Miten Tuulimyllyt Käytä?

Atro Alanko Tammikuu 25, 2017 Tiede 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Yksinkertaisesti sanottuna, tuulimyllyjä työtä hyödyntämällä energia tuulen. He ottavat kineettinen energia tuotetaan tuulen liikkeen ja muuttaa sen muun tyyppiset energiaa. Yleensä että uusi energiamuoto on sähköä. Tuulimylly energia voitot yhä enemmän huomiota enemmän ihmiset etsivät tapoja suojella ympäristöä käyttämällä vihreitä energialähteitä. Tuulimylly energia on vihreä, koska se ei kuluta sen energialähde, tuuli. Myös prosessi valjastaa tuulienergian ei tuota haitallisia sivutuotteita, jotka saastuttavat ympäristöä.

Osa 1

Rakenne ja energian siirto

Perusrakenne tuulimylly on akseli, kaksi terää, roottorin ja generaattorin. Akseli on ontto napa, joka kestää 20 tarinoita irti maasta. He seisovat että korkea saalis nopeammin tuulet, mikä on enemmän liike-energiaa. Terät voi olla jopa 300 jalkaa leveä. Roottori on kytketty terät ja aktivoituvat, kun ne muuttuvat. Roottori on kytketty generaattoriin alle akselille. Energian siirto siis kulkee terät, roottoriin, alas akselin generaattorin, ja ulos muuntajien. Muuntajat voi sitten reitti sähkön eri rakennuksissa.

Vuodesta Nosta Sähkö

Tuulimylly siivet hidastaa tuuli joka liikkuu niiden ohi, mikä luo hissi. Hissi tekee Terät pyörivät nopeammin ja tuottaa enemmän energiaa kuin mitä tuli tuulelta. Kun roottoria on käännetty, energia ei enää ole kineettistä, mutta se on sähköinen. Jotkut tuulimyllyt eivät ole tietokone, joka ohjaa suunnan terät. Prosessi, jossa roottori luo sähkö on hyvin paljon tapa jalat shuffling yli matto luo staattista sähköä.

Työskentely Ryhmät ja energian varastointiin

Yksi haittoja teoria tuulimylly energia on, että ilman tuulta, ne eivät toimi. Kuitenkin jotkut tuulimyllyt voi tallentaa energiaa, kun tuuli on runsaasti, joten sitä voidaan käyttää aina, kun sähköä tarvitaan. Jotkut rakennukset saavat sähköä yhdistelmä perinteistä lähteiden ja tuulimylly. Kun tuuli puhaltaa, tuulimylly virtalähteenä. Tuulimyllyt voidaan myös ryhmitellä tuulimylly tiloilla. Suurin tuulimylly maatila tuottaa sähköä, jota voidaan käyttää tuhansien kotien tai yrityksiä. Tuulimyllyt ovat eniten hyötyä, jos sää on lämmin. Tämä johtuu siitä, että tuuli puhaltaa enemmän missä on lämmintä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha