hän on nuori, hän on lahjakas ja hän on motivoitunut. Mitä ei rakastat Hyde vuonna 2015? Sen lisäksi 49ers joukkue, joka juuri kärsi julma offseason, asiat ovat lupaavia Hyde. Hänen tiiminsä ei ehkä suuri tällä kaudella, mutta ainakin hän on.

3. Joseph Randle, RB, Dallas Cowboys

Yksinkertaisesti sanottuna, Joseph Randle on korvata valtava määrä kuljettaa että DeMarco Murray jätti jälkeensä. Jos haluat olla tarkka, se on 392 kaislat ja 57 vastaanotot, jotka ovat auki varten ottaen Dallas käynnissä selkänsä. Vaikka Darren McFadden ja Lance Dunbar myös etsivät palan kakusta, uskomme edelleen Randle tulee olemaan mies katsella.

Vaikka Randle kamppaili vähän aikana hänen Rookie vuosi takaisin vuonna 2013, ryntää 54 kertaa 164 telakat ja kaksi tulokset, näimme eri pelaaja vuonna 2014. Viime vuonna Randle jyrisi 51 kertaa 343 telakat ja kolme tulokset, vaikuttava 6.7 jaardin -eläkkeensaajaa-kantaa keskimäärin.

Cowboys keskittyvät heidän run-ensimmäinen rikkomus, joka avaa asioita kauniisti pelinrakentaja Tony Romo. Randle tulee olemaan yksi avata asioita, ja niin kauan kuin hän voi pysyä terveenä, hän voi osoittautua iso pala Dallas tulevaisuuden.

4. Allen Robinson, WR, Jacksonville Jaguars

Allen Robinson oli vain 10 pelejä viime kauden Jaguars, mutta hän teki hänen läsnäolonsa tuntui, kun hän oli kentällä. Robinson on nopeasti tullut "nukkuja" pick fantasia jalkapalloilijoiden tänä vuonna, kun kiinni 48 palloja 548 telakat ja kaksi tulokset viime vuonna. Toisen vuoden vastaanotin pystyi yhteneväisiä ainakin neljä saaliit jokaisessa pelissä yhtä lukuun ottamatta viime kaudella, osoittaa hänen johdonmukaisuus samoin.

Jos Robinson ja pelinrakentaja Blake Bortles voi jatkaa kasvuaan niiden välit menee 2015, tämä voisi olla hauska duo katsella. Bortles rakasti kohdistaminen Robinson, etsii tiensä 81 kertaa läpi vain 10 peliä, joten on ilmeistä syytä uskoa, että hän voi kääntyä kulman ja sietää Pro Bowl-kaliiperi numerot tällä kaudella.

Varo Robinsonin jags n seuraava iso juttu on laitahyökkääjä, ja olla pelaaja, joka voi auttaa Jacksonville tulla asiaa uudelleen ennen pitkää.

5. DeAndre Hopkins, WR, Houston Texans

DeAndre Hopkins meni olemasta vaikuttava kuin alokas - vetämään 52 palloja 802 telakat ja kaksi tulokset - olemaan suuri vuonna 2014, pyydystämiseen 76 kulkee 1210 telakoiden ja kuusi tulokset. Pohjimmiltaan, Hopkins on melko paljon laitamilla että "tähti" tasolla, mutta iso 2015 kampanja voisi todella työntää hänet on yksi puhutuimmista vastaanottimia NFL.

Hopkins on käsitellyt hänen osuutensa epäjohdonmukaisuutta pelinrakentaja asemassa aikana hänen kaksi vuodenaikaa NFL. Nyt hän saa QB Brian Hoyer, jotka tiedämme voi ainakin hallitsevat pelin ja osui hänen lahjakas tavoitteet johdonmukaisesti. Vaikka Hoyer ei ole suurin asia, koska viipaloitu leipä on pelinrakentaja asemassa, hän tietää kuka Stud Houston, joten älä ihmettele nähdä Hopkins ehdottomasti valo NFL tuleen vuonna 2015. nouseva tähti? Hopkins on määritelmä yhden.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha