Naisten vaikutusmahdollisuuksien voi pelastaa lapsia Malaria

Ilpo Saarinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Voi, se on lähellä näen nyt! Allekirjoitettu> Kiitos! Kuulostaa hyvältä!!! Kiitos artikkeli. Kiitos Emily, jakaa tämän! Kiitos paljon Suuri artikkeli. Kiitos lähettämistä. Hyvä artikkeli, kiitos.

Malaria on ehkäistävissä, hoidettavissa ja parannettavissa. Mutta silti yli 250 miljoonaa tartuntaa johtaa miljoona kuolemantapausta malarian vuosittain. Maailman terveysjärjestö arvioi, että malaria tappaa Afrikkalainen lapsi 30 sekunnin välein.

Hoito ja ennaltaehkäisy on vaikeuksia eniten tarvitseville perheille kanssa vähiten taloudellisia mahdollisuuksia. Tutkimusten mukaan nälän, keskimäärin hyvin köyhän perheen Länsi-Afrikassa viettää kolmasosa kotitalouksien tuloista käsitellään malariaa.

Korkeat taloudelliset kustannukset malarian pitää perheet lukittuna köyhyydessä. Ne, joilla on varaa hoitoon ovat vähän jäljellä elämän välttämättömyyksiä, kuten ruokaa ja suojaa. Vanhemmat menettää elintärkeä palkat kun he sairastuvat tai on jäädä kotiin hoitamaan sairasta lasta.

Seuraukset ovat vielä huonommat perheille, jotka eivät pysty maksamaan. Ihmiset, jotka selviävät malaria ovat usein kroonisesti sairaita ja vähemmän ravintoa. Lapset kaipaamaan koulun, mikä rajoittaa niiden tulevaisuuden potentiaali. Unluckiest perheet menettävät rakkaitaan.

Mutta on tapa lopettaa se.

Nälän havaittiin, että valistaa naisten noin malarian ehkäisyyn ja hoitovaihtoehtoja, ja myös tarjoamalla heille mikrorahoitusta mahdollisuuksia, auttoi heitä suojella perheitään tappava tauti.

Mikrorahoitus auttaa köyhiä ihmisiä-usein vähän tai ei lainkaan tuotot-Päästä perusrahoituspalveluiden, kuten lainojen ja säästöjä. Se antaa naisille mahdollisuuksia aloittaa kotona perustuu yritysten, säästää rahaa ja aikanaan vetää itsensä pois köyhyydestä.

Yhdistettynä malarian koulutuksen, mikrotason tulee tehokas keino pelastaa ihmishenkiä. Säästöt voivat suojautua palkat menetetty, jos joku sairastuu. Vielä parempi, jos naiset osaavat päästä käsiksi, ja käyttö, hyönteismyrkyllä ​​käsiteltyjen bednets, he voivat suojella lapsiaan yö-puremista hyttysiä, jotka levittävät tautia. Pitkällä aikavälillä tämä eliminoi elinkaarikustannuksia koulutuksen ja tuottavuuden menettänyt sairauden. Lyhyellä aikavälillä, se pitää ruokaa pöytään.

Ystävämme nälän käyttävät mikrorahoitusta auttaa perheitä pelastaa lapsiaan malariaan. Ohje nälän levittää sanaa mahdollisista mikrorahoituksen on säästää ihmishenkiä. Kirjaudu vetoomus, jossa kehotetaan Yhdistyneiden kansakuntien pääomarahasto lisäämään pyrkimyksiään taloudellisesti valtuuttaa naisten malaria-tartunnan alueilla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 4, 2017 | 07:22:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Aku Jokela
  Like 1   Dislike 0

Lapsi kuolee preventalbe ja hoidettavissa oleva sairaus 30 sekunnin välein on huikea tilastotieto. Kiitos, nälän, ottamiseen toimiin auttaa näitä ihmisiä. Ei ole mitään syytä kenenkään kuolla tällä tavalla.

Kesäkuu 4, 2017 | 09:06:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Marleena Äijälä
  Like 5   Dislike 1

Naiset ovat johtajia - uskonnollinen, lääketieteen, revolveri Afrikassa, riippuen heimo, nainen tekee metsästys ja valmistelu ruokaa. He työskentelevät maa; mutta mikä tärkeintä, he tekevät yksi asia ihminen ei voi tehdä - synnyttää. Naiset voivat pelata yhtä tärkeä rooli yhteiskunnassa, koska ne haluavat pelata. Vaihtoehdot avaavat naisille yhteiskunnassamme alueella olemasta toimitusjohtaja yritys, tekemään vapaaehtoistyötä, lasten kasvatukseen tai jatkaa tutkijoita.  Yhteiskuntamme tunnustaa, että sukupuoleen ei määritellä giftedness. Siksi naisen panoksen yhteiskuntaan riippuu lähinnä siitä, mitä hän haluaa tehdä voimavarat hän on käytettävissä hänelle. Samalla, se olisi hyvä mainita, että naisten, on "vuodenaikaa elämän", jotka vaikuttavat rooli hän on yhteiskunnassa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha