Miten Wear Velvet

Minna Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sametti oli ja on edelleen hyvin muodikas tänä talvena, sopii luoda kaunis siirtyminen tutkia kevään samoin. Koska sen upea, herkullinen rakenne, ei ole ihme, että Velvet piirtää yhden huomion olematta liian pröystäilevä. Nämä ominaisuudet toivat sametti ylös kiitoteiden lukemattomia kertoja tänä talvena, on esillä kokoelmissa maailmankuulu suunnittelijoiden kuten Anna Sui, Zac Posen tai Alexander Wang.

Velvet on ihana kiilto ja muhkeat tuntuu se, mikä tekee siitä erittäin ylellinen ja hienostunut tekstiili täydellinen tuomassa lämpöä kylmempi vuodenaikoina. Suurin haitta Velvet on, että kulunut väärin, se voi näyttää matronly ja jopa costumy. Itse asiassa tämä on yksi alkuun syitä, miksi naiset välttää yllään sametti ensiksi. Mikä tahansa Fashionista tietää, että omistaa Velvet pala pitää hänen vaatekaappi päivitetty tänä vuonna, ja koska on niin monia tapoja, joilla pukeutua sametti säilyttäen raikas, nuori ilme, ostaa samettinen pala on on luoda tämän tason kehittymättömiä, että vain Velvet vallitsee hankkia.

Vinkkejä Yllään Velvet

Velvet ei ole tarkoitettu mukana muita vaatteita kappaletta tehty tämän rikkaan näköinen tekstiili. Ottaen huomioon todellinen olemus sametti, tämä materiaali vain näyttää hyvältä, jos pariksi kappaletta eri tekstiilejä, myös kiinteitä välineisiin, kuten denim tai tweed, pehmeämpiä välineisiin, kuten silkki ja jopa läpinäkyvä kankaat kuten sifonki tai organza. Mikä tekee Velvet työ on kontrasti kuvioita, vaikka värit käsittää sametti porukka pitäisi säilyttää suunnilleen sama sävyjä.

Puhuminen värejä, valita sametti vaatteet kohteita on otettava huomioon visuaalinen samoin. Etsi rikas, mehevä värit, kuten laivasto-sininen, Deep Purple, muratti-vihreä tai viininpunainen, kanssa innovatiivisin yksi on harmaa. Harmaa on todella oikeassa nyt, puhumattakaan metallinen katsoa, ​​että se antaa sametti tekee siitä poikkeuksellinen väri.

Jos-mietit mitä Velvet kappaletta kannattaa lisätä vaatekaappi, mennä sametti mini-mekko, sametti hame, bleiseri, liivi tai enemmän yllättävää, sametti leggingsit. Naisille, jotka ovat vielä sametti-fobia, yllään sametti kohteita paljon pienemmässä mittakaavassa takaa heille muodikas, minimoimaan jännitys omistaa tämän muhkeat materiaalista. Shortsit, liivi, tai jopa parempi, pari sametti Oxford saapikkaat tai melko pieni käsilaukku lisää rikkautta tahansa naisen asu.

Miten varustautua Velvet kattaa Outfit

Koska sametti luo hienostuneen ilmeen niin luonnollisesti, se ei kannata mennä yli laidan kanssa lisävarusteita. Hyvä idea olisi lisätä vintage-inspiroi kappaletta säilyttää nostalginen vaikutus tämän tekstiiliä. Mennä kuluneet metalli ketjut, kaunis helminauha, lausunto renkaat, pitkä osa-kaulakorut, yksinkertaisia ​​riipuksia ja vuosikerta rintakoruja. Koska sametti tekee tarpeeksi muodin, väärä numero ja laatu varusteilla voi tehdä asu näyttää tungosta ja / tai halpa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha