MLB: Top 5 Free Agents Saatavilla Tämä Offseason

Kalle Huhtanen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nyt World Series on tehnyt, Kansas City Royals voi paistatella heidän voittonsa, mutta kaikille muille, on aika siirtyä eteenpäin. Useimpien fanit että tarkoittaa katsomassa jalkapalloa, korkeakoulussa tai ammatillinen, tai jopa koripalloa tai jääkiekko. Mutta se ei tarkoita, että baseball on mennyt. Vaikka pelit eivät pelataan, baseball koskaan mennyt.

Ylihuomenna World Series päättyi, joukkueet aloittivat Colts - joskaan ei virallisesti - kuten useimmat joukkueet olivat todennäköisesti prepping viikkoja. Nyt, ennen Major League Baseball talvi kokouksia, joissa johtajat kaikki täyttävät ja yrittää leikata joitakin tarjouksia, ei paljon saa tehdä. Kuten aineina tietää, mitä kauemmin tähtipelaaja ojentaa, enemmän rahaa hän luultavasti saada pitkällä aikavälillä. Tämä ei muuta sitä, että 7. marraskuuta - virallista alkamista vapaa tahto - oli suuri aktiivisuus. Se tapahtuu joka vuosi.

On, että MLB ei käytä palkkakatto, ilmainen virasto on tullut rahaa fiasko viime vuosina. Jokainen kausi tuntuu siltä on uusi ennätyksiä sopimuksen allekirjoittamisesta. Ja tällä kaudella tule mitään erilainen: erityisesti joidenkin suuret nimet, jotka etsivät uutta kotia. Koska jotkut joukkueet ja pelaajat ovat jo optioned pois nykyisestä sopimusten - katso Dodgers ässä Zach Greinke ja Royals outfielder Alex Gordon - voimistetaan jo vaikuttava vapaa-virasto allas. Riippumatta siitä, mitä joukkueita voidaan tai ei tehdä lähiviikkoina, tässä on viisi parasta ehdokasta useimmissa tiimien toivelistoja.

1. Zach Greinke

Kuten jo mainittiin, Greinke optioned ulos hänen nykyinen sopimuksensa Los Angeles, vähentynyt kolme vuotta arvoltaan $ 71 miljoonaa euroa. Sitten taas, hän on myös yksi johtavista ehdokkaista voittaa National Leauge n Cy Young palkinnon. Mutta vuotiaana 32, Greinke ei kevätkananpoikaa enää, mikä on luultavasti miksi hän valitsi jättäytyä pois ja allekirjoittaa uusi sopimus ennen kuin on liian ohi hänen prime. Vaikka mikään joukkue haluaa allekirjoittaa pelaaja yli 30 yli viiden vuoden sopimuksen, hän luultavasti saada että hän voi silti olla hallitseva syöttäjä lähivuosina.

Katsokaapa hänen numerot tällä kaudella: liiga johtava 1.66 ansainnut ajaa keskimäärin 19-3 ennätys ja 200 strikeouts. Siitä lähtien Greinke allekirjoitettu Dodgers vuonna 2013, hänen pikeys on vain parantunut, ja se on trendi, joka ei näytä olevan laskussa. Se on ainakin muutaman vuoden. Siten Greinke on pelivuoro syöjä mitään haastaja haluaa yläreunassa niiden kierto. Mutta ne täytyy maksaa siitä. Jokin ballpark $ 20 miljoonaa tai enemmän kaudessa.

2. David Price

Samanlainen Greinke, hinta on top-of-kierto käynnistin. Mutta myös samanlainen Greinke, hinta ei ole nuori enää: Itse asiassa 30-vuotias Lefty ovat liittymässä hänen yhdeksäs kausi suuret yhtiöt. Mutta se ei tarkoita, hän ei voi silti olla joukkueen nro 1 ässä. Katsokaapa työtä hän teki Toronton jälkeen vaihdettiin määräaikaa. Hinta on heittänyt yli 200 sisävuoro kaksi-peräkkäisenä kautena, ja hän säännöllisesti kentillä myöhään pelejä, koska hänen kykynsä punta uintisyvyyden ja pitää hänen piki määrä alhainen. Vaikka hinta sopimus ei ehkä nousta korkeus Greinke n, se tulee varmasti siellä.

3. Yoenis Cespedes

30-vuotias outfielder tulee vapaa tahto ottaa yksi hänen kaikkein tuottavimpia vuodenaikaa ammattilainen. Hän teki loppujen lopuksi osuma yli 15 juoksuja kaksi eri joukkuetta yhteensä 35 vuotta. Ja hänen puolustus kauniisti täydentää hänen kyky lyödä palloa vallasta.

Vaikka jotkut ihmiset ovat alennettu hänet takia heikkona World Series, jos se ei ollut hänen lisäksi New Yorkissa kaupan määräajan, Mets ei ehkä ole edes voinut esittää ne olivat. Joko niin, Cespedes ensiesiintyminen suurten liigojen vuonna 2012, joten hän on työn alla - kyllä, joka sattuu olemaan 30. Mutta silti, todistaa hänen kyky auttaa New York tehdä sen jälkeisen kauden push, Cespedes on paljon tankissa ja on varteenotettava lisäksi mitään joukkueen kenttäpelaajaa.

4. Chris Davis

Tämä teho-lyömällä ykkösvahti on tehnyt varsin nimeä itselleen viime neljä vuodenaikaa kanssa Baltimore Orioles. He eivät kutsu häntä "Crash" Davis jälkeen kuuluisa hahmo Bill Durham turhaan. Otetaan esimerkiksi että hänen viiden ensimmäisen vuodenaikaa merkittävänä leaguer Davis ei lyödä yli 60 RBIs. Mutta kaksi hänen viimeisen kolmen kauden Baltimore hän osui 53 ja 47 juoksuja ja yhteensä 255 RBIs. Vaikka Davis ei epätavallisen osuma keskimäärin - korkein uransa oli 0,286 vuonna 2013 - hänen iso bat ensin pohja voi olla pelin vaihtaja.

5. Jason Heyward

Heyward ei ole kaikkein tuotteliain pelaaja tällä listalla, mutta hän on täällä, koska nuoruutensa ja hänen korkea katto. 26-vuotias outfielder tulemme käymään hänen seitsemäs kausi merkittävänä ja on tulossa pois kausi, jossa hän saavutti uran korkea lyöntivuoro keskimäärin. Toki, Heyward ei aio räjäyttää sukat pois hänen loukkaavaa numeroita, mutta hän on laatu, nuori outfielder joka voi vain parantaa.

Mitään käsitellä että Heyward opasteet varmasti kuuluu huippu uransa - jotain, että monet pelaajat tässä luettelossa ei voi sanoa. Vaikka tykkää Alex Gordon tai Justin Upton ehkä enemmän virtaa lahjakkuutta suhteen vapaa-agentti outfielders, kannalta pitkän aikavälin allekirjoittamisesta, Heyward on paljon enemmän ylösalaisin kuin jotkut hänen aikalaisensa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha