Miten Muotoile Cover Letter

Mira Hämeen-Anttila Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Miten Muotoile Cover Letter

  • Valitse saatekirje Style

Sinun saatekirje toimii, jos se välittää ammattilainen viesti ammatillisessa sävy. Tärkeintä on, että muoto muuttuu asentoon olet hakemista. Jos kirjoitat saatekirje varten kirjanpitoa kannan oikeudellinen yritys, joudut kiinni enemmän perinteisiä document format. Sinun täytyy valita erilaista lähestymistapaa kokonaan, kun olet haettaessa asemaa Imagineer Disney. Nimittäin, sinun täytyy tehdä tutkimusta siitä yritys sekä käytettävissä kanta oppia muotoilla saatekirje.

Miten Muotoile Cover Letter

Vaikka olet kirjoittanut ensimmäisen saatekirje, se maksaa saada joitakin tietoja perus saatekirje muodossa. Tässä lisää siitä, miten käsitellä muotoilun eri osa:

Kirje Head

On tärkeää kirjoittaa tyypillisiä yksityiskohtia oikeassa yläreunassa sivun. Tähän pitäisi sisältyä osoitteesi, päivämäärä, työnantajan nimi, yrityksen nimi, yrityksen osoite, ja tervehdykset.

Avaa jakso

Ensimmäisessä jaksossa, antaa lukijalle tietoa mitä työtä asema olet hakemista ja miksi. Täällä kannattaa aloittaa mainittava syyt kirjallisesti. Aloituspuheenvuorossanne osio on myös oikea paikka jakaa ihmisten nimet, tiedät jo organisaatiossa. Lopuksi, sinun täytyy antaa joitakin pakottavia syitä miksi olet hakevat tiettyä yritystä tai asemaa. Muista pitää se lyhyt ja yksinkertainen.

Runko-osa

Tässä osiossa voit vakuuttaa työnantajalle, että olet oikea ehdokas työtä, mukaan lukien taidot, kokemus ja saavutus. Valmistele kolme todellinen tapauksissa sinun Tärkein saavutus kuvitus.

  • ?? Ensinnäkin aloittaa intro keskittyy taitoja ja saavutuksia. Vain kirjoittaa taitojasi tai kokemusta, joka voi olla hyvä ottelu uusi työ.

  • ?? Toiseksi taivutella mahdollinen työnantaja erityisiä kokemusta tiettyjä paikkoja, ja antaa tietoja taitojasi, jotka vastaavat työn vaatimuksia.

  • ?? Lisäksi pitää se lyhyt mutta terävä ja tehdä siitä vaikutuksen lukija. Kirjoita lyhyitä lauseita pitää asiat mielenkiintoisia, ja siirry seuraavaan saavutus kello oikeaan aikaan.

  • ?? Lopuksi, kääri sen kaiken yhdellä viimeisen virkkeen korostaen jälleen, että te sopivin ehdokas tehtävään.

Sulkeminen §

Vuonna sulkeminen osiossa, sinun täytyy ilmoittaa lukijalle, että olet liittänyt ansioluettelosi kanssa saatekirjeen, joka voidaan myös sijoittaa alkuosa. Tämä paljastaa, että olet melko kiinnostunut voittaa haastattelussa.

Myös tehdä selväksi, että tiettyyn päivämäärään asti sinua odottavat vastausta. Vihdoinkin kiittää heitä heidän aikaa ja huomiota.

Allekirjoitus

Lopeta se pois "Ystävällisin terveisin" jälkeen "allekirjoitus" ja "Nimesi". Muoto voi olla kuten alla:

Vilpittömästi,

Sinun allekirjoituksesi

Sinun nimesi

Liite

Huomautus: vaikka olemme tehneet asianmukaista saatekirje muoto sinulle, sinun täytyy muokata saatekirjeen erityisiä työtä haet.

Valitse saatekirje Style

Saatekirje on ensimmäinen mahdollisuus yllättää mahdollinen työnantaja. Se ei ole hyvä idea ottaa työhakemukset enemmän kuin suojaava takki CV - ne eivät ole. He voivat itse olla eroa voittaa ja menettää työpaikan. Siksi on tärkeää ottaa asiat vakavasti ja valitse oikea saatekirje tyyli jättää hyvän vaikutuksen teidän vuokraamalla manager.

Standard Style

Tämä tyyli sopii aloilla, kuten laki, liiketoiminta, vähittäiskaupan, ja kirjanpito. Alla on näyte saatekirje standardin, konservatiivinen tyyli.

Osoitteesi

Päivämäärä

Mr. / Ms.

Otsikko

Yrityksen nimi

Heidän Osoite

Dear Mr. / Ms .:

Ohessa minun CV vastauksena mainos lähetetty Sanomalehti 15. tammikuuta.

Luonne minun loppututkintoon on auttanut minua kehittämään taitoja tarvitaan tähän tehtävään. Se osallistuu laaja tutkimus, tarvitaan motivaatiota, aloite, ja erilaisia ​​taitoja. Sillä se oli tärkeää saada syvä ymmärrys teollisuuden, ja olin erittäin hyvä se.

Pidän itseäni nopeasti kirjailija tapa kiinnittää huomiota pienetkin yksityiskohdat, ja puhun hyvin kiitollinen jos olen myönnetty mahdollisuus työskennellä kanssanne. Olen valmis ottamaan kaikki vastuut ja hyvä hallita stressaavia tilanteita. Olen varma on hyvä lisä joukkue.

Kiitos, että otit lukea minun hakemuksen ja toivon kuulevani sinusta pian ennen ensi maanantaina.

Kunnioittavasti,

Nimi

Spekulatiivinen Style

Muoto muuttuu hieman eri teollisuuden ja organisaatio olet valinnut. Alla on näyte kirjeen spekulatiivisia tyyliin.

Osoitteesi

Päivämäärä

Mr. / Ms.

Otsikko

Yrityksen nimi

Heidän Osoite

Dear Mr. / Ms .:

Kirjoitan tämän kirjeen selvittää, jos sinulla on uusista avoimista työpaikoista saatavilla yrityksessäsi. Olen liittänyt minun CV myöhempää käyttöä varten.

Minulla on hyvä loma työkokemusta eri asetuksia. Olen työskennellyt vähittäiskaupan, toimistoympäristöissä ja palvelualoilla sekä. Tämä on auttanut minua oppimaan uusia taitoja ja hioa niitä oppinut edellisessä työpaikassaan kokemuksia. Uskon todella, se on helppo minulle sovi joukkue.

Teen työni vilpittömästi ja aina kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin. Olen nopea oppimaan ja kestää vähän aikaa oppia uusia taitoja. Olen hyvä joukkuepelaaja ja tietää miten saavuttaa tiukin tavoitteiden työskennellessään joukkue. Se tulee varmasti etuoikeus saada mahdollisuus työskennellä korkean profiilin yritys kuin.

Aion nyt etsiä mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti ja keskustella muiden työn yksityiskohdista. Mikäli ei ole avoimia työpaikkoja nyt, olisin kiitollinen, jos voisitte pitää minun CV oman levy myöhempää käyttöä varten.

Vilpittömästi sinun,

Nimi

Kirje Luovan työpaikkoja

Tämäntyyppinen saatekirje toimii hyvin luovia työpaikkoja kuin että copywriter. Se näyttää työnantajalle luovuutesi valloilleen ja erikoisosaamista samoin.

Osoitteesi

Päivämäärä

Mr. / Ms.

Otsikko

Yrityksen nimi

Heidän Osoite

Dear Mr. / Ms .:

  • Onko pilkkuja hämmentää sinua?

  • Tuntuuko jännittynyt käyttäen suluissa?

  • Onko sinun vaikea kirjoittaa oikea kirjoitusasu?

  • Mietitkö miten hallita välimerkkejä?

Et ole yksin täällä, koska kirjoittaminen on taidetta ja kaikki eivät voi olla että taiteellinen mutka mielen luoda virheetön sisältöä. Ongelmana on, että voit löytää satoja tuhansia innokkaita lukijoita, jotka voi bongata tahdittomuus äärimmäisen helposti. Siksi on tärkeää, että kirjoitat sisältöä vain, kun tiedät ole tehnyt kieliopin, tyylillinen, rakenne- ja kirjoitusvirheitä virhe. Jos et ole varma, voin olla paljon apua.

Olen ollut copywriter niin monet huippu sivustot. Voit mennä katsoa, ​​monikielinen verkkosivusto jäljennökset Luomani alusta loppuun. Jos se kuulostaa mielenkiintoiselta, voin lähettää joitakin näytteitä 24 tuntia auttaa sinua tekemään päätöksen. Vakuutan teille, että jos haluat työskennellä kanssani, sinun ei enää tarvitse huolehtia laadusta sisältöä. Kirjoita minut takaisin ja nukkua sikeästi yöllä!

Parhain terveisin,

Sinun allekirjoituksesi

Nimi

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Luonnollinen Aphrodisiacs Miesten
Seuraava artikkeli Nosta Emergency rahaa nopeasti
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha