Miten säästää Toivoton Keskustelu

Tuomo Karjalainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Toivoton keskustelu on jotain, että me kaikki yleisesti pelätä. Se on minkä tahansa keskustelun, jossa hiljentää ovat liian pitkiä, ja jossa molemmat osapuolet tietävät, että keskustelu ei todennäköisesti johtavan mihinkään. Tämä voi olla keskustelun vanha ystävä, joka et ole nähnyt pitkään aikaan, tai jäsenen kanssa vastakkaista sukupuolta että yrität tehdä vaikutuksen. Se voi vain olla hankala tilanne juhlissa.

On useita asioita, jotka johtavat tässä on asia, ja yleensä se on seurausta yhden tai molempien jäsenten keskustelun yli ajattelu tilanteesta ja murehtimatta mitään sanottavaa. Tämä tulee tielle luonnollisen virtauksen keskustelua ja voit valita huolta toisen henkilön silmät että keskustelu ei ehkä mene hyvin, mikä johtaa oman tunne alla enemmän paineita. Ihmisiä, jotka voivat "puhua kenenkään ja jotka on helppo saada kanssa ovat ne, jotka ovat rento ja jotka eivät välitä hiljaisuus. Muista sysäys ei ole vain teitä tehdä keskustelun ja jos olet hiljaa, että tarkoittaa, että ne eivät sano mitään myöskään - ja he ovat luultavasti aivan yhtä huolissaan. Tunnista tämä ja saat todennäköisesti tuntuu rennompaa ja vähemmän paineita, jotka ironisesti päädy on paremmin keskustelu.

Toinen vinkki ei ole yrittää pakottaa keskustelusta tänäkin rikkoo luonnollinen virtaus. Tämä on usein merkki siitä, että olet yli ajattelu keskustelu - ja heti aiot sanoa jotain jossain vaiheessa voit olla varma, että se ei ole niin onnistunut kuin sen pitäisi olla. Anna keskustelun tulla luonnollisesti ja varmistettava, että se virtaa ulos viimeiseen aiheeseen. Paras tapa tehdä tämä on vain todella miettiä, mitä sanotaan ja sitten nähdä, miten tämä voidaan laajentaa. Jos kysyt, miten joku on ja he sanovat hyvä kysyä, miten heidän päivä on ollut ja selvittää, miksi he ovat hyviä. Jos he sanovat, että he eivät ole hyviä niin sinulla on paljon tilaa keskusteluun. Joku, joka on todennäköisesti epäonnistuvat keskusteluun siirtyy suoraan siitä kysymys seuraavaan kuten "Käytkö usein täällä" unohdetaan koko avenue keskusteluun; tai yrittää ja siirtyä välittömästi, mitä he ovat tehneet, jotka törmännyt kuin jäykkä ja pakko keskustelu. Voit vain kertoa jollekulle, mitä olette tehneet, jos he pyytävät.

Sitten kun he kertovat, mitä he ovat tehneet, että päivä, kysy heiltä, ​​että on jotain he usein tehdä, tai jos he nauttivat siitä. Toisin sanoen, kuuntele, keskittää ja vastata. Kuulostaa alkeis mutta haluat olla yllättynyt siitä, kuinka harvat ihmiset todella tehdä tämän. Jossa ihmiset emme ole nähneet pitkään aikaan yleinen virhe on yrittää ja kiinni yhdellä nopealla liikkeellä, mutta tämä voi olla hyvin vaikeaa, koska on usein yksinkertaisesti liian paljon kysyä tai kertoa. Kun nopea kiinni silloin, siirrä keskustelun tämän ja käyttää edellä tekniikkaa. Normaalisti merkittäviä elämän muutoksia tulee ulos tällä tavalla. Vain sanomalla "Joten mikä on normaali päivä sinulle nyt? Mitä olet tehnyt tänään?' olisi hyvä tapa saada itsellenne takaisin tasaisempaa.

Ihanteellinen tilanne on siirtää keskustelun osoitteesta "small talk", joka on eräänlainen keskustelun olet jonkun kanssa et ole todella kiinnostuneita, ja aitoa keskustelua, keskustella tai jotain hauskaa. Tätä ei voi pakottaa vaikka ja perustana on oltava luonnollisesti oman normaalin keskustelun. Mutta varoa mahdollisuuksia - he viettivät päivän piirustuksen niin on, että harrastus omaansa? Mitä he haluavat tehdä? Voisitteko vakuuttaa heidät vetää sinut? Jos puhut jonkun, koska olet kiinnostunut niistä romanttisesti, niin voit kokeilla kiusanteko niitä mikä ei ole "syvä" keskustelu, mutta on hauskaa. Ota Mick ulos jotain ne päällään, tai mitä näette olla epätavallista käyttäytymistä - liioittelematta niiden ominaisuuksia voi olla hauska tapa tehdä keskusteluun.

Älä pelkää myös kysyä heiltä melko hyvää kysymystä. Pelko luotaa liian syvä on usein mitä pitää keskustelun pinnallinen ja un-palkitsevaa. Joten älä ilmeisesti kysyä heiltä mitään tragedioita tai yksinäisyys elämässään, mutta kysymys kuin "niin on sait silmällä ketään huoneessa?" voi olla hyvä tapa saada kiinni jotain, että he todella haluavat puhua, ja loistava tilaisuus jakaa tarinoita, antaa neuvoja ja tehdä vitsejä.

Jos yrittää tehdä keskustelua niistä ei onnistu sitten asiat voivat vaikeutua, mutta meillä kaikilla on tarinoita voimme turvautua. Yksinkertaisesti sanoen "et koskaan arvaa mitä tapahtui minulle toinen päivä" ja sitten selittää outo tilanne olet kohdannut voi toimia. Jos sinulla on todella mitään puhuttavaa yritä "et koskaan arvaa mitä tapahtui minulle toinen viikko" voi toimia myös. Sitten antaa heille mahdollisuus reagoida oma tarinasi.

Toinen vinkki on yrittää kysyä heidän lausuntonsa jotain. Monet evoluution psykologit uskovat, että tarkoituksena keskustelu on oppia hyödyllistä tietoa, joten luontevin keskustelu on sellainen, jossa yrität saada apua. Samalla ne on koskettanut että pidätte mielipiteensä erittäin tarpeeksi pyytää apua.

Jos keskustelu todellakin kuivu vaikka ja olet jäänyt mitään sanottavaa sitten käyttää ympäristössä. Yksi tapa tehdä tämä on tarjota saada heille juoda, mutta sinun pitäisi tehdä tämän nopeasti, joten se ei ole ilmeisesti "peitellä" varten huono keskusteluun. Samoin haastaa heidät peli jotain. Pubissa Esimerkiksi tämä voisi olla jalkapallo pöytä tai dartsia. Tämä tarjoaa automaattisesti keskustelu pelistä, ja hiljainen hetket eivät ole yhtä hankala kuin on jotain houkutella sekä oman huomiota. Samalla voit kiusaa tai vitsi peli ja saada kilpailutekijä menossa. Se yleensä auttaa sekä rentoutua osaksi luonnollisempi keskustelun ja takaa sinulle sekä muistaa kohtaaminen "hauskaa". Jopa vain liikkuvat eri paikkaan voi auttaa piristää keskustelua.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha