Miten Test elintarvikkeet Sokerit

Helinä Ronkainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Paljon elintarvikkeet sisältävät sokeria, onko ne ovat hiilihydraatteja, jotka on valmistettu sokereista, vai onko ne säilykkeet, jotka sisältävät paljon lisättyä sokeria säilyttämiseksi niitä. Lähes kaikki sisältää sokeria jossain määrin, ja se on hyvin vaikea välttää saada se omaan ruokavalioon.

Tietenkään tämä ei ole täysin huono asia - keho tarvitsee tietyn määrän sokeria toimiakseen terveellisesti ja se on silloin se saa energiansa jotta ajaa aivot, lisätä immuunijärjestelmää, ja jotta voimme liikkua ja tehdä kaikki ne asiat, jotka käyttää energiaa. Kuitenkin samaan aikaan tämän vuoksi on liian helppoa meille yliannostus sokerin ja saada enemmän kuin meidän pitäisi meidän ruokavalioon, ja tämä on erityisen ongelma niille, jotka täytyy valvoa niiden sokerin nauttiminen paremmin - kuten ne ruokavalion tai jotka kärsivät diabeteksesta. Sokeri liian suurina määrinä kenellekään voi itse aiheuttaa diabetesta, ja se voi myös antaa meille sokeria korkea, että jättää meidät loppuun jälkeen suoraan. Se voi tehdä lapsia hyper, se aiheuttaa painonnousua ja se vahingoittaa hampaita - jotka kaikki tarkoittaa on tärkeää ohjata saanti.

Onneksi on olemassa tapoja hallita sokerin oman ruokavalion ja testata sokerin elintarvikkeissa. Tietenkin yksi helppo tapa tehdä tämä on tarkastella takana etikettien ja nämä pitäisi antaa teille joitakin viitteitä siitä, sokerin määrän kohde.

Mutta jos olet epävarma, voit myös tehdä omia testejä selvittää, kuinka paljon sokeripitoisuus on ruoka. Voit tehdä tämän sinun tulee glukoosia liuskat, ja nämä auttavat sinua saamaan tarkempia lukemia suhteellisen nopeasti tahansa ruoka.

Kuinka käyttää Glukoosi Test Strips

- Ensinnäkin, täytä kuppi vedellä ja merkitse se "negatiivinen kontrolli".

- Tee nyt seitsemän eri etikettejä ja merkitä nämä 7 kupillista. Tai tietysti voit vain kirjoittaa suoraan kupit.

- Nyt Täytä ensimmäinen kuppi 0,2 Quarts vettä. Lisää kaksi glukoosia tablettia.

- Nyt jäljellä kupit Täytä 0,1 Quarts vettä.

- Nyt kiinnittää huomiota tämä voi saada monimutkainen: ensinnäkin ilmoitus 0.1 quarts kuppi 1 kuppiin 2. Nyt lisätä 0,1 quarts alkaen kuppi 1 kuppiin kolme ja toista tämä, kunnes lisäät yhden gallona 6.-7. Tämä auttaa voit tehdä laimennettu sokeriseosten joka toimii loistava tapa havainnollistaa, kuinka paljon sokeria on ruoka. Voit kuitenkin tietysti ohittaa nämä vaiheet ja vain mennä suoraan testaus ruokaa itse.

- Nyt saat testaus nauhat ja aseta se kuppi 1 ja pidä sitä siellä kolmekymmentä sekuntia. Väriseksi nauhan väri kartalla, joka kertoo prosentteina.

- Nyt kirjoittaa havainnot olet, tee sama kaikille muille kupit paitsi negatiivisen kontrollin cup niin että sinulla on luettavaa kupit 1-7.

- Nyt siivu pala ruokaa ja laita se johonkin kupit. Paina koeliuskaa vasten ruokaa kunnes teet sen märkä, sitten vastaa testiliuskan värin kaavion saada glukoosi prosenttiosuus.

- Nyt tehdä saman muiden elintarvikkeiden ja saada lukemat heille - se on hyvä idea testata muutamia eri kohteita elintarvikkeiden että syöt säännöllisesti ja sitten tiedät miten paljon käytät läpi nämä säännöllisesti.

- Nyt tehdä kaavio ja nähdä, miten ruoka sopii laimennettu sokeriseosten teit. Samalla tunnistaa, mitä prosenttiosuus arvo tarkoittaa - vähempään kuin 0,5 prosenttia on alhainen, 1-2 prosenttia on keskiarvo, ja yli 2 prosenttia on korkea.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha