Miten saada hehkuva iho Luonnollisesti

Jukka Lampinen Elokuu 7, 2016 Kauneus 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ihosi on peili oman sisäisen valtion. Se heijastaa yleistä terveydentilaa kehon sekä energian tasoilla. Kun elimistö kärsii ja immuunijärjestelmä on heikko, iho usein reagoi sille menettää luonnollista hehkua ja tulossa tulehtuneet, tylsä, punainen, kutiava, täplikäs, hilseilevä tai eloton. Jotkut tärkeimmistä syistä tällaisia ​​iho-ongelmat ovat stressi, suoliston ja maksan ja huono ruoansulatus.

Tiedätte varsin hyvin, että iho on yksi herkkä kudosten ihmiskehon ja että se voi menettää sen hehkun ajan, ikääntymisen myötä, sekä monet muut sisäiset ja ulkoiset tekijät. Siksi meidän pitäisi koskaan lopeta suojaa sitä kaikenlaista vahingot ja haitallisia vaikutuksia.

Seuraavat ovat joitakin perussääntöjä ylläpitää yleistä hyvinvointia ja saada hehkuva iho luonnollisesti.

Ruoka

Mitä syömme vaikuttaa voimakkaasti meidän ihon kuntoa. Jos sinulla on jatkuvaa iho-ongelmia ja sairauksia, tulee etenkin parantaa niitä sisältä ulos, avulla joitakin arvokkaita ihon ravintoaineita, kuten vitamiineja, B, C, D, E ja mineraaleja, kuten kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, fosfori, kupari ja pii, helposti löydettävissä eri elintarvikkeissa.

Ehdottomasti vähentää rasvan, liha, sianliha makkaraa ja salamia kulutusta, ja älä liioittele alkoholin, margariini, etikka ja rasvainen kala lihaa. Useimmat näistä elintarvikkeet voivat aiheuttaa suoliston käyminen, joka voi pohtia terveyden ihoa. Palauttaa suoliston, kuluttavat enemmän jogurtti ja kuitua.

Olet luultavasti tietää, että iho on yleensä hieman hapan, mutta liiallinen määrä rasvaa maitotuotteet, puhdistettu valkoinen sokeri, jauhot, liha ja keitetty rasvat saattavat aiheuttaa sen pH-taso kasvaa, provosoi eri ihottumaa. Tasapaino oman ruokavalion ottamalla käyttöön pinaatti, kurkut, parsakaali, sitruuna, ja retiisi. Ja älä unohda, että happamoivia ruokia ei pidä sekoittaa elintarvikkeita runsaasti orgaanisia happoja, kuten omenat ja sitrushedelmät, jotka ovat hyviä puhdistus järjestelmän ja palauttaa ihon tasapainon.

Säilyttää oikea vitamiinin - se on välttämätöntä terveyttä ja hyvinvointia ihoa. Elintarvikkeiden korkea vitamiini, että sinun pitäisi säännöllisesti syödä ovat porkkanat, tomaatit, munat, pinaatti, voikukka, vihreitä papuja ja mango.

Poistaa alkoholia, kahvia ja tupakkaa.

Vesi ja yrttiteetä

Kosteuttaa ihoa sisältäpäin ulos. Juoda niin paljon vettä kuin voit ja yhdistää se depurative kasviperäisiä sekoituksia ja antioksidantteja, kuten vihreä tee. Ja muistakaa juoda joka aamu lasi vettä tyhjään vatsaan. Se pitää suolet terve ja hyötyä ihoa.

Melatoniini

Sleep vähintään 7 tuntia yössä. Kun olet unessa, elimistö tuottaa melatoniinia, joka on voimakas antioksidantti. Melatoniini on myös kutsutaan "hormoni pimeyden", sillä se vapautuu vain yöllä tai pimeässä. Tämä on syy, miksi se on erittäin tärkeää säilyttää terve ja normaali uni-vanavedessä rytmi, säilyttämiseksi ihosi luonnollisen sävyn ja hehkua. Enemmän nukumme, nuorempi odotamme!

Luonnollinen ihonhoito

Yksi tärkeimmistä asioista on muistaa säännöllisesti puhdistaa kasvosi ja poistaa kaikki jäljet ​​meikki ja savusumun kertynyt koko päivän. Erinomainen luonnollinen meikki Remover on kookosöljy - se ei ole kovin rasvainen ja se on helposti imeytyy ihoon. Se sisältää myös lauriinihappo, joka syvästi kosteuttaa ja korjaa vaurioitunut iho kudosta.

Hydraatti ja nuorentaa ihoa seesamiöljy, Argan öljy ja Rosa mosqueta öljyä.

Kuori ihosi kerran viikossa, käyttäen luonnon kuorinta valmistettu ainesosia kuten hunaja, sokeri, sitruuna, kaakaojauhe, kaurapuuro hiutaleita tai kookos jauhoja. Asianmukaisesti poistamalla kuolleet ihosolut, annatte paremmin imeytymistä ravitseva ainesosien muut luonnontuotteet.

Aurinko on tarpeen ihoa, mutta älä liioittele kanssa! Itse asiassa vain 10 minuuttia suodattamaton auringonvaloa on enemmän kuin riittävä takaamaan D-vitamiinipitoisuus, että elimistö tarvitsee. Pitkäaikainen altistuminen UV-säteiltä voi tulla hyvin vaarallinen ja lisätä riskiä sairastua ihosyöpään, sekä hyväksi vapaiden radikaalien muodostumista, joka vastaa ihon vanhenemista.

Jätä kommentti alle ja ehdottaa suosikki luonnollinen korjaamiseksi tai ihon hoito.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha