Muta ei ole ruma sana

Eveliina Hakanen Tammikuu 26, 2017 Kauneus 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Muta ei ole ruma sana

Mud on likainen maine. Mutta näyttää siltä, ​​että mutaa, likaa, ja maaperä on monia terveydellisiä etuja ja ominaisuuksia, jotka voivat tehdä meistä terve ja onnellinen.

Mud on likainen maine. Maaperän, muta, lika-He ovat liittyvät sanat epämiellyttävä puolella elämää. Sanomme joku on likaiset maine. Kun joku on pulassa, hänen nimensä on mutaa. Kun ihmiset puhuvat epäsuotuisasti toistensa, he dishing likaa.

Pyrkiessämme kitkemiseksi taudin ja rutto, olemme tulleet näkyviin lian kielteisessä valossa. Mutta käy ilmi, että muta-ja laajemmin, maaperän-on ominaisuuksia, jotka voivat tehdä meistä terve ja onnellinen.

Pelaaminen Dirt

Yhteys lika ja onnea syntyi, kun syöpä tutkijat antoivat bakteeri, Mycobacterium vaccae, esiintyy maassa, ryhmälle syöpäpotilailla. Tavoitteena Tämän satunnaistetun vaiheen-3 tutkimus oli tarkastella, onko M. vaccae sekä perinteisiä kemoterapiaa johtaisi enää hengissä.

Tutkimuksessa todettiin, että ne ryhmässä, jotka saivat M. vaccae ei elävät pidempään, mutta he raportoivat parempaa elämänlaatua. Kun tutkimuksen lisäksi, tutkimus ulos Bristolin yliopistossa havaittiin, että hiiret altistettiin M. vaccae kokenut nousu serotoniinin, hormoni ajatus torjumiseksi masennus.

Toinen muta-asunnon mikrobi, Salinispora Tropica, löytyy merenpohjassa, tekee aaltoja, koska se antibiootti ja syöpää taistelevat ominaisuuksia. Se on parhaillaan oikeudenkäyntiä kuin kohtelu multippelimyeloomaa syöpä luuytimen.

Puutarhurit ovat jo kauan tienneet tyydyttävällä kääntämällä maaperän. Moderni puutarhanhoito hoito hyödyntää mieliala nousevat vaikutukset kaivaa lika. Potilaat niittää fyysisen ja psyykkisen hyödyt vaihtelevat parannettu liikkeeseen lisääntyneeseen itsetunto koska heidän saavutuksistaan ​​puutarhassa.

Hygienia Hypothesis

Mutainen vesillä arvon super-puhdas ympäristö, näyttö viittaa se vie hieman likaa säilyttää vahvan immuunijärjestelmän. Hygienia hypoteesi edellyttää, että meidän immuunijärjestelmänsä on käyttää saadakseen vahvempi, ja kun meidän immuunijärjestelmä ei ole kiistetty, meistä tulee altis allergiat.

Eräässä tutkimuksessa tutkijat ennustivat lapset jotka kasvoivat puhtaampaa, vähemmän saastuneissa ympäristöissä kokisivat vähemmän allergioita. He vertasivat Itä ja Länsi-Saksan lapset purkamisen jälkeen Berliinin muurin ja löysi päinvastainen.

Astma keskuudessa elävät lapset vauras Länsi-Saksassa olivat korkeammat kuin hinnat asuvien lasten varattomat Itä-Saksassa. He päättelivät, Itä-Saksan elämäntapa, jossa sen suurperheiden ja maaseudulla, saatiin lapset enemmän yhteyksiä tartunnanaiheuttajia ja enemmän mahdollisuuksia kehittää immuunijärjestelmä.

Vaikka kukaan suosittelee paluuta luola asunnon, todisteet osoittavat emme tarkoitus elää steriilissä ympäristössä.

Staying Safe

Ne meistä terveisiin immuunijärjestelmä vähemmän huolta vaarojen likaa. Meidän täytyy vain kiinni joitakin perusperiaatteita puhtaus pitää meidät turvassa vakava infektio.
Usein käsienpesu pelkällä saippualla ja vedellä on parasta, mitä voimme tehdä tartuntavaaran. Antibakteerinen saippua voi todella kannustaa superbugs, koska bakteerit se ei tapa elää luoda ilkeämpi, vahvempi kantoja.

Kun keittiö, pinnan tulee olla puhdas, pilaantuvia elintarvikkeita säilytetään jääkaapissa heti kun se on tuonut kotiin, lihaa ja niiden mehut pidettävästä sisälsi joten ne eivät pisaroi muita elintarvikkeita, ja lämpömittari määrittää, milloin liha on riittävästi keitetyt.
Loppujen lopuksi, mitä avain on saavuttaa tasapaino puhdas ja ei niin puhdasta. On hyvä saada siellä ja tuntea muta välillä varpaat, kaivaa lika ja rintareppu on muta naamio. Mud tekee meistä terveempiä ja onnellisempia.

Mud, Glorious Mud

Ironista kyllä, muta maine kosmetiikkatuotteet on pysynyt suhteellisen unsoiled. Suolat maa on käytetty meikki ainakin niin pitkälle taaksepäin kuin Kleopatran aika. Todisteet viittaavat siihen, Egyptin kuningatar korostuu hänen huulet ja posket punaiset valmistettu rautaoksidista. Olemme edelleen kaivos maa tehdä kasvomme paistaa, viimeksi uusiutumisen mineraalimeikkien.

Golden Moor on kanadalainen yritys, joka käyttää Ontario muta sen linja hemmottelua kylpylän tuotteet, kuten vartalokuorintaa ja mutakylvyistä jauheet. Origins, Lush, Body Shop, ja Burt n Mehiläiset käyttävät kaikki savet niiden naamarit huokosten vähentäminen ja suojella väsynyt iholle. Tarkista tuotteen ainesosaluettelossa varten maanläheinen elementtejä, kuten kaoliini, kaoliini, ja bentoniitti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha