Miten olla mielettömän tuottava ja silti pitää Smiling

Ville Linna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toimittajan huomautus: Tämä on asiakkaiden Post Mary Jaksch on Goodlife ZEN.

Haluatko olla tuottavampia? Ehkä et, mutta olen varma, että et halua stressaantunut, ylityöllistettyjä, tai onneton - joka sattuu monet super-tuottavaa henkilöä. Mutta on hyvä uutinen:

Voit olla mielettömän tuottava - ja silti haju freesioita, nauttia Pinot Noir, tai nauttia raukea halaus.

Muutama viikko sitten Leo Babauta sanoi minulle, "Mary - olet yksi kaikkein tuottavimpia ihmiset tiedän. Ja silti pitää hymyilee ja näyttää niin rento. Miten teet sen?"

Useimmat kamaa Olen lukenut tuottavuus on noin tehdä asioita eri tavalla. Kuten nousta klo 4 aamulla joka aamu, tai juominen kahdeksan litraa vettä päivässä, tai pitää kannettavan tyynyn alle. Sorry, folks - en tee mitään näistä asioista.

Korkea tuottavuus ei ole noin tekee, se olemisesta.

Jos haluat olla erittäin tuottava - ja silti nauttia elämästä - sinun täytyy tarkastella, miten asut, ja miten käytät mielesi. Tutustu seuraavat viisi ehdotuksia:

 •  Tee rauhassa.
  Useimmat ihmiset elävät jatkuvassa sisäisiä ristiriitoja ja kärsivät ristitulessa kielteisiä ajatuksia, että sabotaasi tuottavuutta.

  Tässä skenaario: Kuvittele, että auto on purettu ojaan. Ryhmä auttajia kerätä, kiinnitä köydet ja alkaa vetää auton ulos. Valitettavasti he eivät kaikki vetämällä samaan suuntaan. Jotkut yrittävät vetää auton kohti tien, kun taas toiset yrittävät vetää sitä syvemmälle ojaan. Se on järjetöntä.

  Juuri mitä tapahtuu, kun olemme jakautunut: kaikki on taistelua, ei paljon mitään tapahdu, ja se on turhauttavaa. Mutta mitä jos mielen, kehon ja sielun ovat kaikki linjassa?

  Kun meidän energia on kohdistettu, olemme valtion virtauksen.

  Kun me olemme rauhassa, ja upotetaan tehtävä käsin - ilman negatiivisia ajatuksia sabotoi meidän tuottavuus - toiminta tulee vaivatonta. Voimme saavuttaa paljon enemmän lyhyemmässä ajassa. Ja enemmän nautintoa.

  Vihje: Käytä elastinen ranneke. Aina kun huomaat negatiivisia ajatuksia, vaihtaa rannekkeen toiseen käsivarteen. Tämä auttaa sinua luomaan ja ylläpitämään rauhaa sisällä.

 • Mene reunaan. Säännöllisesti.
  Useimmat ihmiset käyttävät vain murto-osa niiden kyky ja yrittää tallentaa omia energiaa. Esimerkiksi, olemme houkutusta levätä kun väsynyt saadakseen takaisin meidän elämäniloa. Vikatikki! Enemmän energiaa kulutat, sitä enemmän sinulla on.

  Väsymys voi viestiä monia asioita. Jos olet terve, se voi tarkoittaa, että olet kyllästynyt, turhautunut, puute liike, tai tarvitsevat enemmän happea. Tai ehkä ristiriitoja on horjutti energiaa. On tärkeää mennä rajoja säännöllisesti. Vievät käynnissä, taistelulajit, uinti tai muu toiminta - on monia tapa käyttää voimakkaasti.

  Vihje: Jos tunnet loppuun tai unelias, mennä reipasta kävelyä, jotta kiihdyttää energiaa ja palauttaa henki.

 • Toimia.
  Useimmat ihmiset eivät ole tuottavia, koska ne eivät puutu asiaan. Heillä on unelmia ja jopa suunnitelmia - mutta ne eivät noudata kautta. Negatiiviset ajatukset voivat suistaa toimintaa. Voi olla, että sinulla on epäilyksiä kykysi, tai että kuuntelet toisia, jotka epäilevät sinua.

  Vinkki: Katsokaa, mitä haluat saavuttaa ja kysy itseltäsi, "Mikä on pienin askel suuntaan unelmieni että voin ottaa nyt?" Sitten ottaa että vauva askel. Nyt.

 • Tee mitä rakastat.
  Mieti, miten vietät aikaa. Pidätkö työsi, vai onko se jauhaa? Olen muuttanut elämäni, ja mitä minä olen intohimoisesti on tullut työni: Opetan Zen opiskelijoita, ja myös työskennellä yhdessä Leo mentori bloggaajia-luettelosta Blogger Club.

  Muutama päivä sitten minun kumppani David koputti ovelle pikku mökki puutarhassa, jossa työskentelen:

  "Maria", hän sanoi, "sinä ymmärtää se on kymmenen illalla - ja olet vielä töissä?"
   "En ole työskennellyt!" Ammuin takaisin. "Nautin itse!"

  Kyllä, kun raja työn ja pelata saa hämärtynyt, voit itse työskennellä enemmän - mutta se tuntuu olet vain hauskaa.

  Vihje: Seuraa unelmiesi - vaikka se on vain kymmenen minuuttia päivässä.

 • Rakasta sitä, mitä teet.
  Emme voi aina tehdä mitä me rakastamme. Mutta meillä on vapaus rakastaa mitä teemme. Vuodesta Zen näkökulmasta, on tapa kääntää jopa dullest urakka osaksi miellyttävä toiminnan kautta mindfulness.When maksamme tarjouksen huomioon nykyisen kokemus - päästää irti kaikista ajatuksista ja tuomiot - jopa kaikkein arkipäiväinen toiminta voi tulla miellyttävä. Mindfulness ei tarkoita katsomassa itse, se merkitsee täysin läsnä, hetki hetkeltä.

  Vihje: Tullakseen tietoinen, ilmoitus tuntemuksia hetki. Mitä ääniä kuuletko? Miten jalat kytketty maahan? Mitä ihosi tuntuu?

 • Eräs olennainen kysymys sinun täytyy kysyä ...

  Jos haluat olla tuottavia ja silti nauttia elämästä, on keskeinen kysymys sinun täytyy vastata: miksi olla tuottava?

  Tarkoitan, miksi ei vain chill out sohvalla, syödä perunalastuja, ja katsella televisiota uusintoja? Se saattaa olla hieno. Mutta entä pitkänomainen laatikko olemme kaikki menossa päätyä?

  Muistutan itseäni joka aamu, että elämä on lyhyt ja minun voi olla ohi iltaan mennessä. Se antaa minulle halun maistaa ja nauttia joka hetki. Se lisää myös mitta rauhallinen kiireellinen, koska haluan jättää merkin maailman ylle. Oletko?

  Jos näin on, tietoinen tuottavuus auttaa luomaan elämää, joka tarjoaa sekä nautintoa ja tuottavuutta. Voit saavuttaa enemmän, ja voit silti pitää hymyillen. Että hymy syttyy paitsi oman elämän, mutta myös elämää lähimmäisiäsi.

  Sinun ei tarvitse olla supersankari. Yksinkertaisesti tehdä rauhan ja elää jokainen hetki täysin. Siinä kaikki.

  Mary Jaksch on Zen-mestari ja bloggaaja. Pään yli Goodlife Zen enemmän hänen artikkeleita. Ja käy-List Blogger Club.

  -
  Jos pidit tämän oppaan, ota kirjanmerkki se Delicious tai Jaa Twitterissä. Kiitos, ystäväni.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha