Miten uudistaa Day After Getting Off huono alku

Urpu Alén Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Kiitos Kiitos. Kiitos! Kiitos jakamisesta ty ty

Ei ole mitään muuta pettymys kuin ottaa suurin aikomusta super tuottava koko päivän, vain saada suistui joku tai jotain, että et koskaan todella odotetaan heittää sinut täysin sivuraiteelle.

Se tapahtuu kaikille. Ja kun se ei, se on helppoa vakuuttaa itsellesi, että ei ole mitään keinoa saada takaisin raiteilleen käynnistämättä koko päivän uudestaan.

Todellisuus on, että voit työntää uudelleenkäynnistyksen painiketta päivänä onko se kymmenen aamulla, kolme iltapäivällä, tai jopa myöhemmin. Tässä muutamia hyviä tekniikoita, joiden avulla voit saada takaisin raiteilleen.

Lopettaa kaiken, mitä olet tekemässä ja joko mennä kävelylle tai tehdä meditaatio auttaa ottamaan mielesi pois kaiken.

First things first-sinun täytyy tyhjentää pään kaikki roskaa, joka on tekee sinut turhautunut ja pitää sinua olemasta tuottava. Paras tapa tehdä se on poistaa itsesi nykyisestä ympäristöstä.

Mennä 20 minuutin kävelymatkan ympäri lähiseutua, varmista antaa täyden huomion omaan ympäristöönsä ohitat jokainen puu, rakennus henkilö. Vaihtoehtoisesti voit mennä löytää puiston penkillä tai suhteellisen rauhallinen alue, jossa voit istua ja mietiskellä häiritsemättä ketään.

Kun palaat, kestää muutaman minuutin muistuttaa itse, mitä olet kiitollinen.

Mielesi voi olla selvä, mutta voit silti olla pelkäätkö kaikki jutut sinun täytyy nyt päättyvän kuitenkin paljon aikaa siellä on vielä jäljellä päivä. Jos voit vaihtaa näkökulmaa ja keskittyä kaikki myönteisiä asioita, että saat ulos tekee mitä sinun tarvitsee tehdä, nämä tehtävät eivät näytä läheskään niin pelottava.

Journal miten haluat loppuelämäsi päivä mennä.

Monet ihmiset saavat suistui päivällä, koska he unohtavat tunnistaa niiden suuri painopisteitä ja luoda todellinen toimintasuunnitelma. Eikä vain reagoida kaiken, häiritsee sinua, vedä säännöllinen kannettavan tai tekstitiedosto tietokoneen, ja vain alkaa kirjoittaa siitä, mitä todella täytyy saada tehdä tänään.

Ahtaa motivaatiota lupaamalla itse pieniä palkita täyttämällä kunkin tehtävän.

Olemme ilo tavoitteluun olentoja, joten kaikkia niitä asioita haluat mieluummin välttää tai vitkastella tehdä niin kauan kuin mahdollista, kouluttaa itse odotan pieni palkkio suoritusaikaan. Esimerkiksi, voit palkita itsesi soittamalla ystävä, tarkistaa Facebook 20 minuuttia tai menossa napata kahvia kahvila.

Getting Derailed tapahtuu, mutta se ei ole täysin pilata päiväsi. Voit säästää niin paljon aikaa ja energiaa vain seuraamalla edellä vinkkejä sijaan sortuminen omaan negatiivisia ajatuksia ja tunteita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Maaliskuu 31, 2017 | 18:24:30 | myöhemmin 7 kuukautta
Immanuel Heikinheimo
  Like 5   Dislike 2

Toinen tapa on ottaa lyhyet nokoset tai jopa vain makuulle ja sulje silmäsi hetkeksi. Kun nouset ylös, se on kuin uudelleenkäynnistyksen teidän päivä. Ha ha, joskus kun heräät, et voi edes tiedä mikä päivä tänään on aluksi ja voi todella ohjelmoida itsesi menestykseen ja positiivinen asenne.

Maaliskuu 31, 2017 | 20:36:01 | myöhemmin 7 kuukautta
Untamo Väänänen
  Like 0   Dislike 1

Ja jotkut Ystävällinen Keskustelu auttaa liian smile

Maaliskuu 31, 2017 | 23:37:57 | myöhemmin 7 kuukautta
Valdemar Ahmaoja
  Like 1   Dislike 0

Haluaisin kokeilla näitä, mutta voin tuskin pitää silmäni auki juuri nyt ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha