Murkowski Dirty Air Act paljastuu

Jessika Hartonen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Muista "Liitä Dots"? Ne sivut sattumanvaraiselta pistettä että, kun kytketty oikein, muodostuu kuva? No, olen muistutti tämän pelin katsellen Murkowski "Dirty Air Act" episodi avautua.

Harkitsee senaattori Murkowski on Alaskasta, jossa ilmastonmuutoksen vaikutukset ovat dramaattisia ja kalliita, voisi ajatella hän olisi kärjessä senaatin pyrkimyksiä vähentää hiilen pilaantumista. Hän jopa myönsi hyvin todellinen ilmastonmuutoksen vaikutuksia hänen osatekijät, sanonta "Kotini Alaskan osavaltiosta kirjaimellisesti on kylät kuuluvat mereen." Koska ranking jäsen senaatin ympäristö- ja luonnonvaravaliokunta, hän varmasti keskeinen poliittinen asema laittaa Amerikan puhtaan energian kurssi.

Yhdistä nämä pisteet ja arvata saattaa löytää kuvan todellinen ilmasto mestari ... mutta se ei ole koko tarina.

Mukaan OpenSecrets.org senaattori Murkowski on saanut satoja tuhansia dollareita saastuttavien yritysten, ja joitakin hänen suurin kampanjan osallistujien viime vuosina ovat yritykset, joiden fossiilisia polttoaineita motiivit kuten Exxon Mobil Corp. Lisää ne pisteet taikinaan ja eri kuva muodostuu - ja se alkaa näyttää henkilön, joka on valmis ottamaan käyttöön lainsäädäntöä ensi viikolla hyökkää Clean Air Act.

Jo 20 tammikuu senaattori Murkowski etsii keihäänkärki pyrkimyksiä viivyttää tositoimiin tarvitsemme Amerikan taloudelle ja terveydelle. Pikemminkin kuin palaamassa syvennys valmis auttamaan siirtää kattava puhtaan energian ja ilmasto lainsäädäntö, joka luo työpaikkoja ja suojelee yhteisöjä ja luonnonvarat ilmaston lämpenemisestä, senaattori odotetaan johtavan hyökkäys täydellä rintamalla vastaan ​​vihdoinkin ja kaivattua ilmastotoimet.

Juuri nyt sinun täytyy sanovan: "Mitä voin tehdä asialle?" Minä vastata: "Yhdistä pisteet."

Nyt tiedät tästä vakava uhka terveydelle ja taloudelle. Sinulla on pääsy oman senaattorit jotka voit pyytää hylkäämään kaikki yritykset viivästyttää lukituksen Amerikan puhtaan energian potentiaali. Lisää nämä kohdat: jakaa tätä tietoa ystävien ja perheen, kirjoittaa kirjeen lehtesi tästä ongelmasta soittamalla senaattorit ajaa kotiin huolenne - ja yhtäkkiä meillä on kuva demokratia, joka toimii ihmisten ja planeetta, eikä vain saastuttajia.

JP Leous on ilmastonmuutospolitiikan neuvonantajana Wilderness Society

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Helmikuu 14, 2018 | 19:11:52 | myöhemmin 1 vuosi
Jorma Honkonen
  Like 2   Dislike 0

Hän ja Sarah Palin ovat "Enemies of the Earth". Vilkaise minun osakkeella: "Olipa kerran ... Ihminen kulkivat maan päällä", joka innostui Alberta öljyhiekka, mutta sovellettavat kaikki tapahtuu tänään. Jos et tiedä tervahiekasta, ota katsella videoita "tuhoisimmista Project Earth"

Helmikuu 14, 2018 | 21:16:36 | myöhemmin 1 vuosi
Irina Hämäläinen
  Like 2   Dislike 1

Vaadimme Full Disclosure ja vastuuta geoengineering ja Climate manipulointia, joka on jatkunut jo vuosia !!! Oletko tietoinen, että hallitus muka käyttöönottoa aerosolisoidun hiukkasten tunnettujen myrkyllisyys yli Amerikassa koulutusta sotilaallisiin sovelluksiin ja muihin tarkoituksiin? Geoengineering? Climate Control? Geoengineering, ILMASTOINTI JA HAARP tutkimusraportin HAARP ja Beyond - Dr. Nick Begich erittäin informatiivinen ... Jesse Ventura tutkii HAARP "En voi uskoa, että ihmiset viettävät aikaa internetissä kiistellä" contrails vastaan kemikaalivanat "kun tämä on jatkunut avoimesti vuosikymmeniä. Kutsu sitä mitä haluat, sotilaallinen on ruiskuttamalla meille ilman lupaamme sukupolville. " koko artikkeli - Katso "Contrails Media" -osiossa lähellä sivun alareunassa ... KNBC 4 LA, Weather Channel, PBS Merkkejä myrkyllisiä kemikaaleja käytetään muokkaamaan Ilmasto näy juomaveden ??? Hmmm ... on KNBC 4, LA ja KTVU 2, SF Bay alue ...

Helmikuu 15, 2018 | 00:52:46 | myöhemmin 1 vuosi
Kaarin Alanko
  Like 4   Dislike 0

Anteeksi Lionel, olet väärässä. Tämä on noin laskemisesta Amerikasta takaisin töihin. Annoimme meidän valmistus viedään sekä työpaikkoja että maksettu laskuja. Meidän hyvässä uskossa ponnisteluja olemme kusessa. Terveydenhuollon ongelma on suoraa seurausta Clean Air Act 1977 Vaikka saatat uskoa, että poliitikot eivät ole he ottavat, muu maailma tietää paremmin. Kaikki poliitikot ovat ottaa. Älä huijaa itseäsi. Vaikka minulla olisi myönnettävä, että Alaska on jotain saada siirtämällä teollisuus takaisin Yhdysvaltoihin, omasta näkökulmastaan, se ei todellakaan ole väliä, jos he myyvät öljyä. Kiinan ja Intian täytyy olla enemmän energiaa. Kiina rakentaa mitään ja kaikki tuottaa enemmän energiaa. Viimeinen kuulin, 3 hiilivoimaloilla viikossa, aikoo pato jokainen joki Kiinassa. Vahingot ympäristölle on pahin sitten alentamalla ehdotetaan standardeja. Tämä ei puhumattakaan vahinko, jota tehdään merenkulun roskaa meidän rannoille. Ei vain Yhdysvalloissa, mutta myös Euroopassa. Junat kulkevat edestakaisin eri puolilla Yhdysvaltoja 24/7/365. paljon siitä, mitä ne kuljettavat ladataan takaisin aluksiin ja kuljettaa Eurooppaan. Panama kaivaa lisää lukot isommille aluksia, mikä kaksinkertaistaa kapasiteetin. Vaikka samalla tuhoten enemmän sademetsää. Mutta jostain syystä kukaan kiistää. Tosiasia on, meidän on palautettava valmistus taloutemme Yhdysvalloissa, samoin kuin Euroopassa. Ekologiset vahinkoja merenkulku, on jätetty huomiotta liian monta vuotta. Viittaan kaikissa liikennemuodoissa.

Helmikuu 15, 2018 | 05:28:19 | myöhemmin 1 vuosi
Virve Pulkkinen
  Like 2   Dislike 0

kiitos hyödyllisiä ja mielenkiintoisia postie.

Helmikuu 15, 2018 | 06:25:53 | myöhemmin 1 vuosi
Aatu Pasanen
  Like 3   Dislike 0

tämä on syy, että Amerikka olisi kieltää osallistumista yritysten vaaleihin

Helmikuu 15, 2018 | 14:22:22 | myöhemmin 1 vuosi
Elmer Salminen
  Like 5   Dislike 2

Lisa Murkowski on takataskussa suurten öljy-yhtiöiden. Hän todella ei välitä hänen osatekijöiden tai terveyttä ilmasto Alaskassa. Välillä hänen ja Palin ei vain naisia ​​poliitikkoja saada huono nimi, mutta äänestäjät Alaskan luultavasti toinen arvailla heidän äänensä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha