Miten saada suuria lati: 5 Paras exercies Sinun pitäisi ottaa

Taru Aarnio Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Miten saada suuria lati: Harjoitukset

  • Miten saada suuria lati: workout rutiini

Latissimus dorsi, tai latia, ovat teidän suuri, kolmion lihaksia, jotka alkavat alla hartiat ja mene alas, kunnes ne saavuttavat pieni selkää. Joskus ne kuvataan siivet ja nämä ovat suurimmat lihakset ylävartalo. Ne palvelevat vetää hartiat taakse ja alas.

Mikä tahansa pyrkivä kehonrakentaja haluavat tietää, miten saada iso latia kuin kiva lat leveys pidetään keskeinen osa kehonrakentajat "ruumiinrakenne. On mahdotonta saada haluamasi V-muoto kaikki top kehonrakentajat on rakentamatta jopa isompi latia.

Jos tavoitteena on kehittää isompi takaisin, sinun täytyy vetää käyttämällä latia. Voit tehdä niin, sinun täytyy oppia, miten rakentaa oman latia hyökkäämällä takaisin, pelaajan se ylös samalla kun vedät kovemmin, voimakkaampi, ja pidempi. Selkää ei kehity ellet laittaa kovaa työtä, valvoa jokaista rep, keskittyä syvä liikkeitä, ja eristää siivet.

Miten saada suuria lati: Harjoitukset

Nämä harjoitukset ovat osa paras tapa miten saada iso latia.

Barbell maastanosto

Seiso edessä ladattu barbell. Pidä selkä suorana, kun taivutus polvet ja sitten taivuta eteenpäin. Napata baari hartioiden leveys overhand kahva alkaa otteen. .

Pidä kiinni baari ja työnnä käyttämällä jalat kun tuo oman vartalon pystyasentoon ja uloshengitys. Kun saavutat pystyasennossa, törröttää rinnassa ja tuo lapaluiden takaisin ottamaan takaisin. Taivuta polvia ja samanaikaisesti nojata vartalo eteenpäin vyötäröstä kanssa selkä suorana mennä takaisin alkuasentoon.

Barbell Row

Käytä pronated ote pitää barbell. Hieman taivuta polvia ja siirrä ylävartalon eteenpäin mutka vyötäröllä selkä suorana; selkää pitäisi olla lähes yhdensuuntainen lattian kanssa. Aina pitää pää ylhäällä. Anna barbell roikkua oikeassa edessäsi kädet roikkuu kohtisuorassa vartalo ja lattia alkuasentoon.

Pidä vartalo paikallaan ja hengittää samalla, kun nostat barbell. Pidä kyynärpäät vieressä kehon, pitämällä painon kanssa vain kyynärvarret. Kun pääset alkuun tämän sopimuksen kannan, purista selkälihaksia ja lyhyesti keskeyttää. Hengitä samalla hitaasti laskemalla barbell lähtöpaikkaasi.

Leuka pystyyn

Pidä leuanvetotanko in ote lähempänä, joka on lähempänä kuin hartioiden leveys ja kämmenet torso. Ulottuvat molemmat kädet edessä pitäen baari. Säilyttää suora vartalo ja luoda kaarevuus alaselässä samalla törröttää rinnassa löytää alkuasentoon. Yritä pitää vartalo suoraan minimoimiseksi osallistuminen ja maksimoida Bicep stimulaatiota.

Hengittää samalla vetämällä vartalo niin pää on lähellä leuanvetotanko. Liikkeen aikana, keskittyä käyttäen hauis ja pidä kyynärpäät lähellä vartaloa. Muista, että haluat ylävartalon jäädä edelleen, vain kädet liikkuvat ja käsivarsien vain pitämällä baari. Purista hauis lyhyesti, kun tämän sopimuksen asennossa ennen hitaasti laskemalla vartalon alkuasentoon kädet täysin ulkona. Hengitä aikana tämä osa.

Laaja-Grip leuanveto

Pidä leuanvetotanko kanssa leveä ote ja kämmenet eteenpäin. Etsi alkuasentoon laajentamalla molemmat kädet edessä tilalla baari ja esittämään vartalo ja pää, luoda kuvitteellinen juovan takana kaulan leuanvetotanko.

Vedä vartalo joten baari on lähellä teidän niskaan piirtämällä olkavarret ja olkapäät alas ja takaisin samalla nojaat päätäsi hieman eteenpäin. Hengittää aikana osasta ja keskittyä puristamalla selkälihaksia täysin supistui asennossa. Aina pitää ylävartalon paikallaan, vain kädet liikkuvat, mutta käsivarsien yksinkertaisesti pitämällä baari. Hengitä samalla hitaasti laskemalla vartalo lähtöpaikkaasi. Sinun lati on täysin venyttää kädet täysin ulkona.

Yhden käden käsipaino Row

Laita käsipaino molemmin puolin tasainen penkki. Laita oikea jalka reunalla penkki vartalo taivutettu eteenpäin vyötäröllä joten ylävartalo tulee yhdensuuntainen lattian kanssa. Laita oikea käsi penkillä tukena. Poimia käsipaino vasemmalla kädellä, jolla paino säilyttäen suora alaselän. Varmista, että Palm on edessään vartalo.

Vedä käsipaino suoraan ylös puolella rinnassa vartalon paikallaan ja olkavarren lähelle puolelle. Hengittää aikana vaiheen ja purista selkälihaksia on täysin supistui asennossa. Varmista, että selkälihaksia, ei aseita, suorita voima ja ylävartalon on paikallaan vain kädet tekevät työtä. Laske käsipaino takaisin alkuasentoon, kun hengittämisen. Onko kaikki reps yksi käsi ennen siirtymistä muihin.

Muut Harjoitukset

Tämä video antaa sinulle enemmän inspiraatiota ja auttaa sinua oppia, miten saada iso latia:

Miten saada suuria lati: workout rutiini

Jos haluat oppia, miten saada iso latia, sinun täytyy olla mahdollisuus ottaa edellä harjoitukset yhdessä workout rutiini. Haluat takaisin workout kouluttaa kaikki takaisin tärkeimmistä lihaksia, mukaan lukien alemman alueen ja käyttää raskaita painoja. Voit käyttää suurempia ripsi, vaan keskittyä nostamasta raskaita taakkoja isommille latia.

Seuraa tätä workout rutiini välein 5-7 päivää aikana 8 viikkoa:

  • Lämmitellä

  • Tehdä 3 sarjaa barbell deadlifts

  • Tehdä 3 sarjaa barbell rivit

  • Tehdä 3 sarjaa laaja-grip leuanvedoille tai leukaa

  • Valinnainen: Tee 3 sarjaa yhden käden käsipaino rivit.

Advanced nostimet tai jotka tuntuu, kuin he vielä energiaa voi tehdä lopullisen valinnainen osa harjoitus, mutta älä pakota itseäsi kuin haluat estää Ylikunto.

Kun voit tehdä koko 6 reps asetettu paino, lisätä painoa seuraavan asetettu. Muista levätä 2-3 minuuttia sarjojen välissä joten lihakset voivat toipua ja voit maksimoida vaivaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha