Miten Walruses auttavat taistelussa ilmastonmuutosta

Hemminki Koskela Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Top työ mursu! Kiitos jakamisesta. Kiitos

Ilmastonmuutos on jo tehnyt elämän vaikeaksi paljon lajeja, ei vähiten joka on mursu. Koska jään sulaminen, mursut ovat nopeasti menettämässä luonnollinen Arctic elinympäristössä. Vaikka asiat näyttävät synkältä mursut tällä hetkellä, hyvä uutinen on, että merinisäkkäiden samanaikaisesti auttaa torjumaan ilmastonmuutosta vahingossa estämällä öljynporausta.

Myöhemmin tässä kuussa, Shell asetettiin edetä avaamalla uusia lautat Tšuktšimeri pois Alaskan luoteisrannikolla. Nyt Oil Oyj on käsitelty viime hetken isku: vähintään yksi niiden poraus sivustoja ei voida rakentaa suojelemiseksi mursut.

Kuori mielestä se oli noudattaen liittovaltion määräysten, mutta Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service vastusti. Kuori suunniteltu kaksi sen poraus sivustoilta sijaita vain yhdeksän kilometrin päässä toisistaan. Kuitenkin valtion virasto sanoo, että se edellyttää, että nämä asemat olla vähintään 15 kilometrien päässä toisistaan ​​turvaamiseksi mursut.

Kuten tutkijat ovat aiemmin havainneet, mursut pelästyt läsnäolo ja kovat äänet öljynporauksen. He havaittu joitakin mursut ottaa vaarallinen harppauksia pois kiviä, kun hätkähtää poraamalla ääniä, minkä vuoksi Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service haluaa valvoa 15 kilometrin puskuri. Jos sivustot ovat liian lähellä, mursut on vähän tilaa paeta ikäviä melua.

Koska Shell on käyttänyt jo miljardeja "tutkitaan" alue tulevaisuudessa öljynporaus, tämä on epäilemättä takaisku yhtiölle. Shell tiedottaja ilmoitti, että se tarkistaa laillisuuden tämän asetuksen, mutta myös tarkoitus noudattaa Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service sääntö.

Ympäristöjärjestöt ovat valittaneet, että Yhdysvaltain hallitus näyttää tekevän voitavansa auttaa Shell nopeuttaa poraus prosessi - jopa Bureau of Ocean ja Energy Management kanssa sisäasiainministeriön osasto antoi hyväksyntänsä - niin tämä mursu curveball on tervetullut este. Toiveena on jopa pieni esteet saattavat viivyttää poraus tarpeeksi kauan, että muut virastot on riittävästi aikaa löytää muita syitä, Arctic Drilling ei täytä ympäristö- ja eettiset.

Vaikka pro-liiketoiminta kannattajat ovat odotetusti unimpressed muuttaa Shellin suunnitelmia palvelemaan mursut, mursut varmasti ansaitsevat kiinni tauko. Eläin, joka perinteisesti asuu jäävuoria pienien ovat alkaneet tulossa rantaan puutteen vuoksi jään saatavilla lounge, joskus kerätä 10000 kerrallaan. Sairastumisriskiä ja pakokauhu lisätään tässä läheisyydessä, joten tämä uusi elinympäristö ei ole terveellinen vaihtoehto.

Vaikka mursu sääntö ei estä Shell poraus pois Alaskan rannikolla kokonaan, jopa vähentämällä öljynporauslautta sivustoja on myönteinen askel. Jos mursu - ja monet maapallon olennot, rehellisesti - joiden on taistelevat ampui elossa, hiilidioksidipäästöjä on vähennettävä, joka alkaa suurin osa maailman jäljellä öljyn tarjonta pysyy pinnan alla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Helmikuu 12, 2018 | 22:07:09 | myöhemmin 1 vuosi
Sari Salonen
  Like 3   Dislike 1

Kate K. Olet oikeus olla kyyninen ja USFWdis-palvelu. Ne ovat vinossa virasto helposti osti pois eniten tarjoavalle. Katsokaa susia, biisonit, villihevosia. Kaikki ovat menettäneet rahaa. DIS-palvelu on vain tyhjistä lupauksista saada meidät "ajattelevat" ne ovat todella huolissaan arktisen ja Sealife. Ne selittämättömästi luola ja Shell on sen "tapa tuhota vain koskematon paikka jäljellä maan päällä.

Helmikuu 13, 2018 | 04:19:25 | myöhemmin 1 vuosi
Josefiina Lassila
  Like 2   Dislike 2

Meidän täytyy todennäköisesti tukea tulojen liian suuri kaatumaan fossiilisten polttoaineiden yrityksiä, koska ne löytää jotain muuta keinoa ansaita elantonsa, maksaa niitä niin paljon pitää sen maahan, koska ne tekevät nyt talteen fossiilisia polttoaineita ja myy sitä poltettavaksi. He haluavat porata maalämpö. Haluaisin nähdä geoterminen sähköinen korvata fossiilisia polttoainetta mahdollisimman paljon. Ei ole tarpeeksi täysin korvata fossiilisia polttoaineita, mutta hyödyntäen mikä on auttaisi.

Helmikuu 13, 2018 | 07:15:58 | myöhemmin 1 vuosi
Tarmo Ruotsalainen
  Like 4   Dislike 2

KAIKKI PORAUS on lopetettava, se on paljon VAARALLISIA KAIKISTA merenelävät ... explore.com nähdä mursut Round Island

Helmikuu 13, 2018 | 14:43:39 | myöhemmin 1 vuosi
Ilpo Hartikainen
  Like 1   Dislike 1

vihaan kuori öljy ja kaikki se edustaa Kaikki öljy-yhtiöiden täytyy mennä konkurssiin ja näkemiin oma hallituksemme myy meidät ulos rahaa Kun arktinen on saastunut, ei ole paluuta Kaikki meren elämää kuolee ja tyhmä, itsekäs typerä ihmisille aiheuttamista se

Helmikuu 13, 2018 | 16:53:52 | myöhemmin 1 vuosi
Atro Saukkonen
  Like 5   Dislike 2

Hyvää työtä mursuja! Sivustot pitäisi olla vieläkin kauempana toisistaan!

Helmikuu 13, 2018 | 23:49:11 | myöhemmin 1 vuosi
Eino Junnila
  Like 4   Dislike 2

No, tallennusväline ei yleensä pelata jopa ääriliikkeitä. Otsikot 5 asteen lämpötilan nousu, yhden metrin merenpinnan nousu, kuumin riippumatta. Enemmän valtavirran ennusteet eivät sensaatiomainen tarpeeksi uutisarvoa. Katso hänen paljon paina mayojen kalenteri sai vuonna 2012!

Helmikuu 14, 2018 | 01:00:47 | myöhemmin 1 vuosi
Oskari Aarnio
  Like 2   Dislike 0

Valtion media bamboozled miljoonia liberaalipolitiikan tehdä miljardöörejä, multi-miljardöörejä.  ABC News väitti vain 7 vuotta sitten: New York City vedenalainen? Kaasu yli $ 9 a gallona? Kartonki maitoa maksaa lähes $ 13? Tervetuloa 12 kesäkuu 2015. Tai ainakin se oli hurjasti-epätarkkoja versio 2015 ennusti ABC Newsin tasan seitsemän vuotta sitten. Näkymisen Good Morning America vuonna 2008, Bob Woodruff aggressiivisesti Maan 2100, erityinen että työnsi maailmanlopun ennustuksia sitten-futuristinen 2015 - Katso lisää:

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha