Nattokinase Hyödyt

Pekka Ahola Tammikuu 27, 2017 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nattokinase on entsyymi, joka on uutettu käymisteitse soijapavuista. Entsyymit ovat proteiineja, jotka toimivat -catalysts- kemiallisiin reaktioihin ja auttaa murtamaan aineita alas tai muuttaa niiden muotoa - Ilmeisin esimerkki on ruoansulatusentsyymien. Nattokinase tuottaa bakteeri, joka toimii soijapapuja, ja on -seriini protease- entsyymi. Tämä on menestyksekkäästi markkinoitu on useita terveyshyötyjä, mutta mitä-s todellinen skuuppi?

Terveysväitteet

Nattokinase on monet liittyvät terveysväitteet. Täällä me tarkastelemme jokaisen niistä.

Veri Harvennus ja Sydäntaudit

Nattokinase edistetään vaihtoehtoisen lääketieteen kuin verenohennuslääkettä samaan tapaan kuin aspiriinia ja on usein ehdotettu korvaamaan muiden anti-inflammatoriset lääkkeet. Koska sen raportoitu veren harvennus ominaisuuksia se on myös ehdotettu lääkitys sydänsairauksia.

Mutta se ei ole suositeltavaa, että noudatat tätä ohjetta, koska ei ole näyttöä siitä, että Nattokinase on itse asiassa tehokas. Samalla, yritetään yhdistää aspiriinia Nattokinase voisi lisätä mahdollisuuksia kallonsisäinen verenvuoto. Jos lääkäri ehdottaa päivittäin aspiriinia hoito on parempi käyttää aspiriinia ehdotti.

Apoptosis

Yksi aine nimeltä Lexirin väittää käyttää Nattokinase estää apoptoosin auttamalla estämään ruoansulatuskanavan häiriöt. Kuitenkin tuote ei ole saatavilla lännessä ja se on vaikea löytää mitään kirjallisuutta sitä.

Alzheimerin-t

Jotkut viittaavat siihen, että Nattokinase saattaa olla tehokasta kataboliaan myrkyllisten amyloidifibrillien auttaa ehkäistä ja hallita Alzheimerin-tautiin, vaikka enemmän.

Johtopäätös

Lyhyesti sitten, Nattokinase voi olla hyödyllisiä terveysvaikutuksia. Kuitenkin kuten monet vaihtoehtoisia oikeussuojakeinoja on myös paljon roskaa kirjoitettu siitä valitettavasti ja väärin käytettynä se voi olla vaarallista. Alueet, joilla se osoittaa lupaus on tällä hetkellä vielä tarvitsevat tutkimuksessa, ja suurin osa sen vaikutuksia voidaan jäljentää luotettavammin ja turvallisesti nykyisten lääkitys.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Boost aivoja
Seuraava artikkeli Teens OCD
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha