MLB: pahinta aikaa historiassa varten Mets?

Elviira Korhonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Major League Baseball, on syyskuu romahtaa ja sitten on mahdotonta-to-uskoa paska-out, joka uhmaa periaatteita luonto ja historia samankaltaisia. 2007 New York Mets kokenut murenemisen jälkimmäinen lajike, joka edelleen tulla muistetuksi pahin MLB historian.

Mukava johtaa 17 pelejä pelata uskomattoman tuli kalastusmatka Amazin n kyseisenä vuonna. Jotta asiat huonommin, vihasi kilpailijat etelään tuli voittajat joka väitti sotasaaliit NL Itä otsikko ja lähetti franchising Flushing osaksi vapaapudotushypyksi joka on vain päättyy nyt. Tässä kiertueen MLB historian, muistamme tumma aikaa Mets mitä olisi voinut olla kaikkein hirvittävän syyskuu romahtaa koskaan.

7 peliä eteenpäin 17 pelata

Katse takaisin, Mets oli ote alue, joka vaikutti mahdottomalta ravistella päättyessä pelata 12. syyskuuta, 2007. New York oli seitsemän pelejä ennen toisen paikka Phillies, joka voitti seuraavana päivänä leikata johdoksi 6.5 pelejä idässä ennen kuin suuntaat Shea kolmen peliryhmän. Philadelphia pyyhkäisi nämä kolme Queens ja lähteneet kaupungista alas 3,5 pelejä, tehokkaasti leikkaamalla alijäämä puoli yhden viikonlopun.

Philly ajeltu alas johtavien 1,5 pelejä yli sen kahden seuraavan pelejä, esittää Mets franchising gut tarkista 12 peliä peliaikaa jäljellä. Voitettuaan kolme neljästä vs. Florida, Mets putosi seuraavaksi viisi peliä, jolloin ne yksi peli takana raitoja Phillies joukkue, joka oli mennyt 12-3 samana span. Senkin jälkeen tuhoisa aikavälillä Mets meni pelata viimeisenä päivänä kauden sidottu ensimmäisen.

Lopullinen kynnet Mets "arkun

Viimeisenä päivänä 2007 kampanjan, Mets käynnistin Tom Glavine sallittu 7 ER 0,1 IP, tehokkaasti päättyy kausi ennen ensimmäistä pelivuoro päätökseen. Mets kokoonpanolla, joka oli pinottu Jose Reyes, David Wright, ja Carlos Beltran niiden alkulukuja, onnistui vain yksi ajaa pois kuusi Marlins kannut. Lopullinen pisteet: 8-1 hyväksi Floridassa.

Puolestaan ​​Phillies hyppäsi ulos 3-1 johtoaseman että finaalissa ennen tacking enemmän juoksee risteily 6-1 voiton kansalaiset, rajaaminen 13-4 ajaa viime 17 pelejä ja tiivistys Mets ' kohtalo. Kaikki pelaajat johtaja Willie Randolph on kiusannut alkaa henkilökunta näytti hämmentyneenä ja hämmentyneitä romahtaa. Tässä edustaja fani laukaus otettu sen jälkeen 30 syyskuu peli:

On ollut isompi johdot että puhallettiin kaiken, mutta ei joukkueet ovat saa seitsemän pelin etu haihtua niin muutamia pelejä jäljellä kausi. 2007 Mets asettaa huolestuttavan ennakkotapauksen, joka voi seistä pitkään, ja se on jälleen yksi muistutus siitä, että et voi hallita niin sammuminen ilman huono pitching.

Kanan-ja-oluen Red Sox miehistö 2011 Yankees vuonna 2004 ALCS, upeat kuristimet ovat vain mahdollista ilman tulppa kierto. Tältä osin 2015 Mets tarvitse kuin heidän mahdollisuuksiaan syyskuussa ja sen jälkeen seuraavan useita vuosia.

Yhdistä Eric Twitterissä /> Tilastot ovat kohteliaisuus Baseball Reference.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha