Miten Stop Sugar Cravings South Beach

Reeta Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Taistele niiltä sokerin cravings! Susie McGee

Laihduttajat joskus tarvitsevat hieman apua taistelee niitä South Beachin sokeri mielihaluja. Vaikka monet ihmiset alkavat South Beach Diet innostuneesti, he joutuvat usein kamppailevat näiden ylivoimainen sokeria cravings jotka tulevat ja menevät koko päivän. Jos olet yksi niistä ihmisistä, älä masennu. Tämä artikkeli näyttää, miten voit hyödyntää ruokavalion ja valloittaa ne cravings samoin.

Eväs 101

Yksi parhaista asioita South Beach Diet on, että se kannustaa eväs. Aivan oikein, voit rouskuttaa, Munch, Munch, kunhan olet munching hyvä välipala ruokaa. Mikä on hyvä välipala ruokaa? Elintarvikkeet kuten pähkinät, raaka vihannekset, ja vähärasvainen juusto tehdä suuria välipala valintoja.

South Beach Sugar Cravings

Yksi suurimmista tiesulkuja ruokavalioon kuuluu poistaa näitä voimakkaita mielihaluja ... himoa joka tyypillisesti elintarvikkeita, jotka eivät ole terveellisiä tai edes tyydyttävä. Tieteen takana South Beach Diet on yksinkertainen. Koska se on hiilihydraatti-rajoittava ruokavalio, se keskittyy elintarvikkeisiin, jotka ovat vähissä glykeeminen indeksi ja vähän tyydyttyneitä rasvoja. Foods kuten pähkinöitä, munia, vähärasvainen juusto, vihanneksia ja vähärasvaista lihaa ovat perusasiat tämän ruokavalion. Ruokavalio korostaa myös hyviä hiilihydraatteja, kuten hedelmiä ja täysjyvätuotteita.

Hiilihydraatti cravings todella kärjistyä korkealta hiilihydraatti ruokavalio. Cravings johtuvat korkea insuliinia elimistössä, jotka ovat kehittyneet elintarvikkeiden korkea rasvaa ja sokeria. Luultavasti vaikein vaihe South Beach Diet on Phase One. Tämän vaiheen aikana, joka kestää kaksi viikkoa, jonka tarkoituksena on poistaa dieter cravings korkea glykeeminen indeksi elintarvikkeet, kuten leipä, pasta, peruna, riisi ja sokeri.

Muut elintarvikkeet, jotka on rajoitettu ensimmäisen vaiheen aikana ovat alkoholi, vilja, hedelmät, ja jopa vihannekset, kuten porkkanat ja maissi. Proteiinikasvien ovat korosti kuitenkin, ja nämä voivat olla munia, juustoa, vähärasvaista lihaa, kalaa, pähkinöitä, ja muut vihannekset, kuten parsakaali. Kahvi ja tee ovat myös sallittuja, mutta ne saa olla lisäaineita, kuten sokeri ja makeutusaineita. Tasapainoinen ruokavalio sisältää kolme normaalikokoisen aterian joka päivä, jossa aamupäivällä ja iltapäivällä välipaloja mukana sekä jälkiruoka. Tämän vaiheen tarkoitus on muuttaa kehon kemiaa ja vähentää tai poistaa elimistön voimakas sokeri mielihaluja. Samalla, nopea laihtuminen tapahtuu yleensä.

Taistelee ne Cravings

Niille vain aloittamassa ruokavalio, South Beach sokeria cravings voi olla numero yksi este, joka seisoo sinun ja menestystä. Voit taistella niitä sokeri mielihaluja, vaikka, ja kun kehon kemia muutoksia, cravings tulee lievempiä. Lopulta, sinun ei tarvitse kamppailla pysyä poissa sokeri-kuormattuna välipaloja, jotka ovat piilotettu ruokakomero. Siihen asti, kuitenkin olemassa joitakin vaiheita voit menestyä teidän pyrkimyksiä laihtua.

  • Vaihda ostotottumukset: Oletko koskaan huomannut, miten välipala elintarvikkeet ovat hajallaan ruokakauppaan? Tätä ei tehty ilman vakavia myynnin strategiaa. Jos he eivät kiusaa sinua yksi käytävä, he voivat saada sinut seuraavaan. Ole koskaan valppaana pitämällä kiinni elintarvikekauppojen luettelosta. Selaa ne käytävillä kuin jos olet pukeutunut silmälaput. Ostaa vain mitä olet listattu luettelossa, ja vältellä välipala elintarvikkeita runsaasti hiilihydraatteja ja sokeria.
  • Osta terveellisiä välipaloja: Kun ne South Beach sokeri mielihaluja osuma, että sinulla on runsaasti terveellisiä välipaloja käsillä. Varmista välipala putoaa hyväksytty luokkaan sopivan vaiheen olet. Pidä runsaasti raaka kasvikset, pähkinät, vähärasvainen juustoja, ja muita hyviä-for-you välipaloja saatavilla.
  • Älä anna periksi: Se on helppo heittää pyyhkeen kehään, kun olet pudonnut pois vaunun. Älä! Vain aloittaa uudestaan ​​... ja uudestaan ​​... ja uudestaan, kunnes lopulta perustaa kuvio päivittäistä ruokailutottumukset ja vähitellen alentaa niitä paljon sokeria mielihaluja. Älä anna periksi, vaikka olet ollut huono päivä ... tai kaksi ... tai kolme!
  • Etsi kaveri: On helpompi ruokavalio, kun sinulla on joku muu rohkaista sinua. Etsi joku kaveri kanssa, kun ruokavalio. Voit kannustaa toisiamme ja antaa paljon kaivattua tukea. Etsi foorumeilla verkossa hyvin.

Lopuksi, juhlia menestystä! Osta itsellesi, että uusi villapaita olet eyeballing, kevät hieronta, tai ostaa että uusi bestseller. Ansaitset sen!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Elinten luovutus ja Grieving
Seuraava artikkeli 5 Paras Salkku
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha