MLB: 5 Ehdokkaita American League MVP

Essi Hautala Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

American League Arvokkain pelaaja Chase on ollut enemmän tai vähemmän hallitsi Mike Trout miesmuistiin. Toki, hän vain voitti ensimmäisen palkinnon viime vuonna, mutta koska 2012, Los Angeles Angels of Anaheim centerfielder on automaattinen lopullinen ehdokas. Kun lähestymme viimeisen, ja kriittisin, kuukausi baseball kausi, Taimen ei ole vain liittynyt muulla arvoisia pelaajia, mutta voisi sanoa, että hän ei enää eturintamassa. Yhdessä numero 27 meillä on kaksi muuta pelaajaa, jotka on otettava huomioon suosikkeihin koska tässä vaiheessa.

Viimeisen kolmen kärjessä on kaksi muuta, jotka voivat siirtyä suoraan takaisin väitteen kanssa suuri syyskuussa. Muutamia mielenkiintoisia faktoja ryhmä ehdokkaiden 2015 American League Arvokkain pelaaja.

- On kaksi outfielders ja kolme infielders ryhmässä. Kaksi niistä ovat viettäneet paljon aikaa toimii nimetty hitter tällä kaudella.
- Vain kaksi pelaajaa ovat joukkueita, jotka olisivat pudotuspeleissä jos kausi päättyi tänään.
- Keski-ikä pelaajien on 30,4 vuotta vanha
- Ryhmä on saanut yhdistetty 20 All-Star esiintymisiä ja yksi Arvokkain pelaaja palkinto

Kunniamainintaa: Eric Hosmer, JD Martinez ja Manny Machado

1. Nelson Cruz

Joukkue: Seattle Mariners
Ikä: 35
Tilastot kautta 24 elokuu: 0,318 AVG, 37 HR, 78 RBI, 150 H, 285 TB, 0,385 OBP, 0,989 OPS

Nelson Cruz on tullut pitkän tien, koska 2013 ansaita takaisin kunnioitusta ja rehellisesti, ihailua monet baseball faneja. Seattle Slugger keskeytettiin 50 pelejä runsaat kaksi vuotta sitten rikkomisesta liigan huumepolitiikkaa.

Tämän jälkeen Cruz laittaa hirviö vuodessa viime kauden Orioles ja allekirjoitti massiivinen vapaa agentti sopimus M: n viime offseason. Mahdollinen MVP riveissä sisällä viisi monien loukkaavaa luokkiin ja vaikka hänen joukkue on ehkä suurin pettymys joukkue AL, Cruz on ollut johdonmukainen voima koko kauden.

2. Mike Trout

Joukkue: Los Angeles Angels of Anaheim
Ikä: 24
Tilastot kautta 24 elokuu: 33 HR, 80 R, 260 TB, 0,394 OBP, 0,979 OPS

Huoh, vain toinen MVP-kaliiperi kausi pelin paras pelaaja.

Taimen on todella uskomatonta. 24-vuotias on jälleen ollut katalyytti Angels rikos ja puolustus ja sekä nousevalle Albert Pujols, yrittää johtaa underachieving joukkueen osaksi postseason. Jos olet saivartelu, kyllä, 2015 on ollut hieman "alas" kausi taimenen, mutta valta on siellä ja hän on yhä hyvää liiketoimintaa. Etsi New Jersey kotoisin antaa sille kaikki hänen täytyy saada hänen joukkueen lokakuussa ja on finalistien joukossa toisen AL MVP.

3. Josh Donaldson

Joukkue: Toronto Blue Jays
Ikä: 29
Tilastot kautta 24 elokuu: 34 HR, 100 RBI, 95 R, 145 H, 281 TB, 0,370 OBP, 0,956 OPS

Silmiinpistävää pelkoa silmiin AL Itä vihollisia, historiallisesti hyvä Toronto Blue Jays kokoonpano koostuu Kanadan version Bash Brothers Jose Bautista ja Edwin Encarnacion. Sitten on voimakas sytytystulppa kärkeen äskettäin hankittu Troy Tulowitzki. Joskus unohdettu mies nippu on paras hitter koko kauden - Josh Donaldson.

Monet voisi asia Donaldson on paitsi paras Jays hitter, mutta MVP koko liigan samoin. Hän on joukkueen ainoa säännöllinen syönti yllä 0,265 ja on jo ura-ennätyksen ulkotarhassa, juoksuja ja kulkee batted. Ajattele Oakland Athletics voitaisiin pitää valitettavana, että talven paljon, että lähetti Donaldson pois?

4. Prince Fielder

Joukkue: Texas Rangers

Ikä: 31

Tilastot kautta 24 elokuu: 0,320 AVG, 148 H, 0,385 OBP, 0,868 OPS

Lopullinen kaksi pelaajaa tällä listalla ovat totta pitkä laukausta, mutta heidän kauden ovat olleet vaikuttavia, että se oikeuttaa paikalla viisi.

Vaikka Prince Fielder ei ansaitse paljon MVP ääntä, hän on loistava ehdokas AL Comeback vuoden pelaajaksi. Mojova lefty on pystyttänyt suurin joukoin ja hän on sidottu kuin liigan johtava palkkamurhaaja, Fielder on osoittanut suurta kasvua ja kypsymistä. Hän ei saa pystyttämiseen Teholuvut että fanit ovat tottuneet, mutta hän on erittäin suuri syy miksi Texas Rangers ovat vielä pudotuspeleissä väite.

5. Ian Kinsler

Joukkue: Detroit Tigers
Ikä: 33
Tilastot kautta 24 elokuu: 0,308 AVG, 82 R, 153 H

Vain kahdeksan juoksuja ja 59 kulkee ajetaan, Ian Kinsler on missään lähellä alkuun leaderboard joissakin näkyvästi loukkaavaa luokkia. Kuitenkin toinen baseman on ehkä parhaiten yhteen hitter Detroit kokoonpanolla vuonna 2015, alkaa yhdeksän joka oli ajatellut olevan yksi parhaita tuotteita baseball.

Sekä Miguel Cabrera ja Victor Martinez on jäänyt aika tapaturmien takia, kun taas Kinsler on pelannut 123 joukkueen 124 pelejä. Olisi silti ihme, jos Kinsler jää 2015 AL MVP, mutta hei, hullumpi asioita on tapahtunut.

Kaikki tilastot ovat kohteliaisuus MLB.com ja Baseball-Reference.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha