Miten voimme Turn Koiran kävely Harjoitus?

Seidi Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
suuri excersise kiitos artikkeli. Jos Rocky Balboa voi tehdä sen, niin voitte! Hyötyä sekä eläimen ja sen omistaja

Q. Olemme yrittäneet leikata kustannuksia kotona, ja olemme luopuneet meidän kuntosalin jäseneksi säästää rahaa. Mieheni ja minä olemme aikoo kävellä yhdessä kunto ja ottaa meidän Beagle kanssamme. Olemme kaikki vähän keski-ikäisiä ja ylipainoisia. Mitä meidän pitäisi varoa meidän koira?

A. Koska se on National kävellä koiran viikko, tämä on täydellinen aika saada ulos talutusnuorassa ja ottaa Fido kävelylle - ja alkaa rakentaa hyviä terveystottumukset teille molemmille. Kävely koira on loistava ensimmäinen askel kohti parani terveyttä, ja se on todellista puolensa: Toisin kuntosali jäsenyyksiä tai liikuntatunteja, nelijalkainen personal trainer veloittaa mitään pitää sinut motivoituneita ja maksaa sinulle koiran yltäkylläisyys, koira suukkoja ja nonstop hännän wags.

Olen suuri uskovainen työskentelee ulos lemmikkisi. Itse olen lyöttäytyi Robert Kushner, MD, kirjoittaa kirjan siitä, mitä olet tekemässä: Fitness Unleashed !: koiran ja omistajan opas laihdutus ja saada terveys yhdessä. Olen iloinen tarjota joitakin vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Tarkista sisään lääkärintarkastus: Ennen kuin aloitat mitään käyttää rutiininomaisesti, sinun täytyy nähdä lääkärin, ja koirasi tarvitsee nähdä eläinlääkäri. Sinun kannattaa saada joitakin ohjeita eläinlääkäriltä, ​​kuinka paljon painoa koirasi tarvitsee menettää sekä oikea ruokavalio ja ruokinta strategioita, jotka tuet laihtuminen. Myös, on koirasi tarkastettu yli varmistaa, hän ei ole mitään lääketieteellistä tai fyysisiä rajoituksia, jotka voisivat vaikuttaa liikunnan suunnitelma. Sinun pitäisi myös kysyä lääkäriltä kattamaan saman maahan sinut hyvin. Vaikka olet teidän kunkin lääkäreiden toimistot, saada tarkka paino niin sinulla on lähtökohta.

Tee suunnitelma: Seuranta kävelee voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin haluat. Yksinkertainen: Hanki seinäkalenteri ja merkitse päivää ja päässä, kuukausittain sisäänkirjautumisen laihtuminen. Intensiivisempää: Perehdy ohjelmisto-sovellukset ja sivustot, jotka valvovat liikuntaa, kaloreita ja enemmän. RunKeeper on yksinkertainen-to-use älypuhelin sovellus, joka seuraa kaikkia näitä asioita.

Hanki pyydys: Sinun ei tarvitse paljon tapa laitteiden: hyvät kävelykengät ja sää-sopiva puku. Koirasi tarvitsee kaulus tunnus ja lisenssin, ja kuusi-jalka hihnassa. Kaksi viime keksinnöt koira vaihteella tekevät kävely paljon helpompaa: pää riimu ja etu--leike valjaat. Vahvan koira, joka joskus unohtaa ei vetää, näitä työkaluja voi olla kuin ohjaustehostimen teidän pentu. Ja vaikka monet koirat selviytyä hienosti omassa turkit, pienempiä, vanhemmat koirat ja ohut rodut kuten Vinttikoirat ja Whippets todennäköisesti nauttia peleistään enemmän saapikkaat ja pusero tai sadetakki.

Kävele näin: Monet koirat vedä hihnassa, koska niitä ei ole opetettu kävelemään kohteliaasti. Jos sinulla on siihen varaa, saada kouluttaja työskennellä kanssanne yksi-vastaan-yksi opettaa koiralle kävelemään vetämättä. Pari yksityistuntia on hyvä sijoitus hyvätapainen koira, ja niin on valmennusta jos koira tarvitsee enemmän kuin harja-up. Jos koirasi on aggressiivinen kohti muita koiria tai ihmisiä, kysy eläinlääkäri varten asian kouluttaja tai Behavioristina jotka voivat arvioida oman koiran ja kehittää koulutusta suunnitelma voit seurata.

Oltava turvallisia, ja vastaa: Kävele Heijastimet sinun ja lemmikki, ja valitse perustettu kaupunginosien jalkakäytävät turvallisuussyistä. Maantiet voi olla kaunis, mutta vapaa-roaming, liioitellun maatila koirat ja nopeasti liikkuvat ajoneuvot kaksikaistaisilla tiet tekevät suurempi riski. Carry ID, matkapuhelin ja - tietysti - perä laukkuja, koska se on vain töykeä ei poimia mitään koiran putoaa.

Aloita hitaasti: Alussa kävely ohjelmaa, pitää lyhyinä ja hallittavissa. Älä rasita itseäsi liikaa; mitä voit ja rakentaa onnistumisista lisäämällä vähän matkan joka viikko. Seurata oman kävelee ei vain pysyä niiden päälle, mutta myös olla lähtökohtana nähdä, miten pitkälle molemmat sinun ja koiran ovat tulleet tiellä kunto ja terveys.

Dr. Marty Becker | Vetstreet.com

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Zap Fat Fat?
Kommentit (6)
Kesäkuu 1, 2017 | 23:50:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Teemu Linkola
  Like 3   Dislike 0

Jotkut koirat näyttävät enemmän kiinnostunut pysäyttäminen joka hetken lukea kuka oli siellä ennen heitä.

Kesäkuu 2, 2017 | 05:04:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Aamu Aaltonen
  Like 4   Dislike 1

Koirani on tärkein tapa saan exercise-- se auttaa meitä tilanteen, ja saa meidät ulos talosta. Ja kauniilla jäähdytin päivinä ulkopuolella, me pelata palloa minun suklaa lab joka rakastaa palloja erittäin paljon. smile smile  Pidän siitä cuz hän saa minut ulos talosta, onko haluan vai ei, ja olen melkein aina tuntea paremmin kun menee ulkopuolella hänen kanssaan ja saada raitista ilmaa. : D: D

Kesäkuu 2, 2017 | 09:36:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Akseli Auer
  Like 0   Dislike 2

Kun rakas koira Brandy oli elossa kävelimme vähintään 3 tuntia päivässä !! Kyllä En mennä töihin liian! Jos rakastat koirasi annat hänelle / hänelle kävely he tarvitsevat ja olet ilmeisesti saada samat edut !! Näen liian monet ihmiset menevät ulos kerrostalossa, antaen heille liiketoimintaa ja takaisin in.THAT on sairas !!! * Valtava SIGH !! * Thx

Kesäkuu 2, 2017 | 11:00:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Sylvi Rantanen
  Like 4   Dislike 0

Saan kaksi erilaista liikuntaa kävely meidän äskettäin hyväksytyn Whippet-Lab, pelastus, steriloitu naaras ikä 1,5 v, ulos marginaalit maatalousmaata vieressä meidän kotiin. Aikaisin aamulla kävellä on reipas, "enimmäkseen business" varmistua, että hän on useita mahdollisuuksia lievittää itsensä matkan varrella ja voin silti saada kotiin ajoissa saada valmiiksi työpäivä. Sitten tunti ennen auringonlaskua meillä on pidempi, rauhassa "kävellä" n "haistella" walk jossa hän voi ottaa aikaa nauttia luonnosta ja voin rakentaa kestävyyttä. Mieheni jää eläkkeelle pian ja liittyä meihin. Me kaikki tarvitsemme kunto!

Kesäkuu 2, 2017 | 19:05:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Onni Väänänen
  Like 0   Dislike 0

Koira kävely on paras liikuntamuoto mielestäni. Mikä voisi olla parempaa kuin sekoitus ihana kävellä paras ystävä.

Kesäkuu 2, 2017 | 20:54:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Soile Haapala
  Like 3   Dislike 2

Maalaisjärki. Älä myöskään työnnä koira ulos Comfort Zone. Doggie olisi mielellään mennä ulos kanssasi ei peläten sitä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha