Miten valita Natural & turvallisia ainesosia kaunis iho

Hemminki Koskela Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Kiitos info! Kiitti Tämä osoittaa hallitus ei ole ystävämme. tämä artikkeli on hyvin arvostettu Kiitos

Tiesitkö, että useimmat ainesosat oman henkilökohtaisen hygienian tuotteita ei ole testattu turvallisuuden? Se on pelottavaa, että vaikka FDA valvoo kaikkia uusia tuotteita tulee markkinoille, hyvin harvat uusia kemikaaleja tai kemiallisia yhdistelmiä on testattu turvallisuuden. Harvard School of Public Health sanoo, että keskimäärin olemme alttiina yli sata kemikaalit kosmetiikka, saippuat ja muut henkilökohtaisen hygienian valmisteet meidän aamu rutiinit.

Tutustuminen ainesosia oman henkilökohtaisen hygienian tuotteita, kuten huulirasva, saippua ja voide on tärkeää todella luonnon kauneutta. Käyttämällä resursseja, kuten Environmental Working Groupin SkinDeep tietokanta, voit oppia joka mahdollisesti vaaralliset aineosat ovat piileskelee kylpyhuoneen ja meikki laukku:

  • Parabeenit: Parabeenit ovat säilöntäaineita, jotka kuuluvat luokkaan hormonaalisten haitta-aineiden, joka on luokan kemikaaleja, jotka voivat sotkea meidän hormoneja. Tutkimukset Rintasyöpä rahaston todettiin, että parabens- jotka liittyvät rinta- ja muut cancers- ovat läsnä virtsassa väestön kaikista sosioekonominen tausta ja elämäntavat.
  • Tuoksu: Tuoksu käytetään ainesosa tarrat sisältävät erilaisia ​​kemikaaleja luoda oma tuoksu tiettyjä tuotteita. Yritykset saavat pitää todellinen ainekset salaisuus varjolla omaa tietoa, mutta mitä se on todella piilossa on mahdollisesti allergiaa ja syöpää ainesosia.
  • Triklosaani: Triklosaani on yhteinen antibakteerinen aine löytyy käsi saippua ja astianpesuaineella. Tutkimus osoittaa, että saippuat triklosaania ole tehokkaampia kuin säännöllistä saippua pestä pois bakteerit, mutta että triklosaania on mahdollinen karsinogeeni ja liittyy ympäristövahinkoja, erityisesti vesistöihin.
  • Natriumlauryylisulfaatti ja Laureth sulfaatti: Tämä ei ole vaarallisin kemiallinen luettelossa, mutta se on "epäilty" lista erilaisia ​​vaaroja Kanadan hallitus. SLS on luokiteltu alhainen vaaraan EWG, mutta sitä pidetään mahdollisena silmiä ja ihoa ärsyttäväksi.

Aika pelottavaa, eikö? Learning mitkä ainesosat välttää on avainasemassa rakennettaessa terveemmän kotiin ja kehon. Muista lukea todellinen ainesosat tuotteiden, ei vain tarroja edessä. Useimmat tuotteet että etiketti itselleen luonnollisina tai orgaanisia ovat kaikkea muuta kuin terveellistä, ja usein piilossa joitakin näistä mahdollisesti myrkyllisiä ainesosia. Löytää vaihtoehtoisia tuotteita johdetut luonnollisia ainesosia valmistettu kasveista ja otteet voivat johtaa terveemmän ruumiin ja luonnostaan ​​kaunis iho.

Jonka ainesosia sinun pitäisi etsiä oman luonnollinen vartaloa? Vuonna sähköpostia haastattelussa, Joosua Onysko, perustaja ja toimitusjohtaja Product Officer Pangea Organics sanoo, "maailma kosmetiikan raaka-aineet on monimutkainen, hyvä nyrkkisääntö on, jos se on vaikea lausua ja te ette syö sitä, välttää . "Pangea tuotevalikoimaan on luonnollinen vartaloa käyttää erilaisia ​​luonnon ja usein syötävät aineosien valmisteiden koostumuksessa. Onysko sanoo kun hän nauttii kaikki heidän suuri ainesosia, hänen suosikkeja ovat Argan öljyä, Tamanu öljy, geranium eteerinen öljy, acai, ja Atlantin meri vihannekset.

Toinen erittäin tärkeä asia etsiä puhdas, luonnollinen ihonhoito sisältää eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt ovat tuoksuva komponentteja plants- lehdet, juuret, kukkia ja fruits- ja ne tarjoavat armo parantavaa hyötyä kehomme. Eteeriset öljyt ovat erittäin keskittyneet sekä tuoksu ja teho, ja niiden käyttö voi hyödyttää kaikkia terveydelle ja paranemista käytäntöjä. Onysko sanoo, että eteeriset öljyt, "ovat jotkut kaikkein biologisesti topicals voimme soveltaa meidän iho, niiden hyöty on valtava."

Kun etsit laadukasta ihonhoitotuotteita, valita tuotteita ainesosia, jotka ovat suoraan kasveista ja tuoksuja eteerisiä öljyjä. Mitkä ainesosat näyttävät hyvänlaatuinen, mutta ovat todella haitallista; käyttämällä Environmental Working Group tietokanta tai App on erinomainen tapa oppia ainesosat suosikkituotteesi kun olet vielä myymälä.

Valitsemalla terveemmän ruumiin hoito on melko helppoa, kun tiedät mitä etsiä ainesosaluetteloon, ja on selvää, että välttää tiettyjä synteettisiä ainesosia on hyötyä ihmisille ja planeetan!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Huhtikuu 8, 2017 | 23:52:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Anitta Lahti
  Like 5   Dislike 2

Erittäin tärkeitä juttuja tietää. Olen lukenut ihmisiä latex allergia on välttää sheavoita

Huhtikuu 9, 2017 | 04:30:22 | myöhemmin 8 kuukautta
Helinä Hietanen
  Like 2   Dislike 1

Depilacja Toruń! Jeśli chcesz cieszyć się gładką Skora przez dłuższy czas oraz uniknąć podrażnień, kymmenen salonki jest właśnie DLA Ciebie. Paras kauneushoitola! Jos haluat ejoy täydellinen iho- käymään!

Huhtikuu 9, 2017 | 10:15:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Reija Hautamäki
  Like 0   Dislike 0

Depilacja Toruń! Jeśli chcesz cieszyć się gładką Skora przez dłuższy czas oraz uniknąć podrażnień, kymmenen salonki jest właśnie DLA Ciebie. Paras kauneushoitola! Jos haluat ejoy täydellinen iho- käymään! !

Huhtikuu 9, 2017 | 18:27:12 | myöhemmin 8 kuukautta
Kusti Eskola
  Like 1   Dislike 2

Mielenkiintoinen artikkeli. Osa siitä uutta minulle.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha