MS Access Software Alennus

Oskari Auer Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oikea ohjelmisto voi tehdä työtä paljon easier.By Ashley DonohoeMBA

Suosittu tietokantaohjelma Access tulee erillisenä tuotteena tai osana eri Microsoft Office. Vaikka vähittäismyyntihinta ohjelmisto voi olla kallista, sinulla on useita vaihtoehtoja ostaa ohjelmiston online tai offline alennettuun hintaan. Tekee joitakin vertailu ostoksilla ja päättääkseen tarvitset vain Accessin tai koko Office avulla voit säästää rahaa.

Löytää halvempaa versiot

On olemassa erilaisia ​​versioita Access ja MS Office, jotka ovat käytettävissä kotikäyttäjille, opiskelijoiden ja opettajakunnan, ja liike-elämän ammattilaisia. Vaikka itsenäinen versio ohjelmasta on yleensä alhaisempi vähittäismyyntihinta, ostaa koko Office voi olla halvempaa käyttäjille, jotka ovat oikeutettuja opiskelija ja tiedekunnan alennus.

Ostaa online

Monet verkkokauppojen tarjoavat halvempia versioita, jotka voidaan välittömästi ladata tietokoneelle tai postitetaan kotiin. Opiskelija versiot toisinaan vain Tarjoamme ladattava versio, mutta ostajat yleensä on kyky ladata ohjelmiston uudelleen tarvittaessa.

Amazon

Amazon tarjoaa diskontattu itsenäinen versio Access, jotka voidaan fyysisesti postittaa tai ladata. Lisensointi politiikka ladattava versio mahdollistaa yhden käyttäjän asentaa ohjelman kaksi tietokonetta. Sivusto tarjoaa myös diskontattu versio Office Professional Suite kotiin ja toimistoon käyttäjille, jotka voivat myöhemmin tarvita pääsyn muihinkin tuottavuuden sovelluksia. Molemmat versiot aluksen ilmaiseksi.

NewEgg

NewEgg on toinen online-jälleenmyyjä, joka tarjoaa itsenäinen versio ohjelmasta alle vähittäismyyntihinnasta. Versio tarjottu on fyysinen kopio, ilmainen toimitus useimmille asiakkaille.

SuperWarehouse

SuperWarehouse myy erillisenä tuotteena, mutta ei tarjoa maksuttoman kuljetuksen ellet viettää tietty määrä. Kuitenkin ohjelman alennettuun hintaan ja toimituskulut silti se halvempaa kuin maksaa vähittäiskaupan.

Microsoft Store

Microsoft tarjoaa huomattavasti alennettuun version Office Professional Academic, joka sisältää pääsyn, opiskelijoille tukikelpoisten yliopistoissa. Vaikka versio on vain digitaalinen kopio, voit ostaa takaisin ylös median lisämaksusta. Jos tarvitset kopioita useita tietokoneita, on tärkeää huomata, että Microsoft Store sallii vain yhden diskontattu osto Office per henkilö vuodessa.

Ostaminen Poissa

Jos haluat mieluummin ostaa kopion Access tai Office henkilökohtaisesti, sinulla on vielä joitakin vaihtoehtoja. Joitakin etuja ostaa kaupassa muun muassa valmiuksia käyttää fyysistä kuponkeja, fyysisesti katsomaan ohjelmisto, ja maksaa käteisellä. Jälleenmyyjät kuten Walmart, Best Buy, Office Depot, ja Staples joskus tarjota hieman alennukset täynnä Office sviittejä, mutta se voi olla vaikeampi löytää halpa versio Access yksin. Jos päätät ostaa offline, tarkista myymälän viikoittain mainos tai verkkosivuilla nähdä, jos mitään erikoistarjouksia saatavilla.

Mitä Voiko MS Access tehdä?

Microsoft Access avulla käyttäjät voivat luoda, ylläpitää ja käyttää tietokantoja, ja se tukee sekä graafisia työkaluja ja suosittu tietokanta kyselyn kieliä. Sen avulla käyttäjät voivat luoda tietokantoja offline ja online-käyttöä, ja se voidaan integroida Windows SharePoint mahdollistaa yhteistyön suuremmissa yrityksissä. Käyttäjät voivat luoda tietokantoja tuotujen tietojen ulkoisista lähteistä, kuten tekstitiedostoja, taulukoita, web-sivuja, tietokantatiedostot, ja Microsoft Outlook. Ohjelma on myös helppo luoda lomakkeita ja raportteja tallennetut tiedot ja on erityinen työkalu, jonka avulla ohjelmoijat voivat luoda makroja, jotka voivat suorittaa yhteisen tietokannan hallinta tehtäviä.

Laitteistovaatimukset

Tammikuusta 2012 Access 2010 ja Microsoft Office 2010 ovat uusimmat saatavilla versiot. Molemmat versiot ovat samanlaisia ​​järjestelmävaatimukset, mutta enemmän kiintolevytilaa tarvitaan sviitti kuin itsenäinen versio.

PERUSVAATIMUKSET

  • Käyttöjärjestelmä - Tietokone täytyy ajaa Microsoft Windows XP Service Pack 3, Windows Vista Service Pack 1, Windows 7 tai Windows Server 2003 Service Pack 2 tai uudempi.
  • Prosessori - vähimmäisvaatimukset nopeus on 500 MHz.
  • Muisti - 256 Mt RAM-muistia on vähintään mutta 512 Mt suositellaan Office Professional käyttäjille.
  • Kiintolevy - asennus Pääsy yksin vaatii vähintään 2 Gt. Tarvitset vähintään 3 Gt asentamiseen Office Professional.
  • Grafiikka ja näyttö - Näyttö tarvitsee tukea päätöslauselman 1024x576 tai korkeampi, ja tietokoneessa on näytönohjain, jossa on vähintään 64 Mt muistia ja tukee DirectX 9.0c.
  • Optinen asema - fyysinen levy versio vaatii CD / DVD-asema, mutta ladattava versio vain vaatii vapaata kiintolevytilaa ja Internet-yhteys.

Vaatimukset Erityisominaisuudet

  • Surffailusta - Jos hyödyntää web integraatio ominaisuuksia, tarvitset Internet Explorer 6.0 tai uudempi ja Internet-yhteys.
  • Tietojen tuonti - Jos aiot tuoda tietoja Microsoft Excel tai Outlook, sinun nämä ohjelmat asennettu myös.
  • Yhteistyö - Liittyminen muut hankkeet edellyttävät SharePoint ja yhteyden Windows Server.

Punnitus vaihtoehdot

Olitpa opiskelija, työntekijä, tai kotikäyttäjä, ei ole mitään syytä joutua maksamaan täysi hinta ohjelmiston kaikki diskontattu vaihtoehtoja. Jos olet opiskelija tai opettaja, kysy koulu nähdä, jos se on jopa halvempi versio Microsoft Office käytettävissä. Työntekijät voivat tarkistaa niiden yritysten, koska he usein ostomäärä lisenssejä tuote, mutta työntekijöiden on oltava tietoisia siitä, että he voivat vain voi käyttää kopiota työstään tietokoneella. Kotikäyttäjät voivat kokeilla verkossa ja fyysinen alennus vähittäiskauppiaiden tai löytää kuponkeja, jotka koskevat ohjelmistoja. Ostajat pitäisi kuitenkin muista ottaa varovaisuutta ostaessaan joitakin vähemmän tunnettuja download verkkosivuilla, koska nämä sivustot voivat myydä laittomia kopioita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha