Miten voittaa spin

Ilpo Saarinen Elokuu 8, 2016 Urheilu 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miten voittaa spin

Kun henkilökohtainen valmentaja Johnny Goldberg täpärästi välttää törmäisi ohi ajavan auton yksi yö taas ulos ratsastus hänen Pyörän osana hänen valmisteluja 3000-mailin kilpailu Across America, hän päätti ottaa pyöräily sisätiloissa. Goldberg kehitti ohjelman kutsui spinning, suunniteltu sisäpyörällä perustuu hänen maantiepyörän ja vei sen kuntosaleja ympäri maailmaa.
Kehrättäessä on Goldbergin tavaramerkki - vain tarkasti käyttää luokkiin hoitaa ohjaajia, jotka ovat osallistuneet virallisia Johnny G Spinning ohjaajakoulutukset - sisäpyöräily luokat ovat ottaneet pois kuntosaleja kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ne voivat tarjota hyvä talvi vaihtoehto tie koulutukseen.

Vuonna korjata

Luokat tapahtuu kiinteällä pyörällä pyörä, polkimet sidottu painotettu pyörän, ja sinulla on vipu muuttaa vastus. Tyypillisesti noin kahdeksan pyöräilijöiden riviin puoliympyrän ympärillä ohjaaja, joka vie luokan läpi rutiini. Vaikka rutiinit ja ohjaajien vaihtelevat erittäin, musiikki taipumus olla iso osa jossakin istunnossa, tahdin ja nopeuden ja luoda oikean tunnelman motivoida ihmisiä.
Luokka mahtuu erilaisia ​​kunto tasoilla, koska työskentelet niin kovaa kuin haluat. "Voit olla olympia urheilija samaan luokkaan kuin aloittelija ja jos opettaja on hyvä ne olisi kyettävä työskentelemään täydellinen tasolla, koska ne ovat vastuussa jalkojen voimaa ja nopeutta", sanoo sisäpyöräily kouluttaja Debbie Kneale .
Koska sisäpyöräily kehitettiin jäljitellä ulkona pyöräily, se käyttää samaa lihaksia, eli neloset, pakara ja kinnerjänne, soveltaa laskupaineita, ja kinnerjänne ja vasikka flex polven alareunassa pedaali aivohalvaus, vetää jalka takaisin.
 Hip koukistajat käytetään myös auttaa nostamaan jalka niin päinvastainen jalka voi työntää alas poljinta. Ylimpänä, neloset käytetään laajentaa polvi ja työnnä jalka eteenpäin.
 Jennifer Sage, mestari ohjaaja heitto- vuodesta 1998 sanoo: "Keskittymällä asianmukaista synkronointi lihaksia käytetään koko 360 asteen pedaali aivohalvaus, kun koulutus sisätiloissa, pyöräilijä voi auttaa täydellinen niiden pedaali aivohalvauksen ulkona."

Mind Games

Kilpailukykyinen ulkona pyöräilijöille myös sisäpyöräily keskittyä inner game, sillä ne voivat keskittyä tietylle reitille tai erityisen haastava osa reitin häiritsemättä liikennettä tai muut ulkoiset tekijät.
Jotkut opettajat käyttävät visualisoinnin osana istunnon kerron sulje silmäsi ja minne mielesi vie, ehkä käyttää enemmän yksitoikkoista musiikkia kannustaa tunnetta eskapismia kun liikut.
Luokat voivat vaihdella kestävyys luokat kehittää aerobista järjestelmä, lujuusluokkia harjoitella mäki kiipeilyä, kun taas kisapäivä luokat pyrkivät simuloida aika-tutkimuksissa. Muut luokat perustuvat yleensä lajikkeesta ja hauskaa kun treenaat, joissa vähän kaikkea.
Varmista, että löydät luokan suunnattu nimenomaan kohti ulkona pyöräilijöille, kuten yleinen aerobic-tyyliin luokat on muita harjoituksia, kuten polkemisen taaksepäin ja punnerruksia ohjaustangossa, joka on jotain, joka on paheksuttavaa monet sisä- Spinning ohjaajien ja ääri.

Step IT ylös

Kuten kaikki kuntoasi, intensiteetti ja taajuus riippuu yksilöllisten terveys, kunto, motivaatio ja tavoitteet. Sisäpyöräily voit viettää paljon aikaa aerobista kestävyyttä alueet talvella ja, kuten Sage sanoo, istunnot ovat hyviä intervalliharjoitteluun koska se on vaikeampi motivoida itse tehdä kovatehoisesta yksin.
Mutta hän neuvoo pyöräilijöiden seurata kovan päivän helposti päivää, "Sinun ei tarvitse tehdä, mitä ohjaaja pyytää - voit istua takaisin ja ratsastaa helppoa alhainen syke kun on aika voit palauttaa."
Yhä, ohjaajat neuvovat, että osallistujat käyttää sykemittareita istuntojen aikana varmistamaan tehokasta koulutusta, eikä vain menee kovaa ja nopeasti ja käyttää pääasiassa anaerobista kuntoa.
Kunnossapito syke sisällä eri koulutuksen alueilla voit päästä oman kestävyyttä-pohjainen tai vahvuus-pohjainen tavoitteet helpommin.
Tämä ominaisuus on tuonut sinulle päästä Pyöräily Future Publishing, kustantajat

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha