Miten saada sipulijauhe ja mitkä ovat sen hyödyt?

Pyry Laitinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko kyllästynyt rahaa pieni purkki sipuli jauhetta? No, sinun ei tarvitse enää, koska voit tehdä ikioma kotona! Tekemällä sipulijauhe kotona, voit säästää paljon rahaa ja saada kaikki edut se on tarjota. Tulet hämmästymään tietää, kuinka helppoa on tehdä. Kotitekoinen sipulijauhe on myös parempi, koska se ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Kannattaa ehdottomasti sisällyttää tämän hyödyllisiä jauhe omassa keittiössä ja hyödyntää kaikki hyvyyden se on tarjota!

Jos haluat tietää lisää, jatka lukemista.

Edut sipulijauhetta:

Ennen kuin aloitat tekemisessä sipulijauhe kotona, sinun pitäisi oppia sen terveyshyötyjä. Eri etuja tämä mahtava jauhe ovat:

1. runsaasti ravintokuitua:

Sipulijauhe on runsaasti ravintokuitua. Tarjoilu 1 rkl sisältää noin 1 gramma kuitua. Tämä tekee 2,6% aikuisen miehen päivittäinen kuitua vaatimus ja 4% aikuisen naisen päivittäisestä saantisuosituksesta. Kun syöt säännöllinen ruokavalio runsaskuituinen, se auttaa alentaa riskiä aivohalvaus, syöpä, korkea verenpaine, diabetes, sydänsairaudet, korkea veren kolesteroli, ja lihavuus.

2. Tarjoaa Kalsium:

Ensisijainen rooli kalsiumin on tukea kasvua, ylläpito ja kehittäminen hampaita ja luita. Se tukee myös toimintaa hermoja ja lihaksia. Sen läsnäolo on tarpeen asianmukaisen ravintoaineiden imeytymistä kuten vitamiineja D ja K, magnesium, jne. Saat 26 milligrammaa kalsiumia yksi ruokalusikallinen sipuli jauhetta. Syöminen säännöllinen ruokavalio sisältää runsaasti kalsiumia voi auttaa ehkäisemään osteoporoosia, korkea verenpaine, korkea veren kolesteroli, ja lihavuus.

3. Tarjoaa Mangaani:

Asiantuntijoiden mukaan aikuinen mies edellyttää 2,3 mg magnesiumia päivittäin, kun aikuinen nainen tarvitsee 1,8 milligrammaa. Yksi ruokalusikallinen sisältää 0,09 milligrammaa, joka tekee noin 4% miehen RDA ja 5% naisen. Mangaanin vaaditaan elin energia-aineenvaihduntaan, sääntely verensokeri, kalsiumin imeytymistä ja syntetisointi hormonit, luukudosta, superoksididismutaasi, antioksidantti-entsyymin, sekä proteiineja, jotka ovat mukana veren hyytymiseen. Jos et saa riittäviä mangaani, se lisää riskiä sairastua diabetekseen, osteoporoosi, ja niveltulehdus.

4. runsaasti C-vitamiinia:

Yksi ruokalusikallinen sipulijauhe sisältää 1,6 milligrammaa C-vitamiinia Tämä on 1,7% ihmisen RDA ja 2,1% naisen. Tämä on antioksidantti, joka estää DNA-vaurion aiheuttama vapaita radikaaleja. C-vitamiini auttaa myös kollageenin tuotantoa, tukee luuston terveyden ja edistää haavan paranemista. Kun et saa tarpeeksi tästä ravintoaine, se lisää riskiä sairastua syöpään, silmänpohjan rappeuma, joka on ikääntymiseen liittyvien, sydänsairaus, ja verenpainetauti.

5. Tarjoaa Kalium:

Yksi teelusikallinen sipulijauhe sisältää 24 milligrammaa kaliumia. Tämä on ravintoaine, joka auttaa verenpaineen säätelyssä. Kehosi tarvitsee riittävä saanti tätä ravintoainetta tukemaan kehon toimintoja kuten terve supistuminen luita ja lihaksia, syke, ja ruoansulatusta. Kun et saa tarpeeksi kaliumia, se voi aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä, lihaskouristuksia, ja heikkous.

Sipulijauhe tarjoaa laajan valikoiman terveyshyötyjä, mistä suojella sinua vastaan ​​syövän ja muiden vakavien sairauksien ja tilojen edistämiseen luuston terveyteen. Se on ainesosa, että monet ihmiset eivät anna paljon ajatellut, mutta se on teho-pakattu kuormien välttämättömiä ravintoaineita, että elimistö tarvitsee pysyäkseen terveenä. Olisi ehdottomasti tehtävä katkottua omassa keittiössä niin, että sinä ja perheesi voi saada kaikki terveyshyödyt se tarjoaa.

How To Make sipulijauhe kotona:

Making sipulijauhe kotona on helppo prosessi. Kaikki mitä tarvitset on sipulit. Tuotto riippuu tietenkin siitä, kuinka monta sipulit käytät. Noudata annettuja ohjeita tehdä oman sipuli jauhe:

 • Kuumenna uuni 150 asteeseen Fahrenheit.
 • Kuori sipulit ja viipaloi ne ohuiksi paloiksi.
 • Levitä viipaleet leivinpaperilla vuorattu pergamentti paperilla.
 • Paista uunissa 1 tunti tai kunnes sipulit kuivua täysin. Kun sipulit helposti murentua käsissäsi, se osoittaa, että ne ovat riittävän kuivia.
 • Kun ne on tehty, anna niiden jäähtyä.
 • Seuraavaksi hienonna sipuli viipaleet kahvimylly, monitoimikone tai mauste mylly. Voit myös murskata ne laastin ja survin. Jauhaa tai murskata sipulit kunnes saat johdonmukaisuus haluat.
 • Säilytä sipulijauhe ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa. Voit myös pitää sen pakastimessa teidän jääkaapissa.
 • Kuten näette, se on ihanan helppo tehdä sipulijauhe kotona. Voit nyt unohtaa ostaa sen kaupoista. Miksi rahaa, kun voit sen sijaan tallentaa kotitekoisia sipulijauhetta?

  Kohtia muistaa:

  Vaikka sipulijauhe sisältää monia ravinteita, on tärkeää muistaa, että se on vain pieniä määriä. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi olla riippuvainen sitä vastaamaan päivittäin vaatimukset. Kuitenkin lisäämällä se päivittäistä ruokavaliota, varmista, että saat prosentteina RDIs joidenkin ravintoaineiden. Jos ostat sipulijauhe kaupoista, pitää mielessä, että se ei ole sama kuin sipuli suolaa.

  Sipulijauhe on monipuolinen mauste. Se lisää suuri makua pastaa salaatteja, kastikkeita, keittoja, laskut, ja kastikkeet. Sitä voidaan myös käyttää hieroo kanaa, sian-, naudan- ja jopa mereneläviä. Ei ole väliä mitä käytät sitä, tulet huomaamaan, että se antaa lautasen että vähän jotain-ylimääräistä ja tekee siitä erittäin herkullinen. Sipulijauhe on myös suuri natriumia vaihtoehto auttaa lisäämään ravitsemus ja maku ateriat.

  Nyt kun olet oppinut eri eduista sipulijauhe ja miten voit tehdä sen kotona, sinun pitäisi lisätä sen mausteen hyllylle. Älä viettää käteisellä tuotteita, jotka sisältävät säilöntäaineita ja lisäaineita - sen sijaan, tehdä terveellisiä sipulijauhe kotona, säästää rahaa ja saada sen hyödyt.

    Like 0   Dislike 0
  Edellinen artikkeli Paras Menetelmät kuritus
  Seuraava artikkeli On Seagate Sensible Investment?
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha