MLB: 5 hulluin Moments baseball Historia

Niina Suominen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaipaatko päivinä, kun Albert Belle bowled onneton infielders ja röykkiö-latauksen oli yhtä yleistä kuin ekstra-pelivuoro pelejä? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan.

Major League Baseball on saanut vähitellen enemmän teennäinen viime vuosikymmeninä, ja jotkut fanit jäi jylhyys ja moukkamainen toimia ballplayers menneisyyden. Kyllä, parempi urheilijat pelata paremmin baseball paremmin stadionit paremmat edellytykset kuin ennen, mutta jotenkin baseball on menettänyt kosketuksen sen hoitamaton juuret maasta hardball.

Meidän jatkuva sarja huijareita, Brawlers, ja muuten häpeällistä yksilöiden baseball historian, keskitymme joitakin villeimpiä hetkiä pelin kuriton ohi. Seuraavassa on viisi hulluin tapahtumien grand old pelin historiassa.

1. St. Louis lähettää enintään 3-jalka-7 hyppysellinen hitter.

Vuosi oli 1951, joukkue oli St. Louis Browns, ja joukkueen omistaja legendaarinen Bill Veeck. Voit Veeck, ei ollut mitään järkeä huono joukkue ottaa kentällä ilman mitään mielenkiintoista faneille, joten hän otti kauhean joukkueet ja tehnyt niistä pelaajia karnevaali hänen itse suunnittelemaansa.

Yhdessä vaiheessa Veeck oli vahtimestareita ojentaa merkkejä lukeminen "kyllä" tai "ei" fanit portilla niin manageri tietäisivät joka liikkuu tehdä kentällä. Kuitenkin Veeck tunnetaan parhaiten yksi hullu temppu, jossa hän allekirjoitti Eddie Gaedel, 3-jalka-7 kääpiö, hyppysellinen osuma toisella peli Browns doubleheader.

Ennen kuin lähdet bat, Gaedel piipahti ulos kakku kentällä. Sitten hän otti neljä peräkkäistä kentillä mitä ilmoitettiin olevan 1,5 tuuman uintisyvyyden. Kuten kertoi at 2:13 merkki tässä klippi Ken Burns baseball, Veeck kertoi Gaedel hän ei suinkaan vauhdissa, ja väitti hän olisi ampuja kiväärillä koulutettu kun hän batted. Jos Gaedel kääntyi, hän olisi ammuttu, niin tarina menee.

Gaedel otti pohja - hitaasti, riisua hänen korkki adoring väkijoukkoon useasti - ennen kuin hänet kutsuttiin takaisin korsu varten ripaus juoksija. Itse asiassa, hetki tuli niin katkera kuin hurja, sillä se oli viimeinen kerta Gaedel koskaan näkyvät Major League ballgame. Kysyi mikä on oli kuin kuulo myrskyisät väkijoukkoon, Gaedel sanoi, "Ihminen, Tunsin Babe Ruth."

2. Yankees-Red Sox rähinä, ALCS Game 3, 2003

Ne, jotka ikävä Yankees-Red Sox taisteluissa vanhaan viittaavat pelejä kuten tämä vuoden 2003 ALCS. Toista, kuvitella penkki valmentaja loppumassa korsu hyökätä vastustajan joukkueen tähti syöttäjä; vierailevat outfielder hyppäämällä kotiin Bulldoggitapaamiset taistelemaan stadionin työntekijä; ja useita muita hulluja tapahtumia keskellä kolmannen playoff pelin jyrkästi kiistetty sarja.

Kuulostaa satu, eikö? No, tämä oli teidän 2003 ALCS, jossa Pedro Martinez cravenly katettu latauksen Don Zimmer, Yankees outfielder Karim Garcia kimppuun Fenway groundskeeper, ja Jorge Posada liittyi Manny Ramirez ja Roger Clemens vuonna uhkaa elämään useita ihmisiä läsnä. Se oli vintage Yankees-Red Sox kanssa käsin kosketeltava vihaa ilmassa ja on-kentän väkivaltaa todistaa sen.

"Olemme päivittänyt taistelu sota," Boston johtaja Grady Pikku sanoi tuolloin, ja panokset ei voinut olla suurempi. Boston, franchising oli vielä keskellä sen 85 vuoden World Series kuivuus, kun Yankees yrittivät pitää linja vastaan ​​kaikkein katkera kilpailija. Taistelee ollut yhteinen; penkki valmentajat ja työntekijät tulevat iskuja pelaajille viestittänyt uusi standardi oli asetettu. Sota, todellakin.

3. Cleveland 10 sentin olut yö mellakka

Vuosi oli 1974, ja Cleveland Indians oli hirveä joukkue yrittää saada elimiä seisoo Municipal Stadium. Johto ehdotti tuo "10 sentin olut yö" kampanjoita, jotka olivat suosittuja peli, joka vuosi. 10 senttiä, fanit sai 10 unssin olut niiden nautintoa.

Mukaan ennätys, monet fanit joi heidän täyttöä 10 sentin oluita erityisesti yöllä. Varhain peli, kunnioitettavan keski-ikäinen nainen tuli kentälle ja yritti suudella kotiin levy tuomari. Myöhemmin mies siveltiin poikki kentän yllään yksi musta sukka. Alastomia naisia ​​nähtiin eri kohdissa illalla.

Sitten asiat kasvaneet täysin käsistä. Rangers pelaaja iski yksi monista lentäviä esineitä Cleveland fanit laukaistu seisoo. Rangers johtaja Billy Martin neuvoi pelaajia aseistaa itsensä lepakot ja mennä kentälle. Pian fanit ja pelaajat romuttamista kentän hätävara aseita. Se meni alas kuin yksi huonosti suunniteltu tarjouksia ammattilaisurheilussa historiassa.

4. George Brett mänty terva tapaus

Siellä on enemmän Billy Martin tässä villi episodi 1983. Martin, tuolloin yksi hänen johdon stints Yankees, ilmeisesti tiesi Royals Great George Brett käytti bat laiton määrän mäntytervaa tynnyrin. Kuitenkin, hän odotti kunnes Brett porattu valoa kotiin ajaa oikealle ennen kuin se hälyttää tuomarit rikkomuksen.

Kertyminen on hidasta asti 02:40 merkki video, kun tuomarit soittaa Brett ulos, tehokkaasti ottamalla pois hänen kotiin ajaa. Slugger räjähtää ulos Korsun vastalauseena jos hän oli sytytettiin tuleen. Tämä tapaus vuodesta 1983 merkitty yksi monista jaksoista että värillinen välinen kilpailu Yankees ja Kansas City joukkueet aikakauden.

Brett reaktio on legendaarinen sen hillittömän raivoa. Joillekin moderni fanit, se on intohimo he kaipaavat, kun he katsella pelaajia vastakkaisten joukkueiden leikkiä keskenään perusta polkuja kesken pelin. On mahdotonta kuvitella Brett ja yksi Yankees tällaisessa tilanteessa tuolloin.

5. Disco purku yö

Tämä naurettava hetki baseball historian tuli mieleen Mike Veeck, poika sama Bill Veeck joka kerran lähetti kääpiö ulos bat leadoff St. Louis. Mike vastasi promootioita White Sox ja, vuonna 1979, päätti suudella Disco Era hyvästit mitä hän kutsutaan "Disco Demolition Night."

Haluavat myydä ylimääräiset viisi tai kymmenen tuhatta lippua, edistäminen kutsui fanit tulla puistoon 98 senttiä, jos he toivat disco ennätys pitkin hävitettäväksi. Veeck tarkoitus olla paikallinen DJ räjäyttää kirjaa välillä pelejä doubleheader, rituaalisesti päättyy musiikin perintöä. Sen sijaan 12000 tai niin odotettavissa, White Sox päätyi yli 50000 fania puistossa.

Asiat sai ruma kun kirjaa räjähti liekkeihin. Kuten näette video, fanit ryntäsivät kentän päälle Recordsin purku, vastustamaton turvallisuus ja tuhoaa loput syistä ennen mellakkapoliisi voisi saapua. Bill Veeck astui hänen poikansa puolesta ja syytti huligaanit jotka "eivät olleet todellisia baseball fanit" tapahtuneesta. Mutta ei kohta saada elimille - mitään elimet - stadionille? Siinä mielessä, villi tehtävä oli hyvin paljon aikaan.

Disko, puolestaan ​​jatkaa elää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha