Miten välttää Salmonella

Pekka Ahola Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Salmonella on ehto, joka on mennyt pois tutkan määrin. Muutama vuosi sitten se oli jotain, että jokainen oli huolissaan saada ja joka vei monet varoitukset, mutta tänään - kuten BSE - se ei enää puhunut kuin yleisesti. Syynä tähän on, että ongelma on pääosin hallinnassa, kun se tulee munia, ja meidän koulutus on nyt sellainen, että tapaukset ovat paljon harvinaisempia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ongelma ei ole enää olemassa, ja olemme itse asiassa edelleen vaarassa salmonellamyrkytyksen useista eri lähteistä ja se on edelleen erittäin tärkeää pysyä valppaana sen estämiseksi.

Munat

Ensimmäinen asia, useimmat ihmiset ajattelevat, kun he kuulevat sanan "salmonellan" on raakoja munia, ja se on yleisesti tiedossa, että syöminen keittämättömät munat voivat aiheuttaa salmonellaa. Kuten edellä kuitenkin, tämä on ongelma, joka on pääosin hallinnassa ja että meidän ei enää tarvitse olla aivan yhtä huolissaan. Kehonrakentajat usein syödä raakoja munia ja jopa monet reseptejä - mukaan lukien aito carbonara - on raakoja munia mukana. Onko siis olemassa edelleen riski ja voi silti syödä munia?

Vastaus on, että munat ovat itse asiassa melko turvallinen syödä raaka, jos niin haluavat ja tämä on erittäin epätodennäköistä aiheuttaa sinulle salmonellaa. Syynä tähän on, että mahdollisuudet muna salmonella ovat 0,0003%. Salmonella on sairaus, joka vaikuttaa kanoja ja on melko harvinaista, jos kana ei tartunnan jälkeen muna on hieno.

Samaan aikaan, ja nämä munat, jotka sisältävät salmonellan ovat lähes kaikki akun kanat. Tämän päälle jotkut vapaan kanan munia ovat jopa testannut salmonellan ja jos tarkastellaan tämän pakkauksessa sitten on lähes nolla mahdollisuus Saatko salmonellaa. Ja vaikka et niin sinun silti todennäköisesti vain lievä ja se ei olisi liian suuri ongelma.

Joten jos haluat syödä raakoja munia sitten syödä vapaan kanan munia, jotka on testattu salmonellan ja olla varma, että olette lähes mitään mahdollisuutta saada salmonellan seurauksena. Monet muut asiat voivat aiheuttaa salmonellan edelleen, ja on tärkeää ryhtyä varotoimiin välttää näitä asioita.

Välttäminen Salmonella

Re-Lämmitetty Kana: Jos mahdollista, välttää uudelleen lämmitys kana. Joissakin tapauksissa voit päättää haluatko kuten jos sinulla on paljon jäljellä yli ateria, mutta tässä tapauksessa vain varmista perusteellisesti lämmittää se pikemminkin kuin vain asettamalla sen mikrossa pari minuuttia.

Vältä Kypsentämättömät Kana: Voi kuulostaa itsestään selvältä, mutta on monia tilanteita, joissa ihmiset joutuvat syövät kanaa, joka ei keittämättömät tai väärin keitettyjä. Muista perusteellisesti lämmittää kana läpi kun kokki sitä, ja aina tarkastaa se kun syö sitä. Kana on valkoista lihaa, joten mitään merkkejä punoitus soi hälytyskellot. Leikkaa se ylös ja tarkistaa sisälle ennen kuin syöt mitään.

Vältä Pakattu Voileivät: Jos olet pysähtyen huoltoasema ja syö pakattu voileipiä sitten väsynyt saada hyvin halvalla niitä, koska ne voivat joskus olla huonolaatuista.

Ole varovainen, jos syöt: Samoin varmista, kun syöt, että ravintolat ovat saaneet hyviä arvosteluja ja että ne täyttävät tietyt terveys- ja turvallisuusnormit. Kun siellä, katsoa ympärilleen ja nähdä, jos paikka näyttää olevan puhdas ja hyvässä kunnossa. On aina riski saada ruokamyrkytyksen ei väliä kuinka tyylikäs perustamista, mutta on vähän nirso voi varmasti vähentää riskiä.

Älä valmista Elintarvikealan Unclean Pinnat: Varmista, että olet säännöllisesti desinfioida kaikki keittiön pinnat ennen ruoanvalmistukseen ja käyttää leikkuulaudat välttää ruokaa koske pintoihin suoraan. Samalla varmasti jatkuvasti pestä kädet kypsennyksen aikana.

Pese vihannekset ja hedelmät: salmonella ei juuri tullut kanaa, ja itse asiassa on ollut äskettäin ilmenneen salmonellaa löytyy tomaatit. Mitään ruokaa, joka kasvaa maasta voi olla riski joten varmista pestä tomaatit, viinirypäleet, pinaatti, kaali, perunat ja muuta erittäin huolellisesti ennen syömistä. Katkaista kaikki viiniköynnöksiä tai juuret ulottuvat maahan suoraan ja leikkaa kova "pomo" pois tomaatit, joita on missä bakteerit voivat istuttaa itse.

Käyttää ruokaa lämpömittarit

Jos haluat tehdä ylimääräistä varma, että kaikki ruoka on kypsennetty tyydyttävälle tasolle sitten käyttää elintarvikkeiden lämpömittari. Tämä tarkistaa sisälämpötila ruoan, jotta voit varmistaa, että voit keittää se ainakin minimaalinen lämpötila vaaditaan tappamaan bakteereita.

Kun käytät ruoka lämpömittari katsomaan lukemat ja varmistaa, että ne ovat ainakin ne alla:

Punainen liha - 145F

Sianliha - 160F

Siipikarja - 165F

Kala - 145F

Ground Lihat - 160F

Varmista tuoda kaikki keitot ja kastikkeet kiehuvaksi. Tä seuraavasti ja on järkevä ja valpas voit varmistaa, että voit välttää ikäviä ja salmonellan kohdalla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha