MMA: 3 Taistelee MMA Fanit Must See marraskuussa

Riikka Siirala Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Marraskuussa MMA taistelu kalenteri on melko täynnä. UFC esittelee neljä taistella korttia, Bellator on kaksi tapahtumaa, ja World Series of Fighting on yksittäinen tapahtuma, ja se on vain kattaa pohjoisamerikkalaisia ​​tarjouksia.

Bellator 145 järjestetään perjantai 6 marraskuu, alkaen Scottrade Center St. Louis. Tapahtumassa tuodaan kaksi otsikko taistelee, pääkortille raskas uusintaottelusta, ja 10-taistelua alustava kortti, joka on raskas paikallisia kykyjä; UFC Fight Night 77 järjestetään 7. marraskuuta, Sao Paulo, Brasilia. Tämä kortti pääesiintyjänä trilogia välinen taistelu entinen UFC mestari Vitor Belfort ja entinen Ylpeys ja Strikeforce mestari Dan Henderson.

Helmi marraskuun taistelu aikataulu on UFC 193. pay-per-view tapahtuma Melbourne, Australia, on pääesiintyjänä kaksi naisten otsikko taistelee Ronda Rousey pisti vyö linjalla vastaan ​​Holly Holm ja Joanna Jędrzejczyk kokouksessa Valerie Letourneau.

20 marraskuu on kiireinen; sekä Bellator ja World Series of Fighting läsnä tapahtumien että perjantai-iltana. WSOF tapahtuma ominaisuus yhden yön kahdeksan mies kevyt turnaus, kun taas Hisaki Kato ja Melvin Manhoef tapaavat Bellator päätapahtuma. UFC Fight Night 78 on seuraava 21. marraskuuta alkaen Monterrey, Meksiko. Lisäksi edistämiseen kruunaava voittajat Ultimate Fighter: Latinalainen Amerikka 2, Kelvin Gastelum ja Neil Magny tapaavat päätapahtuma.

Sulkeminen ulos kuussa on UFC Fight Night 79, kortin Soul, Etelä-Korea. Pääesiintyjänä että tapahtuma tulee olemaan entinen UFC kevyt mestari Benson Henderson ja Thiago Alves. Kaksi UFC veteraanit kokoontuvat welterweight kilpailuun. Vaikka emme luopumaan sinua katsomassa kaikki nämä tapahtumat, mutta jos voit vain poimia muutaman taistelee katsella, ne olisi kolme, jotka seuraavat.

3. Mark Hunt vs. Antonio Silva

Kun laitat kaksi miestä häkkiin jotka painavat yhdistetty 526 kiloa ja kertoa heille booli ja potkaista toisilleen mitään muuta kuin neljän unssi käsineet käsissään, hyvin, jotain on pakko rikkoa. Kun kyseessä on Mark Hunt ja Antonio Silva se oli iho, ei henki, joka rikkoi.

Kaksi UFC raskaan sarjan tapasivat päätapahtuma UFC Fight Night 33 joulukuussa 2013 ja yllättäen taistelu kesti täydet viisi kierrosta. Tuona aikana, Hunt laskeutui 184 lakkoja Silva 137. loppuun mennessä taistelussa, yleisö olivat jaloilleen ja kommentaattori Jon Anik kutsui se yksi parhaista raskaansarjan taistelee koskaan.

UFC presidentti Dana White myös chimed, tweeting, "Sekä Hunt ja Silva voittaa FON ja molemmat saavat voittaa bonus ja voisin ostaa niitä sekä oma SAARET !!!! Sairain HW taistella koskaan !!! "

Taistelu päättyi enemmistö tasapeli, mutta se ei tuntunut piirtää, se tuntui jokainen voitti; taistelijat, fanit ja UFC. Ne kaksi tekee sen jälleen 15. marraskuuta annetun UFC 193 pay-per-view.

2. Joanna Jędrzejczyk vs. Valerie Letourneau

UFC on potentiaalinen tähti sen käsissä naisten strawweight mestari Joanna Jędrzejczyk. 25-vuotias on lyömätön 10 taistelee ja on päättynyt hänen kaksi viimeistä taistelee mukaan tyrmäyksellä. Hän on myös osoittautunut ilmiömäinen itsensä promoottori, tuottaa mieleenpainuva vähätellä iskulauseita jälkeen viime voittoja. Jędrzejczyk kiinni otsikko tämän vuoden maaliskuussa, mikä brutaali pelaajan päälle Carla Esparza. Taistelu kestänyt alle kaksi kierrosta, ennen kuin se pysäytettiin. Aikana bout, Esparza laskeutui kuusi iskee. Jędrzejczyk laskeutui 55 50 näistä on headshots. Taistelu oli kaunis näyttö määräävän nyrkkeily taitoja Jędrzejczyk.

Kun voittaa, Jędrzejczyk sanoi, "Kukaan vie tämä vyö minulta."

Hänen ensimmäinen puolustus otsikon, Jędrzejczyk tapasi Jessica Penne kesäkuussa. Tämä taistelu kesti pidempään, mutta Jędrzejczyk oli yhtä hallitseva, lasku 162 lakkoja Penne n 28 ja huonosti vahingoittamatta Penne nenä. Taistelu meni kolmannella kierroksella ennen kuin se pysäytettiin, mutta on olemassa muutamia faneja, jotka olisivat väittäneet, jos taistelu olisi suljettu pois aikaisemmin erotuomari. Kun hänen otsikko puolustus, Jędrzejczyk kysyttiin kuka hän haluaisi kohdata seuraavaksi, hänen vastauksestaan, "Ovatko he valmiita minulle? Ei."

Voiko Valerie Letourneau olla valmis? Löydämme ulos 13. marraskuuta, kun kaksi kohtaavat yhteistyössä päätapahtuma UFC 193.

1. Ronda Rousey vs. Holly Holm

UFC naisten kääpiösarjalainen mestari Ronda Rousey on suurin tähti UFC juuri nyt, ja se on vaikea väittää vastaan, että asema. Hän on lyömätön 12 ammatti taistelee ja on mennyt etäisyys täsmälleen mitään näistä taistelee jättäen ensimmäisellä kierroksella vain kerran. Rousey on kolme aihiot ja yhdeksän esittämisen voittaa uransa. Hänen pisin taistelu meni 10:58, hänen lyhin taistelu kesti 00:14. Hänen kolme viimeistä taistelee, kaikki UFC otsikko puolustuksemme on mennyt yhteensä 64 sekuntia. Lyhyesti, mitään Ronda Rousey taistelu on automaattisesti täytyy nähdä taistelua.

Hänen seuraava taistella, päätapahtuma UFC 193, joka pidetään 13. marraskuuta Tämä kilpailu näkevät hänet vertoja vastaan ​​entinen maailmanmestari nyrkkeilijä Holly Holm. Mikä tekee tästä taistelu mielenkiintoista on, että Rousey, olympiamitalisti judo, on rakastunut nyrkkeily kuin myöhään. Jos Rousey päättää luopua hänen judo pohja ja testata hänen kasvava nyrkkeily taitojaan vastaan ​​enemmän aikaan nyrkkeilijä, asiat voisivat saada kiehtova. Riippumatta tyyli hän päättää käyttää, yksi asia on varma, sinun pitäisi virittää katsoa tämän tähden kilpailla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha