NFL: 4 vaikuttavin Kunto viikko 1

Teuvo Lakomaa Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vihdoinkin, 2015 NFL kausi käynnistyi viime viikonloppuna. Alkaen torstai-iltana avaaja maanantaihin illan doubleheader oli joukko kynsien biters, paineräjähdyksiltä ja standout yksittäisiä esityksiä.

Jokainen joukkue - riippumatta siitä, miten he ovat aloittaneet vuonna - vielä 15 enemmän pelejä suunniteltu ja ei ole lukot postseason ihan vielä. Jotkut joukkueet kuten Minnesota Vikings ja Cleveland Browns silti näytti ne ennakkomyynti tilassa, kun taas toiset teki varhain vaikutus lausuntoja heidän ensimmäinen voitto kauden.

Tässä on analyysi neljän eniten vaikuttava joukkuetta viikko yksi toimi.

1. Buffalo Bills

Se on vain viikon pelata, mutta poika teki Buffalo Bills näyttää hyvältä sunnuntaina. He päihitti vierailulla Indianapolis Colts kaikessa niiden 27-14 selkäsauna Pohjois New Yorkissa ja on toinen iso testi viikolla kaksi vastaan ​​New England Patriots.

Huolimatta pelaavan heidän kotikentällä edessä pumpataan-up väkeä, esitykset tuli pelin underdogs. Aukosta aseman, pelinrakentaja Tyrod Taylor oli terävä. Hän liittyy uusia hankinnan Percy Harvin on 51 jaardin pommi pelin ensimmäinen pisteet ja erittäin mainostetut Buffalo puolustus vastannut hype, täysin neutraloivat luultavasti paras pelinrakentaja pelin Andrew Luck. Kirjanpitoarvo 17-0 lyijyä puoli, esitykset pystyivät pidättelemään Colts vaikuttava rikos kerran Luck vihdoin menossa.

Saatetaan tehokas 14-of-19 195 telakat, Taylor luultavasti päihitti Luck, ja esitykset tasapainoinen juoksupelin teki kaksi touchdowns samoin. Koska laatu vastustaja ja ylevä odotukset antanut heille pääsyn 2015, esitykset oli luultavasti eniten vaikuttava voittaa viikolla yksi.

2. St. Louis Rams

NFC West kilpailija Seattle Seahawks ja St. Louis Rams tarvitaan ylitöitä sunnuntaina iltapäivällä ratkaista yksi parhaista pelejä avajaisviikolle. Isäntä Rams kyytiin voitto 34-31 jälkeen Tapahtumarikkaan lisäaikaa joka sisälsi hyvin kyseenalainen paitsiossa potkia ja yo käynnissä takaisin Marshawn Lynch on täytetyt neljännen ja-yksi Sulje kilpailuun.

Kuten laskut, Rams - huolimatta pitelee koti alan etu - ei suosi huipulla vastaan ​​puolustaa NFC Mestarien. Seattlen jälkeen sijoitettiin touchdown ainoana ensimmäisen neljänneksen pistettä, St. Louis johti 24-13 menee viimeisellä neljänneksellä. Seahawks palasi johtamaan 31-24 kunnes Nick Foles osuma Lance Kendricks kanssa 37 jaardin touchdown pass ja lisäpisteen tasoitti 53 toinen jäljellä asetuksessa. Outo paitsiossa yrittää mukaan Seahawks Kicker Steven Hauschka aloittaa ylityö johtanut suuriin kentän sijainti ja lopulta vihreää valoa kentän tavoite Rams Greg Zeurlein. Pakko mennä lyhyen neljäs alas muuntaminen Rams "42-jaardin linjalla vastauksena, Rams puututtava Lynch tappiosta, niputtamiseen järkyttää voittaa.

Vaikka tulokset olivat paljon lähempänä Missourissa, olosuhteet ja odotukset tulevat Laskut / Colts peli oli samanlainen kuin pässit / Seahawks ottelussa. Tärkeintä on, Rams tippuu pois kaksi kertaa puolustaa konferenssi Champs ja että varmasti perusteltua paikalla tähän luetteloon.

3. Dallas Cowboys

Suuren osan sunnuntai-iltana Dallas Cowboys "27-26 voittaa yli New York Giants, vaikutti siltä, ​​että fanit Big D olivat enemmän samaa - pettymys. Jo Giants pelinrakentaja Eli Manning sai kolmannen alas snap laski takaisin ja kiertynyt aivan Dallas punainen vyöhyke alle kaksi minuuttia jäljellä, asiat eivät näyttävät hyvältä Tony Romo ja yritys. Millä päätyi ehkä eniten keskustelua pelinrakentaja päätös avajaisviikolle, Manning kukisti hänen aikomaansa tavoite maalialueella, mikä kentän tavoite ja vain kuuden pisteen johdon, kun Romo ja yhtiö aloitti niiden peli-palkittu asemaan. Vielä tärkeämpää on kuitenkin, Manning pysähtyi kello kanssa keskeneräisyyden, kun taas kun säkki olisi pitänyt kellon käynnissä, antaa Romo huomattavasti vähemmän aikaa hänen ajaa.

Huolimatta kolme liikevaihdot ja osa-par pelata suurimman osan yöstä, Romo löytyi tiukka loppuun Jason Witten varten 11 jaardin touchdown seitsemän sekuntia jäljellä viimeisellä sinetöidä comeback voittaa. Operaattorin huomioon suuruus peli, divisioonien kilpailu esillä ja koskaan sanoa-die vaivaa, Cowboys oli yksi parhaista voittaa ensimmäisen viikonlopun.

Voitto tietenkin tuli mahdollisesti merkittäviä kustannuksia, vaikka, kuten tähti laitahyökkääjä Dez Bryant loukkaantui sunnuntaina ja jää hyvä murikka aikaa.

4. New England Patriots

Vaikka ne ilmeisesti ollut aavistustakaan mitä hikoilla sunnuntaina, New England Patriots ei nimittäin tarvitse pölliä Pittsburgh Steelers torstai-iltana Foxboro tahdissa, mitä jotkut kutsuvat yhtäkkiä pinottu AFC East. Onneksi Pats, jossa pelinrakentaja Tom Brady jälleen toiminnassa, niiden rikos on liikkuva alusta alkaen heidän 28-21 tappion Steelers.

Brady ja Gillette-stadion yleisö oli ehdottomasti potkut liiga-avaaja, koska niiden myrskyisä off-season. Brady heitti neljä touchdowns, joista kolme on tiukka loppuun Rob Gronkowski ja huolimatta urhea yritys comebackin, Pats puolustus tuskin järjestetään maahan vastaan ​​korkealentoinen Pittsburgh rikos.

Patriots ja esitykset olivat molemmat yksi vaikuttava joukkuetta viikolla yhdessä, mikä tekee niiden jo houkuttelevia viikolla kaksi matchup Buffalo että paljon enemmän mehukas.

Kaikki tiedot kohteliaasti NFL.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha