NFL: Mitä Jalkapallo Look Like 10 vuoden päässä tulevaisuudessa?

Vilhelmiina Mäki Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Disclaimer: Seuraavassa artikkelissa on asetettu 10 vuotta tulevaisuudessa. Mikään asiat tarina on todella tapahtunut. Mutta, hei! He voisivat. Yritimme kuvitella, mitä NFL voisi näyttää vuonna 2024 kausi, ja tämä on mitä me kuvitelleet ...

Marraskuu 2024 - Vielä toinen NFL kausi alkaa rentoutua, fanit maailman suosituin urheilulaji on runsaasti tarinaa seurata aikana kolmen päivän viikonloppuisin. Tämä sunnuntain peli kaivoksia puolustava mestari Lontoon Jaguars vastaan ​​monivuotinen teho Cleveland Browns vuonna AFC välienselvittely, joka voi mennä pitkä matka kohti määrittämiseksi nro 1 siemen tulevissa pudotuspeleissä. Jaguars, joka aiemmin tänä vuonna tuli ensimmäinen isäntä joukkue Super Bowl historian voittaa liigan Big Game, on tulossa pois 47-3 voittaa Los Angeles Rams keskiviikkoiltana Football.

Tietysti nyt, jokainen NFL peli on saatavilla riippumatta siitä, mikä katselu markkinat asut, mutta jos tarkistaa sunnuntain peli teidän iWatch, huomaat, että NFL Kaikkialla on lähettänyt sen # 1 ilmoittaa joukkue rapakon kattavat jags-Browns. Odottaa kuulla paljon analyytikoiden Richard Sherman ja Erin Andrews sunnuntaiaamuna, sekä ennustettavissa innoissaan huutaa lyijyä play-by-play ääni Gus Johnson.

Cleveland on rebound pudottuaan heartbreaker jotta Washington kenraalit viime tiistaina. Johnny Manziel luuli vetäytyi vielä toinen neljännen neljänneksen comeback voittaa, mutta kiistelty "hengitys vastaanottajan puhelun vastaan ​​Browns 'nikkelin takaisin viimeisen minuutin maksaa Cleveland kalliisti. Ilmeisesti turvatyyny varustettu Kypärät ja kuplamuovia 2025 Under Armour univormut ei suojannut Washington vastaanottimen tarpeeksi - ainakin se mitä robotin takaisin tuomarin lukema sanoi.

Pohjois-Amerikan puolella asiat, kansakunnan tarkkailevat innokkaasti näet Nick Saban n Patriots puolustus voi hidastaa Broncos tähden Andrew Luck. Onnea, hänen ensimmäinen kausi kanssa Broncos jälkeen pitkä, menestyksekäs, ja Super Bowl-palkitun uran Indianapolis, tuli vapaa agentti jälkeen Colts omistaja Jim Irsay piti itkuinen lehdistötilaisuudessa ilmoitettiin kolme kertaa MVP: n julkaisu viime offseason. Tietenkin, hänen valinta vapaa agentti kohteita, Onni voinut ohittaa mahdollisuuden pelata Denver ja presidentti / GM Peyton Manning.

Ilman kysymys, yksi suurimmista tarinoita kausi tähän mennessä on ollut lokakuun ampumisen Steelers valmentaja Mike Tomlin hitaan alun jälkeen. Sisäpiiri odottaa Cowboys omistaja Mark Cuban ja GM Jerry Jones heittää paljon Bitcoins klo Tomlin, lähteitä lähellä veteraani valmentaja sanoi hän olisi hyvin kiinnostunut työskentelemään Fort Worth uusi state-of-the-art 200000 paikkainen stadion ensi vuonna .

Aivan kuten se on aina ollut, NFL on pelinrakentaja liigassa, jossa Tampa Bay supertähti Marcus Mariota väittäen kaksi viimeistä Peyton Manning MVP palkintoja. Buccaneers, joka äskettäin paljastettiin viidettä eri yhtenäinen suunnittelu viimeisten seitsemän vuoden aikana, näyttää asettaa alle keskus vielä muutaman vuoden ajan. Se on enemmän kuin voimme sanoa, että esitykset, jotka on raportoitu olevan neuvottelut 55-vuotias Brett Favre tehdä vielä toisen paluuta NFL. Vaikka Favre sanoo hän ei ole heittänyt jalkapallo koska eläkkeelle Giants kolme vuotta sitten, hänen edustajansa antoi lausuman Fox Sports 13, jossa luki yksinkertaisesti: "Älä koskaan sano ei koskaan."

On vähemmän onnellisempi huomata, on vielä paljon kysymyksiä komissaari Barack Obama lajitella koska hän yrittää säilyttää urheilun määräävää asemaa ympäri maailmaa. Vaikka liiga selvisi biljoonan dollarin oikeusjuttu 2019 ja onnistui voittamaan surullisen NFFL ehdotuksen, joka olisi kääntynyt jalkapallo osaksi lippu jalkapallo, ei urheilu pysyy nro 1 ikuisesti, ja herra Obama on hyvin tietoinen tästä. Siksi liigan braintrust harkitsee vakavasti kauan kaivattu laajennus ehdotus, joka auttaisi NFL uusille markkinoille: mukaan ESPNInfinity Adam Schefter, suunnitelmat pöydälle antaisi Justin Bieber Toronto franchising hän etsinyt, kanssa 34. joukkue menossa joko Las Vegasiin tai Mars. Las Vegas vedonlyönnin ovat tehneet Mars selkeä suosikki maa joukkue, vaikka monet fanit ajattelevat pelaajiaan olisivat merkittävää kilpailuhaittaa, koska ylimääräinen matka. Riippumatta, liiga on sitoutunut kehittämään uusia rajoja ja laajentaa fanijoukko, joten voit yhtä hyvin aloittaa Varataksesi 2028 Raketit kausiliput nyt.

Ja kuka tietää, miten peli saattanut muuttua siihen mennessä? Kaikkien tiedämme, jonka 2028, Raiders saattanut tiuskaisi että kamala pudotuspelit kuivuus, joka ulottuu aina takaisin 2002! Ei, luultavasti ei.
Haluatko lisää paljon sisältöä kuin tämä? Rekisteröidy täällä ja saat parhaan lunttilappu toimitetaan päivittäin. Ei roskapostia; vain räätälöity sisältö suoraan sähköpostiisi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha