Miten pitää koirasi viileä kesällä

Heli Mäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kelly RoperDog kasvattaja ja Exhibitor

Tässä vihje vierailevilta asiantuntija Wendy Nan Rees miten auttaa koirasi voittaa lämpöä.

Vinkki: Miten pitää koirasi viileä kesällä

Auton vaarat

Olen usein ihmetellyt, miksi ihmiset haluavat viedä koiria mukaansa auton kyydissä on kuuma kesä päivä. Kyllä, minäkin pidä lähteä minun kolme poikaa kotona, mutta tiedän myös tragedioita voi tapahtua jättämällä koiran kuumaan autoon. Jotkut valtiot ovat jopa säätäneet lakeja lähdöstä lasten ja lemmikkieläinten auto kuumina päivinä. Koirat on ylimääräinen haaste, koska ne eivät hikoile samalla tavalla teemme. Olemme hikirauhaset ympäri kehomme. Koirat ovat vain voi hiki tyynyt jaloillaan ja nenään. Tärkein keino he vilvoitella tapahtuu huohottaen.

Sisälämpötila auton voi nousta yli 110 asteessa vain lyhyen aikaa. Esimerkiksi, jos se on 70 astetta ulkona, lämmön sisällä auton lämpötila voi olla yli 100 astetta 15 minuuttia. Kun eläin on huohotti hyvin kuumaa ilmaa, se vain kiihtyy lämpöhalvaus.

Coloradossa, kaupunki Boulder on ryhtynyt ankariin lemmikkieläinten omistajille, jotka jättävät lemmikit kuumaan autoon jälkeen Bulldog äskettäin kuollut lämpöhalvauksen. Omistaja oli lippuun ja syytettiin rikoksesta.

Senaatti Bill 1806, allekirjoitettiin laiksi 1. tammikuuta, 2007 ja sponsoroi senaattori Liz Figueroa on uusi anti-julmuutta laki. Laissa säädetään eläimiä ei saa jättää autoon ilman valvontaa olosuhteissa, jotka "vaarantavat terveyden tai hyvinvoinnin eläimen kuumuuden, kylmä, riittämätön ilmanvaihto, ravinnon puute, tai vettä, tai muut olosuhteet, jotka voisivat kohtuudella oletettavasti aiheuttaa kärsimystä, vamman tai kuoleman eläin. " Lemmikkieläinten omistajat Kaliforniassa, vastaisesti tämän uuden lain, voi kohdata korkeat sakot, vankilassa aikaa tai molempia.

Vuonna Kennel

Jos koira viettää aikaa ulkona kennel, kennel kannet ovat must, jotta varjoa. Varmista myös runsaasti vettä on saatavilla. Voit ostaa lemmikin suihkulähde, joka toimittaa jatkuva tarjonta raikasta vettä. Seisova vesi voi satama hyttysen toukka.

Korkean riskin Lemmikkieläimet

Ole erityisen herkkä vanhempi tai ylipainoinen lemmikkejä, lyhyen vaiennettu koiria ja lemmikkejä sydän- tai keuhkosairaus. Iso no-no: älä aja lemmikkisi ajattelu tämä pitää hänet jäähdytin. Joillakin roduilla, turkis todella eristää koiran kuuma auringonvalolta.

Kaupankäynti Heat Stress

Ole tietoinen merkkejä lämpörasituksen:

 • Turvonnut kieli
 • Raskas huohottaen
 • Lasitettu silmät
 • Nopea pulssi
 • Tasapainottomuus
 • Huikea ja kävely ympyrää
 • Oksentelu
 • Tongue kääntyy violetti

Jos lemmikkisi osoittaa mitään näistä oireista, tässä on muutamia asioita, voit tehdä heti jäähtyä hänet alas.

 • Aseta sprii vain lemmikkisi tassut.
 • Laita lemmikkisi viileässä, ei jääkylmää kylpyamme.
 • Käytä letku ja märkä lemmikkisi alas, anna veden valua hänen vatsansa. Tämä auttaa jäähtyä häntä nopeammin.
 • Levitä jään pakkauksissa vain pään, niskan ja rintakehän.

On parempi pitää koirasi juomasta paljon vettä heti, koska tämä todennäköisesti oksennuttaa. Sen sijaan tarjoavat jääpaloja valvoa määrä vettä saanti. Yhteys eläinlääkäriin välittömästi ja vie hänet toimistoon.

Hätätilanteissa, kuten tapaus lämpöhalvaus tai ylikuumenemisen, meidän lemmikit todella luottaa meihin olla niiden puolestapuhuja ja talonmies. Muista, että lemmikit eivät ole vain teidän eläimiä; he ovat ystäviäsi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha