Munuaiskiviä ruokavalion - 8 Amazing Foods Estä munuaiskiviä

Jouko Ronkainen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 47 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Munuaiskivet, joka tunnetaan myös nimellä "Munuaisten Calculus" ovat pieniä kalkkiutuminen että johtua läsnäolon imeytymättömän mineraaleja virtsaan. Tämä kivulias tila, valitettavasti, on tullut tavallista keskuudessa väestö tänään. On olemassa kahdenlaisia ​​munuaiskivet. Yksi muodostuu kertymisestä johtuvaa kalsiumin virtsaan, kun taas toinen on aiheuttanut johtuu liiallinen kertyminen oksalaattina virtsaan.

Molemmat kivet kohdellaan eri ja äärimmäisissä tapauksissa voidaan myös poistaa kehosta avulla leikkauksen. Mutta miksi tuhlata tuhansia rupiaa koskevat operaation kun voit huuhdella pois munuaiskiviä ylläpitämällä terveellistä ruokavaliota?

Ruokavalio Estä munuaiskivet

Sinun täytyy sisällyttää seuraavat ruokavalio ehkäisemiseksi munuaiskiviä. Tiedä ruokavalio.

1. Vesi:

Vesi on oikeutetusti kutsutaan "elämän pelastaja". Kuten tiedämme, munuaiskivet ovat aiheuttaneet johtuu kertymisestä imeytymättömän mineraaleja virtsaan. Juominen riittävästi vettä on paras ja luonnollisin tapa huuhdella pois nämä ärsyttävä kiviä kehosta. Vesi ei vain auta vähentämään munuaiskivien mutta auttaa myös kehon pysyä kunnossa ja sammutettua. Yksi tapa tarkistaa, jos veden kulutus on tarpeeksi on havainnoimalla väri virtsa kulkee ulos. Jos virtsa väri on selvä niin ei ole mitään syytä huoleen, mutta jos se ei ole niin veden kulutus on lisättävä.

2. Citrus Fruits:

Sitrushedelmät ovat erittäin hyödyllisiä hajottaa munuaiskiviä. Sitruunahappo sitoutuu kalsiumia virtsassa, mikä estää muodostumisen kalsiumoksalaattia, joka johtaa oksalaatti munuaiskivien muodostumisen. Sitrushedelmien kuten sitruunat pitäisi olla osa päivittäistä ruokavaliota varmasti. Ne olisi täysin sisällytettävä munuaiskiviä ehkäisy ruokavalio.

3. Perunat:

Perunat ovat runsaasti hiilihydraatteja. Syöminen elintarvikkeet, jotka sisältävät suuren määrän hiilihydraatteja on hyvä elin, koska se auttaa ehkäisyssä munuaiskivien muodostumista. Joten, peruna päivässä voi auttaa pitämään munuaiskiviä pois!

4. Ala suolan:

Saanti liikaa suolaa ei ole hyvä kuivatuksen munuaiskiviä. Jos suola saanti vähenee sitten kalsiumin erittymistä pienenee virtsaan. Siten, muodostumisen estämiseksi munuaiskivien aiheuttanut ylimääräisen kalsiumin määrä virtsassa.

5. Vähennä saanti Fruktoosi:

Jos käytät tarpeeksi määriä hiilihydraatteja, sinun pitäisi muistaa, että määrä fruktoosi omaan ruokavalioon olisi valvottava. Koska fruktoosi on luonnossa esiintyvä aine, sen "saanti olisi seurattava. Ylimäärä fruktoosin johtaa munuaiskivien muodostumisen.

6. Liha:

Lääkärit ehdottaa rajoittamalla kulutus punaista lihaa, koska se tekee enemmän vahinkoa ruumiille kuin apua. Samoin jos munuaiskiviä, saanti lihan olisi rajoitettava; muuten se johtaa muodostumista munuaiskiviä kuin liha sisältää suuria määriä eläinproteiinia. Saanti liikaa eläinproteiinia ei ole hyväksi terveydelle, tai ilman munuaiskiviä.

7. Munat:

Munat ovat myös runsaasti eläinproteiinia. Kun henkilö kärsii munuaiskiviä tai on ensimmäinen vaihe muodostumista munuaiskiviä, lääkärit suosittelevat, että munat otetaan pois ruokavaliosta kunnes ongelma on ratkaistu. Munat yhteenlaskettu muodostumista munuaiskiviä, jolloin henkilö kärsivät hirvittävästi!

8. Pinaatti:

Pinaatti on vihreä kasvi, joka on erittäin terveellistä elin mutta jos munuaiskiviä, se yllättäen ei ole! Koska se sisältää mineraaleja, kuten oksalaatti, se kannustaa muodostumista munuaiskiviä vähentämisen sijaan niitä. Siksi, kun henkilö kärsii munuaiskiviä, hän tulisi välttää kuluttaa pinaatti jonkin aikaa auttaa kehon huuhtele pois tuskallinen kivet.

Munuaiskiviä voi olla erittäin kivulias. Mutta jos huomataan ajoissa, tämä ongelma voidaan ratkaista lisäämällä ja poistamalla tietyt elintarvikkeiden päivittäistä ruokavaliota. Joten, älä masennu. Pienellä kurinalainen ruokaa tapa voit pian eroon kehosta kiviä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha