Miten treenata Vaikka Tuskin Moving

Aatto Haapakoski Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 30 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Joskus, jostain syystä, et-t ole aikaa tai energiaa tehdä täydellisen ja asianmukaisen workout, tai ehkä vain fancy yrittää jotain hieman erilaista. Tunsin, että kerran, ja vähän tutkimusta myöhemmin ja I-d yhdistetty useita epätavallinen koulutus tekniikoita, jotta keksiä jotain omaperäistä, yksinkertainen ja erittäin tehokas. Ja se-s: hyötyneet minua suuresti, kun väsynyt, kun kiirehtiä, tai kun lomalla pieni huone, ystävä tai kaksi, jotka don-t arvostavat minua kiirehtivät ympäri huonetta likomärkä hiki.

Ensimmäinen palapelin löysin oli -static supistuminen Opetus. Tämän tyyppistä koulutusta viittaa harjoituksia, jotka don-t liity mitään liikettä. Sinun tarvitsee vain joko vetää tai työntää vastaan ​​kiinteän esineen pitkäksi aikaa, tai pidä raskas paino vaikeassa asennossa pitkän aikaa. Tämä on osoitettu olevan samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin tekee täyden valikoiman liikkeen kasvun, ja olla vielä tehokkaampi kehittää voimaa ja valtaa. Bruce Lee käytetään vannovat tällä menetelmällä ja hän päätyi kehittämään riittävän staattisen lujuuden että hän voisi pitää 40kg barbell pois hänen edessään yksi edunvalvojana yli minuutin - että-s keskimääräinen penkkipunnerrus!

Niin että-s yksi tapa kouluttaa ilman liikkuvia tahansa - kirjaimellisesti - mutta silti täytyy saada ylös ja löytää sopiva pinta / painavia esineitä. Että-s, kun onneksi luin kirjan -Pushing Yourself Power- jossa kerrottiin opetusmenetelmä, joka yksinkertaisesti mukana työntämällä tai vetämällä vastoin omaa raajat. Joten sanoa olit tekemässä bicep curl, käyttämisen sijaan käsipainot voit käyttää omaa toiseen käsivarteen antamaan vastuksen vetämällä alas teidän kyynärvarren.

Olen myös lukea Charles Atlas- Dynaaminen Tension menetelmä, joka kuvaa yksinkertaisesti jännittämistä lihaksia kun käyt läpi liikkeen; joten ei-s ole vastusta ollenkaan vaan tulostakin-uudelleen jännittämistä lihas ikään kuin siellä oli. Lihas vain tuntuu supistuminen ja doesnt-t tiedä mitään eri.

Niin tajusin voisit yhdistää nämä liikunta menetelmiä luoda mahdollisimman yksinkertainen ja tehokas harjoitus mahdollista. Painat vastaan ​​itse, sopimus lihas niin kovaa kuin mahdollista, lopeta ja toistaa. Se-s loistavasti yksinkertainen. Esimerkiksi korvaavan tehdä PEC joulukuu tai PEC lentää olisi työntää kädet toisiinsa niin kovaa kuin pystyt edessä rintaa. Oman hauis vedä vastaan ​​teidän päinvastainen käsi joka ajaa alas ranteeseen ja pidä. Varten triceps tehdä päinvastoin. For your abs joko istua alas tai makuulle, nosta polvet edessä ja työnnä heitä vastaan ​​kädet samalla kääntämällä teidän lantion ja jännittämistä your abs. Se polttaa oikea? Ja ei tarvita mitään laitteita, liikettä tai mitään! Se-s staattinen supistuminen käyttäen oman kehon kuin kiinteän voima. Se voitti-t korvata koko harjoitus, mutta se toimii erinomaisesti jotain voit tehdä liikkeellä. Kutsun sitä -The patsas tekniikka-- copyright Adam Sinicki 2009.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha