Miten yksi naisen viimeinen toivomus muutti hänen elämänsä - ja että hänen veljensä

Josefiina Mäki Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miten yksi naisen viimeinen toivomus muutti hänen elämänsä - ja että hänen veljensä

Iltana tavata Connie ja Samuel Johnson, katson Disney-elokuva Frozen. Jos et ole nähnyt sitä, lähtökohtana on, että teko todellinen rakkaus voi voittaa mitään. Kuten olen katsella Connie, 37, ja Sam, 36, meidän ampua seuraavana päivänä, joka on juuttunut päähäni.

Neljä vuotta sitten, äiti-of-kaksi Connie kerrottiin hänellä oli syöpä ja olisi onnekas hengissä kuusi kuukautta. Pikkuveljensä, Sam, kuka vietti viime vuosikymmeninä ja pois meidän TV-ruuduissa, kysyi häneltä, mitä hän halusi hänen perintö olla. Hän asettaa hänet mahdoton tehtävä: ratsastaa ympäri Australian polkupyörä, nostaa yli $ 1 miljoona Garvan instituutin lääketieteellisen tutkimuksen ja rintasyövän tutkimusta, ja kerro jokainen nainen Australiassa, erityisesti nuorten äidit, tarkistaa rintojaan. Ja niin Rakkaus sisaresi projekti syntyi.

Lyhyt versio pitkä tarina on, että hän teki sen: Hän rikkoi maailmanennätyksen Yksipyöräisellä yli 15000 km ja tähän mennessä on kerännyt yli $ 1,9 miljoonaa euroa. Joten teko todellinen rakkaus voi voittaa mitään ... mutta tämä on tarina, joka on vasta alussa.

Levittää viesti

"Ajattelimme, että olisi 12 kuukautta ja sitten se olisi ohi" Connie sanoo. "Mutta olemme aloittaneet jotain, että ihmiset ovat kiinni, emmekä voi vain lopettaa. Rakkaus siskosi on muutakin kuin rintasyöpä, se on noin asuu hetkellä rakastava perheesi. Facebook viestit antaa ihmisille hissi. Se on maaginen asia on tapahtunut. "

Sam lisää: "Olin pankkitoiminnan se on yli. Olin suunnitellut elämäni postitse LYS ja huomasin saapumista takaisin Melbournessa kuin minun päätepisteenä, mutta se oli itse asiassa vasta alkua. Taistelu ei ole ohi ennen kuin äidit lopettaa kuolee tästä hirveä tauti. "

Taistelu sairaus yhdessä on jotain tämä duo hyvin perehtynyt. Tämä on Connie kolmas syöpä diagnoosi: hänellä todettiin luun kasvain jalassa 11, oletettu raskaus 22 osoittautui kasvain kohdussa, ja sitten Heinäkuussa 2010-vuotiaana 33, hän oli diagnosoitu rintasyöpä. Häntä hoidettiin ja koska kaikki selvä, mutta pyysi lisätietoja skannaa vakuuttaa itsensä ja lääkärit sopivat lopulta, antanut hänelle historia. Ne skannaa osoitti se oli levinnyt hänen selkärangan, keuhkot, maksa ja lantion. Se levisi myöhemmin hänen polvi, ja hänelle kerrottiin se oli terminaali. Hänen reaktionsa oli siemen LYS hankkeen.

"Asia, joka potkaisi minua kasvoihin oli, että lapseni olisi kasvaa ilman heidän äiti, että minun täytyy sanoa hyvästit", hän sanoo. "Ja tiesin etten koskaan olla valmis siihen.

"Tiesin meidän oli löydettävä tapa saada naisia ​​tarkistaa rintojaan ja en voinut ajatella mitään muuta keinoa. Koska hänen profiilin, tiesin hänellä oli mahdollisuus saada ihmiset kuuntelemaan ja olin päättänyt hän aikoi tehdä sen. Olen vakaasti sitä mieltä, tämä oli suurempi kuin meille. Varhainen havaitseminen on ainoa asia, joka estää naisia ​​kuolee - ainoa asia, joka pysähtyy äidit kuolevat. Halusin tehdä kuolemani hyötyä jotenkin joten en vain olla toinen numero. "

Säästö Sam

Connie oli toinen syy jossa Sam hänen tehtävänsä. "En ollut tietoinen siitä, kunnes olin hyvin siihen, ovela pikku SOD", hän sanoo hänen sisarensa suunnitelma. "Mitä ihmiset eivät näe, että tämä hanke voitaisiin kutsua Rakkaus Brother. Connie ei vain halua korottaa $ 1 miljoonasta minulle rikkoa maailmanennätys. Hän halusi varmistaa hänen veljensä oli OK ennen kuin hän kuoli.

"En ollut hyvässä kunnossa ja hän halusi minun löytää joitakin onnen hän oli ollut elämässään", hän lisää. "Tämä oli pelastusoperaatio - ja samalla saan ylisti parhaina veli koskaan, jotenkin se, että hän pelasti minun pekonia katoaa matkan varrella. Hän tehnyt hienoa korjausta minuun. Hän kiinteät minut ja lähetti minulle minun tapa vahvempi. Elämäni on muuttunut peruuttamattomasti. Nyt olen saanut jotain elää, too. "

"Mikään määrä rahaa voisi tuoda Sam ulos funk hän oli," Connie kertoo.

"Ennen diagnoosi, olin onnellinen - se oli niin hyvä kuin se saa", hän sanoo. "Halusin Sam on siivu, että onni, mutta hän tarvitsi todella iso push. Hän on elämää suurempi ja on mahdollista harjoittaa ihmisiä tavalla En ole koskaan nähnyt. Mutta hän oli kanavoinut hänen energia väärään suuntaan niin kauan, hän olisi tullut negatiivinen. Fame oli tehnyt hänestä epäluuloinen. Hän ei nähdä hyvä puoli itse tai muita ihmisiä.

"Se ei ole hän ratsastanut ympäri Australiaa, että olen eniten ylpeä," Connie lisää. "Se, että hän on tavannut niin paljon ihmisiä, jotka ovat tuoneet hyvää Sam takaisin. Näin hän sai ihmiset kuuntelemaan - hyvä Sam tuli takaisin. "

Sam ja Connie juhlia hänen palata Melbourne helmikuussa jälkeen vuoden kiertävä Australian Yksipyöräinen tietoisuuden ja yli $ 1.9 miljoonaa rintasyövän tutkimusta

Making ero

Ja kuunnella ihmiset tekivät. Varhain, LYS kuuli naisen jotka halua tarkistaa rinnat jälkeen Sam vieraili hänen kaupunki.

Hänen syövän toteaminen ja hoito tarkoittaa hän on luottavainen "kaikki selvä". "Meillä on ollut niin monia näistä sähköposteja nyt. Minusta tuntuu, kyllä, me kuultiin "Connie sanoo. "Ne äidit on nyt noin nähdä heidän lapsensa kasvaa. He ovat siellä niitä hetkiä, että me grit hampaat läpi ja itsestäänselvyytenä. "

Sam lisää: "Olin taistelevat vain Connie aluksi, nyt tunnen kuin olisin taistellut kaikille naisille - se ulottuu jokainen perhe vaikuttaa tähän tautiin."

Joten mitä seuraavaksi LYS? Suunnitelmat ovat käynnissä, ja niiden varainhankinta tavoite on upped to $ 10 miljoonaa euroa. Samin toive on Polkupyörä noin Uusi-Seelanti - "Minulla se päähäni tehdä sen Anh Do - niin Anh, jos luet tätä, soita minulle", hän sanoo, nauraa - ja sisarukset ovat kirjoittanut kirjan, Love Your Sister, joka on myynnissä tiistaista.

"Kirjoittaminen tämä kirja on ollut yksi kaikkein nautittavaa ja yksi vaikeimmista kokemuksista elämäni", Connie sanoo. "Kirjoittaminen se Sam on ollut kunnia. Olemme saaneet tuntemaan toisensa paremmin - Olen täynnä aukkoja en tiennyt olivat siellä. Altistaminen itseni maailman sai minut tuntemaan haavoittuvia, mutta vahva. Tiedän itseni ja Sam paremmin läpi kokemus. "

Sam suostuu. "Olin pois niin kauan ja en voi kertoa teille, kuinka rauhoittava se on ollut minulle tuntikausia parvekkeella yhdessä kirjallisesti. Se antoi meille mahdollisuuden istua yhdessä ja pohtia elämäämme ja LYS. Se oli ensimmäinen kerta osaisimme keskeytetty tehdä niin ja me rakastimme mitä näimme. "

Samaan aikaan, Connie on kunakin päivänä hänen voittajana. Sen jälkeen testaamista hoitoja, jotka eivät toimi, lääkärit totesi suullisen solunsalpaajahoito vakiintui hänen syöpä.

"On ollut päiviä, jolloin kipu on niin suuri Olen halunnut tarkistaa", hän sanoo. "Ne ajat ovat vain hengissä, koska perheeni tuki. Sam on hyvä saada minua keskittymään elämäni positiivisella tavalla. Nyt jos olen hyvä olo, olen kuin "mennään puistoon!" Kuinka usein lykätä tehdä asioita, kuten että? Olen saanut niin paljon elää, niin paljon positiivisuutta, tukea ja motivaatiota nousta sängystä aamulla. Nämä ovat lahjoja, LYS on antanut minulle. "

LYS osoittaa rakkauden teko voi mennä pitkälle. Se voi pelastaa ihmishenkiä, eri tavoin.

"Toistaiseksi olen ollut kolme vuotta pois hänen kuin odotin, joten olen bonus alueella", Sam sanoo. "Joka päivä me työskennellä yhdessä LYS on bonus - se on lahja."

Connie haluaa sinun ...

... Tehdä tarkistamalla tissit tapa. "Joka vuosi Australiassa, yli 15000 ihmistä on diagnosoitu rintasyöpä. Jos tiedät kehon, tiedät, kun jotain on vialla. Olla proaktiivinen. "

... Olla tietoisia, ei pelkää. "Tarkistetaan rinnat ei maksa mitään, ja se ei satuta. Mutta se satuttaa paljon, jos unohdat jotain. "

... Pysyä vahvana jos olet hoidossa. "Se on traumaattinen vaan kävelyllä puistossa, jos se tarkoittaa nähdä lapsesi kasvaa."

Sam haluaa sinun ...

... Tarkistaa rinnat. "Meillä on jo parannuskeinoa - sitä kutsutaan varhaiseen havaitsemiseen. Tuntea ne suihkussa tänään, saat kumppani mukana ... mitä se tekee. "

... sano kyllä. "Minulla oli tapana sanoa ei paljon elämässä. Nyt sanon kyllä ​​- se on minun suurin opetus LYS. "

Rakkaus siskosi Connie ja Samuel Johnson on myynnissä tiistaista. Lue lisää LYS kampanja loveyoursister.org andfacebook.com/loveyoursister

Älä missaa näitä inspiroivia tarinoita:

>> "Kuinka sydänkohtaus muutti elämäni"

>> "Äitini pelasti henkeni"

>> "Kävelin tieni ulos masennus"

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha