New York partiopoika Kumppani vain heitti periksi päälle Gay osallisuutta

Reija Hautala Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos huomattava ty

Vaikka homo nuoret ovat nyt virallisesti sallittua paikka partiolaisten, kun he kasvavat aikuisiksi he ovat edelleen kielletty tulemasta partiojohtajista - mutta yksi New York kumppaniksi on päättänyt sivuuttaa että kielto, toivoen tämä Defiance pakottaa Boy Scouts of America kohdattava mielivaltaiseen syrjintään.

Vuonna 2013, ja sen jälkeen paljon kampanjointi sitoutunut LGBT oikeuksien kannattajat kuten sivuston yhteisö, Boy Scouts of America ilmoitti käynnistäneensä eläkkeelle sen kiellon avoimesti homo partiolaisten ja ensimmäistä kertaa mahdollistaisi lasten itse tunnistaa ilman pelkoa potkittiin ulos nuorisoryhmän. Silti, partiotoiminta yhdistys päätti pitää sen kiellon homo partiojohtajista, eli heti kun avoimesti homo partiolainen tuli ikään, he olisivat summittaisesti hylättävä johtoasema.

Yksi partiotoiminta kumppaniksi New Yorkissa on päättänyt olla välittämättä tästä säännöstä kuitenkin. Se ilmoitti viime viikolla, että Suur New Yorkin neuvostojen Boy Scouts of America oli päättänyt valita 18-vuotiaan Eagle Scout Pascal Tessier, opiskelija College of Wooster Wooster, Ohio, sillä partiojohtaja työtä tänä kesänä . Tessier oli yksi ensimmäisistä avoimesti homo partiolaiset annetaan korkein partiolaisten listalla koska politiikan muutosta vuonna 2013, ja niin hänen on ehdokas johtajuutta todennäköisesti pitäisi olla kovin yllättävää.

Richard G. Mason, hallituksen jäsen Greater New York Toimikunnat, kertoi New York Times että Tessier nimi välitettiin heille ja "Me arvioidaan hänen kanteen perusteettomana. Hän on erittäin pätevä. Me sanoimme kyllä ​​hänelle riippumatta hänen sukupuolisen suuntautumisen. "Hän viittaa siihen, että affiliate on syrjimättömyyden politiikkaa paikallaan joka kattaa seksuaalisen suuntautumisen.

Tällä kirjoitettaessa, Boy Scouts of America ei ole vielä puuttunut tässä tapauksessa, mutta tiedottaja yhdistys on ennätys sanoneen, että kansallisen politiikan kieltämistä avoimesti homo partiojohtajista ei ole muuttunut ja että yhdistys tutkii asia. Mitä sitten tapahtuu, jos yhdistys estää Tessier tulemasta Scout johtaja? Mahdollinen oikeustoimiin, mutta Tessier asianajajat toivottavasti se ei tarvitse mennä niin pitkälle.

Tessier edustaa David Boies on Boies, Schiller & Flexner LLP - Boies tietenkin olla osa duo joka otti Kalifornian Proposition 8, joka auttoi turvaamaan suuri voitto seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavat ryhmät ottaa Kalifornian avioliitto tasa kielto iski alas. Boies kertoi lehdistölle, että hän toivoo tässä tapauksessa tökätä yhdistys oikeaan suuntaan sen sijaan tarvitse väkisin tuomioistuinten kautta. Tämä käsite on auttanut se, että me tiedämme, että entinen Yhdysvaltain puolustusministeri ja nyt johtaja partiolaisten, Robert Gates, tukee jolloin avoimesti homo partiojohtajista. Ja on syytä olla optimistinen. Scout yhdistys olisi voinut välittömästi siirtynyt estää Tessier palkkaamista, mutta se ei ole. Tämä viittaa siihen, että ainakin yhdistys on tietoinen siitä, että tämä on hankala asia, sosiaalisesti ja oikeudellisesti.

Mukaan BuzzFeed Uutiset:

"Olemme toiveikkaita, että tämä merkitsee loppua viimeinen jäänne Partiotalon syrjintä" Boies sanoi ja lisäsi: "Vaikka en halua olla liian optimistinen, mielestäni tämä signaaleja, ainakin lopussa tämän tyyppinen syrjintä kansallisella tasolla. Ovatko he aikovat sallia yksittäisten neuvostojen edelleen syrjintää, en tiedä. Toivottavasti ei, toivottavasti ei. "

Yhdysvaltain korkein oikeus halpamainen vahvisti partiopoika oikeus kieltää homo partiolaisille ja homo Scout johtajien Boy Scouts of America vs. Dale, mutta tämä päätös annettiin tuomio vuonna 2000 ja oikeudellinen maisema kaikkialla Yhdysvalloissa on muuttunut huomattavasti, että aika. Tämä päätös saranoitu järjestön sananvapauden oikeuksia, jossa tuomioistuin katsoi, että ottaa homo partiolainen johtaja meni vastoin yleistä ja henkilökohtainen viesti yhdistyksen joka on ollut tukeuduttava vahvasti käsite uskonnollisten heteronormatiivisuuden ja sukupuolirooleja.

Toteamme nyt vaikka että yhdistyksen viestintä on paljon vähemmän selkeä: sen ansiosta homo partiolaiset, mutta se ei salli niitä partiojohtajista. Miksi? Boy Scouts of America olisi perusteltava, miten tämä syrjintä sopii sen eetos, ja miksi se pystyy erottamaan homo partiolaisille ja partiojohtajista kun yhdistys on lähinnä viittaa siihen, että vaikka ne voivat olla täysin sopiva kaikissa muissa suhteessa, Gay partiolainen ei voi jatkua olla partiojohtaja, koska he ovat homoja.

Yhdistys on edessään toinen ongelma, liian. Monet valtiot kuten New York ovat säätäneet syrjimättömyyden lakeja, jotka sisältävät homot. Sinänsä tytäryhtiöiden valtioiden kuten syrjimättömyyden lait saattavat tuntea huolta tämän politiikan. Todellakin, paheksuntaa yli Indianan Uskonnonvapaus palautuksen lain ja se, että se olisi voinut laaja syrjintä homojen korostaa, että tällainen politiikka on ristiriidassa-vaiheessa suuren yleisön näkemykset enää.

Sinänsä, kannattaa toivoa, että Tessier uuden johdon asema saattaa kehottaa Boy Scouts of America tarkastelemaan uudelleen nykyistä politiikkaa ja lopulta eläkkeelle jäänteitä syrjinnän se on tilalla vuodesta 2013.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 7, 2017 | 07:15:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Pietari Koskela
  Like 4   Dislike 0

Pam W, ehkä Darryll oli tiedustelija johtaja, joka oli hieman liian ystävällinen joukkoja. Jotkut ihmiset näe mitään eroa homoseksuaalien ja pedofiilit. Jos näin on, se selittää Darryll n kiihkeys. Jos näin on, meidän on tuettava Darryll sijaan laittaa hänet alas. Se voi olla traumaattinen.

Kesäkuu 7, 2017 | 10:02:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Aapo Pitkänen
  Like 3   Dislike 1

Karen H. on oikea .... Darryll G. näyttää pakkomielle homoseksuaalisuutta. Hän ei halua nähdä sitä julkisesti. Hän ei halua sietää sitä missä tahansa muodossa. Hän on innokas jumalansa lyömään ne ihmiset ... heitä rangaista! Olen usein miettinyt ihmisiä, joilla on tällainen fobia homoseksuaalisuudesta. Et? Onko se vain hieman liian lähellä että kivulias? Onko se vain hieman liian lähellä kotia?

Kesäkuu 7, 2017 | 14:38:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Auvo Mäkelä
  Like 3   Dislike 1

Todella kommenttisi Mark V. Ne ovat oikeassa. Ei ole mitään vikaa LGBTQ. Ei ole koskaan ollut, koskaan tule olemaan. Kunhan sanoin.

Kesäkuu 7, 2017 | 19:56:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Martti Koskela
  Like 5   Dislike 2

BRAVO, NEW YORK !!! Olkaamme rehellisiä kerrankin, meillä kaikilla on oikeus mielipiteemme, myös muille samaa tai eri mieltä kanssamme. Olkaamme kerrankin jättää uskonnon irti. Jos joku väittää olevansa kristitty, noudata Kristuksen opetukset, olemalla "rakastava ja anteeksiantava" ei olemalla syrjiviä tai kiihkoilija. Myös sikäli kuin ihminen on tullut, me todella tiedä sanatarkasti, mitä Kristus oli sanonut, emme olleet siellä. Hänen sanansa olivat kirjoittaneet apostolit, jotka olivat miehiä ja siksi aihe niiden tulkintaan. Koska kristitty merkitsee hyväksyä, että Jumala lähetti ainokaisen Poikansa kuolemaan meidän maan päällä, jotta antaa meille synnit anteeksi. Näin ollen, kuten Christian voit olla yhtään vähemmän suvaitsevaisia ​​näiden et ole samaa mieltä ??? John C. / Houston, TX.

Kesäkuu 7, 2017 | 22:27:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Lyydi Kuusi
  Like 4   Dislike 1

Kiitos jakaa tämän artikkelin! Hän ei pidä sulkea pois!

Kesäkuu 8, 2017 | 06:44:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Marika Mäki
  Like 5   Dislike 1

Miten on se oikea, amerikkalainen, tai millään tavoin voimassa BSA edistää ja käytännön kiihkoilu?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha