Miten vapauttaa aggressiivinen anger?

Tuuli Lahtinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tällä oikea määrä, viha on terve ja normaali, mutta jos suuttua liian usein ja säännöllisesti kokea räjähtävä tunteita, se isn-t terve. Ne, joilla aggressiivinen viha eivät ole vain erittäin vihainen, mutta myös taipumus olla hyvin vihamielinen ja yhteistyöhaluinen. Terve, normaali viha on hyvin erilainen kuin aggressiota ja vihamielisyyttä. Viha on pohjimmiltaan merkki siitä, että jotain on vialla tai ympäristölle. Vihamielisyys on kestävä ja kattavampaa vastakkaisia ​​henkistä asennetta. Vihamielinen käyttäytymistä voidaan todella ilmaista tai uusia, viha, jotka eivät ole aiheuttaa halutut muutokset. Aggressiivista käyttäytymistä ohjataan usein muita, tarkoituksenaan tehdä vahinkoa, fyysisesti tai henkisesti. Hyvä tapa tehdä ero aggression, vihamielisyyttä ja vihaa on, että aggressio on tarkoitus tehdä vahinkoa, vihamielisyyttä on pahaa tahtoa ja viha on vain tunne.

Se on normaalia kokea aggressiivinen impulssi kun tunnemme uhattuna, mutta se on välttämätöntä löytää hyvä tapa sisältävät tai vapauttamaan heidät. Esimerkiksi kuljettaja voi leikata sinut valtatie ja adrenaliini pumpataan verenkiertoon heti. Sinun henkilökohtainen pelko nopeasti muuttuu vihaa. Jos viha on hallitsematon, voi kiihdyttää moottorin ja hakkaa hänet takaisin, joten hän tuntee samaa tunteita. Kuitenkin kosto voi laukaista vastaava aggressiivinen käyttäytyminen. Monissa tapauksissa tien raivoaa johtuvat suoraan vastauksena aggressiivinen kuljettajia.

Tässä tapauksessa sinun pitäisi yrittää parhaansa hallita itse impulssi ja estämään sen aggressiivinen käytös. Valitettavasti se on erittäin vaikea tehdä. Heti kun näet uhka ja adrenaliini vaikuttaa tuomion, se on yksisuuntainen katu. Kaikki syyt ovat merkityksettömiä. Sinun painopiste on vain saada takaisin se, joka uhkasi sinulle, vaikka kuinka kalliiksi se tulee. Joskus viattomia sivullisia tai jopa rakkaansa voi tulla tahattomia vakuuksia uhreja. Perimme aggressiivinen impulssi meidän esi, se oli todellisuudessa tarkoitettu puolustava mekanismi. Kuitenkin moderni miehet usein väärin sen pervasively ja usein toimimaan tässä impulssi. Jos aggressiivisuus on ensisijainen viha tyyli, usein-ll osallistua jatkuvasti muiden kanssa, koska odotat uhkia kaikki suuntavalot ja vastatoimenpiteistä muut-aggressiivista käyttäytymistä.

Monet alussa psykiatrit uskovat, että kyvyttömyys kanavoimaan aggressiivinen impulssi on vaarallinen tilanne, koska se voi tehdä tuhojaan ja vaarantaa muita. Ne olivat kuitenkin vain osittain oikeassa. Joskus, jos löydämme tapoja tuulettaa meidän aggressio, meillä on halu pitää sen käynnissä. On todennäköisempää ihmisiin aggressiivisella persoonallisuus tai vihaa tyyliin. Vaikka alkuperäisen tarkoitus on vain vapauttaa patoutunutta jännitystä, voit itse olla pohjamaalaus pumppu. Tuuletus vihasi voi olla riippuvuutta kokemus, joka voi aiheuttaa voit tuntea tarvetta tuulettaa enemmän. Näin käy, koska aggressiivinen anger taipumus kasvaa turhautumista eikä vähentää sitä.

Saatat tuntea paremmin sen jälkeen aggressiivisesti vapauttamalla vihasi. Pikalukitus patoutunutta tunteet voi tuntua helpotus. Valitettavasti se doesnt-t kestä kovin kauan. Tuuletus voit viha aggressiivisesti saattaa luoda uusia ongelmia ja satuttaa muita ihmisiä, joko fyysisesti tai henkisesti. Reagoimaan aggressiivisesti voi satuttaa muut-tunne. Voit myös vahingoittaa heidän itsetuntoaan ja pelotella niitä. Kun aggressiivinen anger, ihmiset voivat laittaa matkan sinulta tai jopa vastata pahoinpitelystä sinua fyysisesti.

Lisäksi jälkeen viha laantuu, voit kokea häpeää ja syyllisyyttä. Jos satuttaa joku rakastat emotionaalisesti, syyllisyys usein ruman pään jälkeen Tunnistatko kuinka tekosi ja sanat vaikuttaa hänelle / häntä, vaimosi huutaa unissaan ja lapsesi katsoo sinua pelko. Kun sattuu joku fyysisesti, saatat tuntea kauhea joka kerta näet seurausta teidän aggressiivisuus, kuten mustelmilla käsivarsi lapsesi tai ystäväsi-s mustuneet silmään. Tutkimus osoittaa, että ihmiset, joilla aggressiivinen viha ovat todennäköisesti verenpainetauti, korkea kolesteroli ja sydän- ja verisuonitauteja.

Yleensä korkea-viha yksilöt ovat kolme kertaa todennäköisemmin kehittää angina tai sydänkohtaus kuin matalan viha yksilöitä, vaikka riskialtis vaikutteille kuten geneettiset tekijät, alkoholi, paino, kolesteroli, kohonnut verenpaine ja tupakointi otetaan huomioon alhaisen -anger yksilöitä. Tämä heijastaa kokemusta monista psykologeja ja lääkäreitä, jotka löytää suoraa korrelaatiota yleistä terveysriskien ja intensiivistä vihaa. Yleensä, vihamielinen yksittäiset on suurempi riski muiden tautien samoin. Se tapahtuu syistä kuin hemmottelu riskialtista käyttäytymistä ja lisääntynyt biologinen aktiivisuus kun intensiivisesti suututti ja kokee alhainen sosiaalinen tuki.

Ihmiset, jotka säännöllisesti tuntevat aggressiivisuus ja vihamielisyys, pitäisi seurata intensiteetti tunteitaan pitämällä kirjaa kunkin aggressiivinen halu tai toiminta, vihainen ajatus tai vihainen tunne. Aggressiivinen kehottaa tai toimet voivat vaihdella lievästä ja vaarattomia äärimmäisiä toimia. Ennen nukkumaanmenoa, sinun pitäisi tarkistaa merkintöjä joka päivä ja voit olla yllättynyt siitä, kuinka aggressiivinen olet tänään.

Vaikka vapauttamalla vihasi aggressiivisesti voi olla vakavia seurauksia, se voi olla vaikea tapa luopua, koska tunne tilapäistä helpotusta. Joten, mitä sinun pitäisi tehdä, kun adrenaliini alkaa pumpata ja tunnet voimakasta vihaa? On tarpeen löytää terve pistorasiaan asianmukaiseksi vapauttaa vihaa. Monet ihmiset kokevat, että korkean intensiteetin urheilu ovat hyviä vapauttaa ylimääräisen viha energia, kuten uinti, racquetball, koripallo tai käynnissä nopeammin oravanpyörä. Ne, jotka ovat kilpailukykyisiä ja kokemus äärimmäinen viha tulisi harjoittaa yksittäinen urheilun estää fyysisiä kahakoita joka lisää entisestään viha. Yksittäiset urheilu voi sisältyä lyödä joitakin palloja, pelata yhden henkilön racquetball, harjoitella tennis peli tai ampua vanteet. On suositeltavaa tehdä paini ja nyrkkeily purkaa vihasi, koska ne voivat vahvistaa teidän aggressiivisuus. Sinun tulisi myös löytää rentouttava ja rauhoittava liikunnan ja se olisi myös hyödyllistä kirjoittaa muistiin vihainen tunteita toissijainen tapa purkaa vihasi. Sen sijaan huutaa jotain ikäviä muille, sinun pitäisi kirjoittaa ne muistiin. Se on harvinainen hetki, jossa sinun ei pitäisi-t sensuroida itse ja vain antaa kaiken pois. Kun-ve kirjoittanut vihamielistä asiat ovat, että menee läpi mielesi, voit repiä paperia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha