NFL: Kaikki merkit viittaavat Peyton Manning Palatakseni vuonna 2015

Riikka Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Todennäköisesti Peyton Manning palaako Denver Broncos hänen 18th nfl kausi ja neljäs kausi alle keskus Denverissä. Hänen todennäköinen paluu, ei kuitenkaan tule ilman joitakin jännitystä ja epävarmuutta matkan varrella.

Ensimmäistä kertaa sitten tunnetusti jossa todetaan, että ei ole "suunnitelma B" aikana Manningin johdanto lehdistötilaisuudessa Denverissä Maaliskuussa 2012 John Elway, joukkueen varatoimitusjohtaja jalkapallo toimintaa, kohtasi ankara todellisuus että NFL: n kaikkien aikojen johtava touchdown kulkee voi olla valmis ripustaa hänen kiinnittimiä.

Broncos oli juuri järkyttynyt Andrew Luck ja Indianapolis Colts vuonna divisioonien kierroksella pudotuspeleissä menetys, joka kilpailee Denverin 1996 divisioonien kierroksella tappion Jacksonville Jaguars kahtena pahimmista järkyttynyt tappiot franchise historiassa. Tappio oli lähes sopiva päätökseen kauden, joka jätti monet Broncos fanit ja ihmiset ympäri liiga raapimaan päätään.

Seuraavat ruma 22-7 järkyttää menetys St. Louis Rams viikolla 11, Broncos päätti keksiä uudelleen itsensä run ensimmäinen rikkomus. Vaikka ne meni 5-1 kuuden ottelun jälkeen menetys Rams, Broncos koskaan takaisin loukkaavaa rehvastella että oli niitä etsivät pysäyttämätön useimpien edellisen kahden kauden. Huhut alkoivat lentävät noin Manningin terveys, hänen laskeva käsivarsi voimaa, ja onko hän oli tulevaisuus Denverissä.

Jos Manning pitäisi valita eläkkeelle yli paluuta NFL, hän on tehdä niin tietäen, että finaalissa uransa oli nolo tappio hänen entinen joukkue, Indianapolis Colts, ja hänen seuraajansa siellä, Luck. Kun otetaan huomioon saattama hänen perinnöstään ja paikka historiassa, on vaikea kuvitella, että Manning olisi valmis menemään ulos niin ikävästi.

Kaikki tilastot ovat kohteliaisuus Pro-Football-Reference.

Toinen vaikuttava tekijä Manning päätös on tila Broncos valmennustehtäviin. Se ei ole pitkä joukkue ja entinen päävalmentaja John Fox "vastavuoroisesti osa tapoja" seuraava menetys Colts, ja se ei ole salaisuus, että Manning mieluummin olla jatkuvuuden koko organisaatiossa.

Broncos ovat palkanneet Gary Kubiak tilalle Fox päävalmentaja, ja Rick Dennison tulee ottaa yli Adam Gase kuin joukkueen loukkaavaa koordinaattori. Ironista kyllä, Manning melkein päätti allekirjoittaa Kubiak ja Houston Texans kun hän oli vapaa agentti vuonna 2012.

Heti Broncos pyysi lupaa Baltimore Ravens haastattelemaan Kubiak, kysymykset on esitetty ympäröivän miten hyvin Manning sopisi rikos, joka pyörii raskaasti ympäri pelinrakentaja bootleg ja rollouts. ESPN analyytikko ja entinen NFL pelinrakentaja Trent Dilfer auttoi lievittää huolia todistamalla, että Kubiak kulkee "pelinrakentaja sopiva, ei pelinrakentaja-riippuvainen" loukkaavaa järjestelmä. Tämä on jotain Kubiak itse vahvisti hänen johdanto lehdistötilaisuudessa, jonka aikana hän sanoi muuttuisi Manning, ei toisinpäin.

Lopuksi, Manning on partaalla täysin kirjoittamasta NFL ennätys kirja quarterbacks. Hän on jo nyt kaikkien aikojen ennätys eniten touchdown kulkee ura, ja yksi kausi, Manning todennäköisesti ohittaa ykköspaikkaa uran kulkee valmistunut, ura kulkee yrittänyt, ura kulkee menekki, ura yhteensä rikkomukseen, ja ura voittaa pelinrakentaja.

Elway ja hänen henkilökuntansa edelleen vakuuttunut siitä, että Broncos on lahjakas tarpeeksi roster kilpailla ja voittaa Super Bowl. Kyllä, ne ovat vaikeita vapaa agentti päätöksiä tehdä, ja kyllä, se suuresti auttaa joukkue jos Manning muokattu hänen sopimuksensa, joka on asetettu maksamaan hänelle $ 19 miljoonaa kuuntelijaa 2015.

Ei kerro, onko Elway on lähestynyt Manning noin rakenneuudistuksen hänen sopimuksensa, mutta on vaikea kuvitella, että ajatus ei käsitellä. On myös vaikea kuvitella, Manning ei ole avoimin mielin ajatusta, koska vapauttaa suuren osan palkkakatto tilaa antaisi hänelle hänen paras laukaus voittaa toinen Super Bowl otsikko. Joko niin, jos Manning palaa, hän on pelaa joukkue, joka on lahjakas riittää kilpailemaan AFC otsikko vuonna 2015.

Kubiak halukkuutta räätälöidä hänen rikoksen noin Manningin vahvuuksia ei välttämättä ole tarpeeksi viisinkertainen National Football League MVP vahvistaa hänen paikkansa viiden parhaan joukkoon quarterbacks NFL tänään. On erittäin todennäköistä, että Broncos ominaisuus vyöhyke-esto kiirehtivät hyökkäys alla Kubiak, joka on jotain, että Manning on sopeutua. Että on sanottu, Kubiak n kiirehtivät rikokset ovat perinteisesti olleet parhaita liiga, vuodesta toiseen ulos.

Kanssa johdonmukainen juoksupelin, Manning olisi voitava hyötyä pysty pitämään joukkuetta pois tasapainosta. Hän voi koskaan heittää 40 touchdown kulkee yhden kauden uudelleen, mutta on hyvin mahdollista, että Kubiak ja Manning tulossa jälleen joukkueet peläten Denverin loukkaavaa hyökkäys.

Vaikka kaikki merkit viitata Manning palaavat vuonna 2015, se kaikki on huollettava, kulkee hänen vuotuinen fyysinen että on vaatimus hänen sopimuksensa. Fyysinen keskittyy pääasiassa hänen kirurgisesti korjattu kaula, mutta hän myös kuulemma soitti viimeisen kuukauden kauden osittain revitty nelipäisten lihaksen, vamma, joka myös saa hänet kaipaamaan tulevan Pro Bowl.

Broncos ovat pyytäneet Manning kertoa heille hänen aikeistaan ​​maaliskuuhun 9. mutta se näyttää hän antaa tiimi tietää hänen aikeistaan ​​olla taas kilpailla Super Bowl otsikko vuonna 2015 paljon aikaisemmin kuin joukkue pyydetty.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Miten Wear Velvet
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha