Miten suunnitella jätteettömyyden Ystävänpäivä

Laina Paasilinna Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. erittäin mukava ideoita Kiitos artikkeli. Kiitos Kiitos Kiitos lähettämistä. Kiitos artikkeli. Kiitos artikkeli.

On se aika taas ...

Ei sisältö antaa yhden kuukauden kulua ilman kaupallistettu loma, Hallmark teollisen kompleksin on antanut meille Ystävänpäivä, jolloin sekä miehet että naiset ovat jotenkin guilted tulee ostaa hälyttävän paljon kukkia, suklaata ja koruja heidän rakkaansa.

Tietenkin, ei ole mitään vikaa yllättävää teidän sweetie odottamaton osoittama rakkaus. Se on vain väärennös, muovi, vaaleanpunainen ja punainen paska joka saa vereni kiehumaan. Nyt Ystävänpäivä on lisäjäsentä by kulutuskulttuuria, se on enemmän ruma kuin makea. National Retail Federation kertoo, että keskimääräinen henkilö kuoret pois $ 116.21 perinteisiin Ystävänpäivä kauppatavaraa. Insanity! Ja kuinka paljon, että tavaraa luulet päätyy roskakoriin ennen Ystävänpäivä koittavat taas? Paljon.

On Ystävänpäivä, joka on enemmän täynnä rakkautta kuin jäte hieman luovuutta ja suunnittelu, mutta se ei ole vaikea. Kun aika miettiä vaikutus oman Ystävänpäivä juhliin on taatusti johtaa aitoon tunteet, arvokkaita muistoja ja tyytyväisenä, että olet luonut erityinen päivä vahingoittamatta planeetta. Tässä muutamia ideoita, joilla pääset alkuun!

DIY Kortit ja lahjat

Todella haluavat wow ystävänpäivän? Tee niitä kortin sijasta vain poiminta yksi ylös myymälä. Älä huolestu, jos et ole ovela tai runoilija. Lähes mikä tahansa materiaali voidaan Upcycled osaksi ihana Valentine. Kaikki mitä tarvitset on sakset, jotkut tahna, ja mahdollisuutta jäljittää sydämen. Tutustu Inhabitots "wow-arvoinen DIY Ystävänpäivä ideoita valmistettu kaikkea pelikortit vihannesten tähteet! Ja miksi pysähtyä kortti? Tutustu 5 Käsintehdyt lahjaideat Ystävänpäivä ja 10 Käsintehdyt Ystävänpäivä Lahjoja miehelle.

Ja jos vain ei ole aikaa DIY mitään, e-kortti voi olla hyvä tapa lähettää nopeasti "Olen ajatellut sinua" huomata ilman yhtään pienintäkään hukkaan paperia. Tutustu sivuston koko kokoelma Ystävänpäivä eCards ja runoja yhdellä klikkauksella ratkaisu.

>> Ylös Seuraava: Make Muisti

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Tammikuu 13, 2018 | 20:38:33 | myöhemmin 1 vuosi
Hermanni Haanpää
  Like 3   Dislike 1

Minun seurakuntani vapaaehtoistyötä hätäsuojien on Ystävänpäivä, se oli hauskaa. Ystävänpäivä myötätunnon

Tammikuu 14, 2018 | 04:17:17 | myöhemmin 1 vuosi
Eemil Kivi
  Like 3   Dislike 1

Mukava Valentine pala w / linkkejä. Olen periaatteessa merkintä sitä hakuun ensi vuodelle. Ystävänpäivä on suosikkini loma! Miten joku voi pidä päivä, joka on nimetty juhla Universal rakkautta? Olisi vaikea asiaa ..... LOL!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha