Myrsky lasi maitoa

Vilhelmiina Mäki Tammikuu 28, 2017 Terveys 92 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Myrsky lasi maitoa

Aaah ?? maku tuore lasi maitoa! Comfort food. Eikö ?? t se mukava tietää, että jotkut asiat elämässä ovat aina samat ?? vai onko?

Aaah-maku tuore lasi maitoa! Comfort food. Eikö ole mukava tietää, että jotkut asiat elämässä ovat aina samat, vai onko?

Lehmät eivät ole mitä ne käytetään olla eikä ole maataloutta. Ei paljon on jäljellä maalaismainen kuvan lehmien rauhassa laiduntaminen vihreitä peltoja. Maito on teollisuuden ja sellaisena, on oltava kannattavaa.

Ensinnäkin, genetiikka eri rotua parannettiin useiden sukupolvien valitsemalla paras maitoa tuottaville eläimille vastaa entistä paremmin lypsylehmää. Tuloksena on, että lehmät voivat nyt lypsettävä jopa kolme kertaa päivässä! Ajatuksena valinta on saada lehmät tuottavat enemmän maitoa, jonka korkeampi proteiinin ja rasvan määrä. Kilohinta maksetaan viljelijälle on verrannollinen proteiineja, rasvoja ja muita kiintoaineita läsnä maidossa.

Toiseksi, niiden rehun on päivitetty tarjoamaan proteiiniseoksia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka sisältävät eläinten sivutuotteita. Tämä perustuu lasketaan suhdeluvut tukee odotetaan enimmäismääriä. Nimissä tuottavuuden, kasvinsyöjien ruokitaan lihan!

Lisäksi nämä lehmät ruokitaan jyviä, jotka on kasvatettu kanssa torjunta-aineiden käyttöä, torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita, jotka tuhoavat ekologinen tasapaino maaperän. Nämä tuotteet huuhtoutua ympäristöön ja ravintoketjuun. Sen seurauksena, maitoa on saastunut jäämiä näistä kemikaaleista.

Monet tiedemiehet ovat kriittisiä turvallisuuden tasoa vahvistettu sääntelyvirastojen. Nämä kemikaalit kertyvät elimistöön ja kukaan ei oikein tiedä pitkän aikavälin vaikutuksia toistuva altistuminen.

Kolmanneksi, eläimet elävät ruuhkaa olosuhteissa rajoitetusti tilaa liikkua. Tauti leviää nopeasti, joten koko arsenaali antibioottien hoidetaan sairaita eläimiä. On jälkiä antibiootteja maidon-vaikka pakollinen uloshuuhtoutumisajanjakso-seuraavat hoidon. Ja nyt, parasta tieteellistä suunnittelu on saatavilla Yhdysvalloissa-naudan kasvuhormoni että kun pistetään, lisää maidon tuotantoa noin 10 prosentista 20 prosenttiin. Tarvitsemmeko todella niin paljon maitoa? Mukaan monet viljelijät, maidontuotanto on runsaasti.

Onko lasi maitoa vielä maku sama?

Orgaaniset Vaihtoehto

Emme keskustella täällä, onko lehmänmaito on hyvä ihmisille tai ei, mutta niille, jotka haluavat juoda maitoa, on toivoa. Oletko kuullut luomumaitoa?

Koska terveys ja ympäristönäkökohdat esiin kuluttajien ja jotkut tutkijat, kysyntä orgaaninen maidon ylittää tarjonnan. Orgaanisessa elintarviketeollisuus, kysyntä orgaaninen maitotuotteiden kasvaa jatkuvasti; 50-80 prosenttia vuodessa myynti yli $ yhteensä 115 milj Yhdysvalloissa. Ei ole monta tavanomaisia ​​päivittäistavarakaupan kohteita, jotka voisivat vaatia samaa suosiota. Kanadassa, on orgaaninen maitotilojen Quebec, Ontario ja Brittiläinen Kolumbia.

Mistä saat luomumaitoa? Orgaanisista lehmät! Mutta itse asiassa, luomumaidot ylittää orgaaninen lehmiä. Se on enemmän kokonaisvaltaista lähestymistapaa maatalouteen. Se kattaa maa, kentät ja viljelykasvien, eläimet, niiden asunto, ruokinta, terveydenhuolto ja niiden suhde ihmisiin, maatilan koko, hävittäminen lannan ja yleisestä hallinnoinnista tilalla. Kustakin osa maatalouden on kytketty toiseen. Menestys virtaa harmonia eri osien välillä. Näillä tiloilla on myös oltava kannattavia omistajille. Luonnonmukainen viljely ei estä hyvinvointia.

Tyypillisesti, luomutilat ovat perheyritys, jossa laumat noin 40-80 eläimiä. Lehmät laiduntavat vapaasti aloilla vuorotteluperiaatteella. Niitä ruokitaan pesticide- ja rikkakasvien-vapaa jyviä kasvatettu tilalla terveen maaperän. Maa on luomu. Viljelijät hyvää huolta maaperän, rikastuttaa sen komposti, lehmän ja viherlannoitteen säilyttääkseen luonnollisen mikrobiologista kasvisto ja mineraali tasapaino. Eläimet liikkuvat vapaasti navetassa jotta he voivat löytää "parempana" paikka itselleen. Elinolot ovat vähentää stressiä ja kunnioittaa luontaisia ​​eläimiä. Lehmät ei koskaan käsitelty antibiooteilla, hormoneja tai lääkkeitä, jotka voivat vahingoittaa niitä. Ja, tietenkin, käyttö geenitekniikalla tuote on vastaan ​​etiikka luonnonmukaisen maatalouden.

Denis Hamel, L'Ancetre Organic Dairy Farmers Group Quebec sanoo, että terveyden lehmistä on dramaattisesti parantunut vuodesta hän vaihtoi luonnonmukaisen maatalouden. Eläimet kärsi ennen niveltulehdus aiheuttama korkea typen heinä- ja riittämätön liikunta. Hän on nähnyt hänen eläinlääkäri laskut pudota $ 3.000 alkaen $ 12,000. Hän kohtelee hänen eläimiä vaihtoehtoisen lääketieteen, kuten homeopaattiset, eteeriset öljyt, savi ja lääkehiiltä. Hän sanoo hän ei koskaan palata tavanomaiseen viljelyyn.

Kun ostat orgaaninen maitotuotteet, tuette perheviljelmien ja omavarainen talous ja kestäville maatalouden menetelmille, jotka tuottavat ruokaa sopusoinnussa luonnon ja eläinten. Orgaaniset maitotuotteet on tuotettu ilman torjunta-aineiden käyttö, rikkakasvien, kemikaaleja, lannoitteita ja naudan kasvuhormonin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha