Miten olla hyvä ihminen

Taru Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos joku kysyi, mitä se kesti olla hyvä ihminen tai kuka olet pitää hyvä ihminen, mitä sanoisit? Äiti Teresa olisi korkealla useimmat ihmiset-n luettelon olisi Mahatma Gandhin ja Pyhän Fransiskus Assisilaisen. Kaikki ne työskennelleet kovasti auttaa muita, mutta voisitteko ei myös lisätä ystäviä ja naapureita, jotka eivät koskaan kirjataan epäitsekästä apua he antaa muille? Jos olet päättänyt halusi tulla muistetuksi hyvä ihminen, mitä aiotte pitää tehdä? Eri ihmiset esittävät erilaisia ​​ideoita, mutta kaikki luultavasti voimassa ja yhdistelmä kaikki on ihanteellinen. Haluavat ajatella olevan hyvä ihminen ei voi olla ihanteellinen syy auttaa toisia, mutta se voisi myös väittää, että jos tarvitset apua ja joku auttaa sinua ja kysyy mitään vastineeksi oletteko todella välitä, mitä heidän motivaatio oli?

Hyvä naapuri

Aikana, jolloin on leikkauksia ja hyväntekeväisyysjärjestöt on vaikeuksia selvitä, se on hyvä tietää, että ihmiset ovat valmiita huolehtimaan vanhusten ja hauras omassa yhteisössään. Se voi vain olla poimien ruokaostokset, kun sää on huono tai haltuunotto aterian kun henkilö sairas, mutta se voi olla elinehto monissa tapauksissa. Yhteisöinä muuttaa ja ihmiset muuttavat pois alueelta he kasvoin tulee olemaan enemmän tällaista apua tarvitaan. Lapset eivät käden auttaa iäkkäitä vanhempiaan mutta pitäisi olla kiitollisia ihmisille haltuunottoa niiden rooli. Toivottavasti tämä johtaa heidät tekee samaa uudessa alueella. Valitettavasti ihmiset, jotka ovat valmiita tekemään tämän ovat usein käyttäneet pois vaan asettamalla rajoja, voit silti olla hyvä naapuri ja ei kärsiä siitä.

Olla lakimies

Olitpa samaa mieltä kaikkien lakeja, ne on suojella joku. Usein laki suojelee pahan mutta niin kauan kuin se suojaa myös hyvä myös se tulee noudattaa. Sir Thomas More sanoi "I-d antaa Devil hyötyä lain, omasta turvallisuuteen sentään!" Lait ovat siellä syystä ja vaikka ne saattavat näyttää olevan turhaa hyvä ihminen ei rikkoa niitä. Se on yksi asia kampanja on näennäisesti epäoikeudenmukainen lakien muuttunut, mutta kun ne ovat paikallaan se on hyvä idea noudattamaan niitä.

Giving hyväntekeväisyyteen

Tämä ei tarvitse tehdä röyhkeä ja ilmeinen tapa. Jos sinulla on enemmän rahaa kuin tarvitset sitten antaa sen jonkun vähemmän onnekkaita auttaa heitä nyt, kun he ovat eniten tarvitsevat. Hyvä ihminen ymmärtävät tämän ja mielellään pysyä nimettömänä. Vaikka ei ole ylimääräistä rahaa noin siellä voi olla tavaroita, joita et enää käytä, että joko joku muu mielellämme vastaan ​​tai hyväntekeväisyys kauppa voi myydä.

Vapaaehtoistyö

Vaikka antamalla rahaa on tärkeää joskus yhteyttä ja fyysinen läsnäolo on tarpeen. Olipa se on hostellissa kodittomien tai palvelevat hyväntekeväisyysjärjestöjen kauppojen, joku hyötyy mitä olet tekemässä. Nuorisotalojen ja urheilujoukkueiden tarvitsevat usein aikuisen valvonnassa ja vanhukset eivät aina tehdä sen myymälä. Yhteisön työntekijöiden kattavat monia eri alueita mutta asia niillä kaikilla on yhteistä on halu auttaa niitä vähemmän onnekkaita tai pysty niitä itse. Don-t olla tuomitseva kuin et-tiedä miksi ihmiset olet tekemisissä ovat sotkussa ne ovat. Se voi olla heikkous omalta mutta ne voivat olla epäonninen.

Edistäminen

Kun joku muu-s lapsi kotiisi ei ole asia jokainen voi tehdä, mutta se on erittäin tarvitaan ammatti ja lapsi, joka hoidetaan tällä tavalla ylistää auttaa, että heille annettiin. Foster omaishoitajat ei vain pitää lapset pois valtion hoitoa mutta heille rakkautta ja tukea, että he eivät ota valtiojärjestelmän. Näytetään heille, että perhe-elämän ja ihmiset voivat olla hyvä auttaa heitä tulemaan paremmiksi ihmiset itse ja toivottavasti ei toistaa virheitä edellisen sukupolven.

Vain olemalla hyvä ihminen

Miten te voi päättää, elät elämäsi hyvä ihminen? Yksi tapa on verrata mitä teet elämäntapa ihmiset luulet olivat hyviä. Ei ole tuomitseva pitäisi olla alku, koska pitäisi olla anteeksiantava. Kaikki eivät yhtä avoin kuin voit olevan hyvää ja voivat tehdä virheitä. Ottaa ihmisiä kuin löydät niitä ja jos ne syyllistyvät suuria rikokset, hyväksyvät, että heillä ei ole voimaa. Sinun täytyy tehdä hyviä tekoja eikä vain pitää poissa tekemästä huonoja.

Ennen kuin aloitat hyviä tekoja mutta sinun pitäisi ajatella seurauksia. Teidän halu olla hyvää olet vaarassa vahingoittaa joku muu. Olipa se voi tarkoittaa niitä tarvitse tehdä jotain väärin tai ei pysty kehittämään itseään, varmista et anna joku muu jopa epäonnistua.

Varmista, että olet aio auttaa muita tehdä pahoja asioita, koska haluat tehdä hyvää. Don-t olla itsekäs ja yrittää tehdä kaikkea itse. Vaikka tulos on mukava yksi, toiset voivat tuntea laittaa ulos. Esimerkiksi voitaisiin kerätä tavaroita hyväntekeväisyyteen. Saatat olla paljon asioita lahjoittaa, mutta muut voivat olla antaa vähemmän kuin sinulle volyymin mutta enemmän se, ne voivat vähemmän varaa antaa asioita pois. Tarjous antaa muiden ottaa kunnian joku tavaransa ja he eivät vain ajatella olet tehnyt jotain mukavaa, mutta saattaa olla valmis tekemään samoin, kun ne ovat asemassa.

Miten olevan hyvää vaikuttaa sinuun?

Mieti tarkkaan vaikutus on hyvä on ottaa sinua. Oletko käyttävät ihmiset yrität auttaa? Jos näin ei ole tarvetta lopettaa auttaa ihmisiä, mutta vain tehdä niin vähäisemmässä äärimmäisen tai olla varovainen siitä, kuka päätät auttaa.

Rehellisyys on hyvä, mutta on hetkiä, jolloin kertoo valhe voi olla viisainta. Laita tunteet muut ennen oman näkemyksensä. Jos näit naapurit lemmikki surmansa auto ja tietää se kärsi sinun ei tarvitse kertoa heille, että? Voisi sanoa se kuoli heti ja kukaan kärsisi. Et ole tehdä lemmikki kärsiä enemmän mutta omistaja on helpottunut, että se oli nopea ja kivuton. Jos kerrot totuuden muissa kuin tämä on todennäköistä, että te käyttäytyvät paremmin kuin voitit-t halua myöntää oman puutteita.

Lopuksi yrittää löytää tapoja kannustaa muita olemaan hyvä. Ei tarvitse luennoida heille vaan se voisi olla jotain niin yksinkertaista kuin ehdottamalla ystävä tai naapuri, joka väittää olevansa kyllästynyt että ne liittyvät, kun vapaaehtoisesti. Et voi edes ehdottaa heidän osallistumisensa kuin jos he näkevät, miten auttaa muita ja silti nauttia elämästäsi he saattavat vain haluavat osallistua.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha