Miten Opeta lapsesi Tietoa Haluaa Versus tarpeet

Kai Mäkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lapset oppivat paljon vanhemmiltaan, ja taloudellinen nokkeluutta eivät ole poikkeus. Tutkimus North Carolina State University ja University of Texas todettiin, että lapset kiinnitä huomiota taloudellisia kysymyksiä, ja totesi myös, että vanhempien pitäisi puhua lapsilleen noin rahaa niin että heidän lapsensa ei kehity väärinkäsityksiä. Tietäen kuinka puhua lapsesi ja etenkin kuinka opettaa lapsesi olla fiksu rahaa voi olla vaikeaa. On monia tapoja opettaa lapsille rahasta, mukaan luettuna ne toimimaan rahansa, heille opetetaan merkitys säästämisen ja, tietenkin, yrittää tehdä oppia rahaa niin hauskaa kuin mahdollista. Toinen tärkeä askel on opettaa lapsillesi ero haluaa vs. tarpeet - ja osa tapaa, että tämä erottelu voidaan ymmärtää on opettelemalla sanoa mitään, kun lapsesi kysyä asioita, joita he eivät tarvitse.

Lapsesi luultavasti kasvaa kuulo sanot ei usein, mutta jotkut vanhemmat, sanoa ei asioita, jotka lapset haluavat voi olla vaikeaa, varsinkin jos kohde tai toiminta on edullinen. Me kaikki haluamme miellyttää lapsemme, ja monet ihmiset haluavat antaa lapsille asioita, joita he eivät ole kasvaessaan. Kuitenkin, se on todella tärkeää pystyä sanomaan ei lapsesi, kun se tulee raha-asioissa. Opetus lapsesi että he eivät voi olla kaikkea he haluavat auttaa heitä priorisoida tarpeisiin myöhemmin elämässä, ja toivottavasti auttaa heitä arvostamaan heidän asioita ja vastaa rahaa.

Jos haluat pitää kielteisen vastauksen mahdollisimman myönteisen, on olemassa tapoja sanoa ei, jonka avulla voit tehdä. Mukaan MSN Money, voit kokeilla tarjoamalla vaihtoehtoja. Voit myös asettaa budjetin ja olla rehellinen teidän selityksiä. Vaikka nämä ehdotukset toimivat yleensä kun sanoa ei, ne ovat erityisen tehokas, kun se tulee raha-asioissa, koska lapsesi oppia rahaa, kun puhutaan budjetin ja kun olet rehellinen oman talouden.

Sen lisäksi, että mukava kertoa lapsesi ei, sinun on myös opettaa heille ero haluaa ja tarvitsee. Nuorena, useimmat lapset ymmärtävät, että he tarvitsevat vettä ja ruokaa. Voit myös selittää siten, että työ toimii. Selitä, miksi tarvitsemme näitä asioita; tämä voi olla erityisen tarpeen, kun lapsi on nuorempi, ja vaatii usein asioita, koska he haluavat niitä. Kun lapsi on hyvin nuori, voit pitää selityksiä lyhyt. Esimerkiksi: "nalle maksaa rahaa, mutta meidän on myös maksettava pasta illallinen käymme tänä iltana." Kun lapsi saa vanhempi, voit selittää enemmän siitä, miten voit priorisoida budjetti varmista, että sinulla on varaa asiat että perhe tarvitsee.

Opetus haluaa vs. tarpeet voidaan vaikeutunut tietyissä tilanteissa. Vaatteet on yksi niistä tilanteista, koska monet lapset haluavat olla nimi tuotemerkin vaatteita kilpailla niiden kanssa tai tuntuu, että ne mahtuvat. Vaikka me kaikki tarvitsemme vaatteet, emme tarvitse erityisiä tuotemerkkejä. Koska lapsesi vanhetessaan, jos sinulla ei ole varaa ostaa kaikki todella mukava vaatteet, voit rohkaista heitä käyttämään lisä, pyydä erityisen mukava erä syntymäpäivä tai joululahjaksi, tai saada osa-aikaista työtä.

Toinen vaikea opetus lapsille voi liittyä koulun toimintaan. On tärkeää kannustaa lapsia osallistumaan toimintaan he nauttivat, mutta jos haluat säästää rahaa, sinun täytyy olla valikoiva. Useimmat lapset osallistumaan urheiluun ja muut koulun toimintaan, joten lapsesi saattaa olla vaikea nähdä nämä extrat haluaa sijaan tarpeisiin. Tämä on hyvä aika selittää ajatus valita, mikä on todella tärkeää, jotta lapsesi ymmärtävät, että he eivät voi aina maksaa kaikkea. Voit myös opettaa heille leikata kustannuksia, jotta asiat toimivat. Tämä on toinen tärkeä opetus heitä oppimaan.

Enemmän ja enemmän, lapset nyt elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tabletteja, ja videopelilaitteita. Jälleen voi olla vaikea lapsille ymmärtää, miksi kaikki heidän ystävänsä on jotain, mutta he eivät. Tämä on toinen mahdollisuus opettaa lapsillesi työskentelystä ja säästää, mitä he haluavat. Jos lapsesi todella kuten elektroniikka ja sinulla on varaa ostaa niitä poikasi tai tyttäresi, yritä käyttää niitä opetustarkoituksiin samoin. On monia apps, sekä pelejä verkossa, jonka avulla lapsesi pitää hauskaa, mutta oppia rahaa samaan aikaan. Yksi tällainen peli on Mad Money PBS KIDS.

Jos lapset oppivat, että he voivat odottaa sinua maksamaan mitä he tarvitsevat, mutta ne on tehtävä työtä mitä he haluavat - selviä poikkeuksin tietysti; se on okei ostaa lapsille lahjoja ja auttaa kun voit - he oppivat arvostamaan niiden juttuja, ja toivottavasti, on rahaa fiksu aikuisia isona.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha