Naisten elimet

Tomi Kuusela Elokuu 7, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Naisten elimet

Naaras ihmiskeho on todella ihme. Kuten sen miespuolinen, naispuolinen elin harjoittaa kaikki normaali, monimutkaisia ​​toimintoja elää. Sen lisäksi se pystyy tuo uuden elämän maailmaan ja vaaliminen että elämä aikana kriittinen alkukuukausina. Mutta tämä hämmästyttävä kapasiteetti on hintansa. Hormonaalista vuorovesi, jotka hallitsevat seksuaalisuutta ja lisääntymistä voi aiheuttaa todellisia ongelmia, kuten mielialan vaihtelut, painon vaihtelu ja mahdollisesti vaarallisia syöpä.

Jotta keho ajaa kunnolla, on tärkeää, että kaikki sen ravitsemukselliset tarpeet täyttyvät. Jopa lievä puute yksittäinen ravintoaine voi suuresti häiritä tärkeitä tehtäviä. Ainakin, uskon, että lähes jokainen nainen on otettava laadukkaita useita vitamiineja ja kivennäisaineita täydentää. Tällä tarkoitan, joka tarjoaa korkean tason kaikkien vitamiinien ja kivennäisaineiden eikä minimiin määriä. Lue tarrat huolellisesti. Muista, että et voi löytää kaava, joka voi tarjota kaikkia näitä ravintoaineita näillä tasoilla yhteen pilleri; se olisi yksinkertaisesti liian suuri. Se voi vaatia viisikymmentäseitsemän yli viisi tablettia tapaamaan ihanteellisia tasoja. Vaikka monet "yhden päivän" lisäravinteet tarjoavat kunnon vitamiineja, ne ovat yleensä riittämätön kannalta mineraalisisältöä. Neljä keskeistä ravintoaineita hyvän useita ansaitsevat erityismaininnan: kalsium, rauta, foolihappo ja E-vitamiinia

Kalsium

Merkitys kalsiumlisää luun terveyteen tunnetaan hyvin. Taistelussa osteoporoosi, tehokas annos kalsiumia perustuu useisiin ruokavalion ja elintapojen tekijät. Tästä huolimatta tehokas annos kalsiumia on 800 1200 milligrammaa päivässä useimmille naisille. Jos on merkittävä luukatoa, annosta voi olla tarpeen olla 1000 1500 mg välillä.

En suosittele useita "luonnollisia muotoja" kalsiumin kuten osteri kuori, dolomiittia tai luujauhoa, kuten useat tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä Kalsiumlisät voivat sisältää huomattavia määriä lyijyä. Sitoutunut kalsium sitraatti tai fumaraatti, malaatti tai sukkinaatti ovat luultavasti paras muotoja.

Rauta

Raudanpuute on yleisin ravinteiden puute kuukautiset naisilla, joilla tutkimukset osoittavat esiintyminen 35-58 prosenttiin nuorten, terveillä naisilla. Raskauden aikana, määrä on vielä suurempi. Hyvä annos rautaa kuukautiset naisilla on 18 mg vuorokaudessa. Rauta sitoutunut fumaraatiksi yleensä paremmin imeytyy ja paremmin siedetty kuin muut, kuten ferrosulfaatin. Naiset, jotka eivät ole kuukautisia vaativat harvoin lisärautaa. Itse suosittelen että ellei postmenopausaalisilla nainen on dokumentoitu raudanpuute, että hän välttää täydentävää rautaa.

Foolihappo

Löytö suojaava vaikutus Foolihappolisää vastaan ​​epämuodostuman tunnetaan selkärankahalkion on kutsuttu tärkeimmät lääketieteen löytö jälkipuoliskolla 20. luvulla. Foolihappolisää myös näyttää olevan hyödyllistä suojaavat paksusuolen syövän, sydäntautien, osteoporoosin ja Alzheimerin tauti. Annos 400-800 mikrogrammaa vuorokaudessa suositellaan.

Vitamiinit C ja E

Kaksi ensisijaista antioksidantit ihmiskehon ovat C-vitamiinia ja E-vitamiinia C-vitamiini on "vesifaasi" antioksidantti. Tämä tarkoittaa sitä, että on löydetty kehon osastoihin koostuu vedestä. Sen sijaan, E-vitamiini on "lipidifaasi", antioksidantti, koska se esiintyy lipidiliukoisia kehon osastoihin, kuten solukalvot ja rasva-molekyylejä. Molemmat ravintoaineita lupaavia kuin immuunijärjestelmä vahvistimet ja tärkeä suojat vastaan ​​liittyvät ehdot hapettumista, kuten sydänsairaudet, syöpä, aivohalvauksia, niveltulehdus, kaihi ja Alzheimerin tauti. Suosittelen päivittäinen saanti E-vitamiinin 200 800 IU, sekä päivittäinen saanti 500 1500 mg C-vitamiinia

Lopullinen suositus

Suosittelen myös, että naiset kuluttavat vihreä tee säännöllisesti tai käyttää useita vitamiineja ja kivennäisaineita kaava, joka sisältää myös vihreä tee-uutetta. Väestö tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreä tee kulutus voi itse asiassa olla yksi tärkeimmistä syistä, miksi rintasyöpä on pienempi Japanissa. Lisäksi rintasyövän, vihreä tee on myös osoitettu estävän keuhkosyöpä sekä syövät maha-suolikanavan, mukaan lukien haiman ja paksusuolen syöpä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha