Miten meikki laukku putsata

Jami Airaksinen Elokuu 8, 2016 Kauneus 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miten meikki laukku putsata

Se ei ole vain sisällön jääkaappi että on viimeinen voimassaolopäivä - kosmetiikkatuotteet ovat myös käytettäväksi tietyn ajan kuluessa. Jokainen tuote on käyttöpäivä symboli - se on niin pieni kuvaketta vastaetiketin joka näyttää avoin kansi, jossa on useita keskellä. Tämä osoittaa, kuinka monta kuukautta tuotetta pidetään turvallisia käyttää avaamisen jälkeen. Pidemmälle, vaikuttavat aineet alkavat heiketä, voi olla muutos väri, rakenne ja johdonmukaisuutta, ja kaava voi tulla eltaantunut. Niin alkaa uudelleen puhdistamalla teidän jemma ja istutuksia suosikki kohteita.


Meikki

 • Säätiö: Neste-tuotteet ovat yleensä hyvä kuudesta 12 kuukauteen. Keskeinen asia on muistaa, että erotettu kaavat eivät tarvitse vapina, he tarvitsevat heittää pois.
 • Jauheet: Jauheet voi kestää jopa kaksi vuotta, mutta jos käytät märkä siveltimellä soveltaa luomiväri olisi heittänyt kuuden kuukauden kuluttua. Jauheita, kun rakenne alkaa muuttua - se voi tulla kuiva tai liukas johtuen transference ihon luonnolliset öljyt kautta asetin - bin se.
 • Voiteet: Cheek voiteet voi kestää jopa 12 kuukautta, mutta kerma luomivärejä kestävät vain noin kuusi kuukautta.
 • Huulipuna: vesipitoisuus huulipunat tarkoittaa, että ne ovat alttiita kuivumiselle, joten bin ne 24 kuukauden jälkeen. Kiilto säilyy hyvä 12-18 kuukausi.
 • Lyijykynät: teroitus luo puhtaalle alustalle, joten nämä pitäisi kestää jopa kaksi vuotta, mutta tiedät he viimeisen parhaimmillaan ne kuivuvat, kehittää valkoinen kalvo kärkeen tai alkaa murentua.
 • Ripsiväri: Tämä on kaikkein epävakaa meikkiä ansiosta pumppaus toiminnan siveltimen, joka työntää bakteerit takaisin putkeen. Tämä tarkoittaa, että ne täytyy vaihtaa kolmen kuukauden välein. Enää ja he alkavat kehittää erillinen, lähes kemiallinen haju, ja olet vaarassa punoitusta, ärsytystä tai jopa sidekalvontulehdus ja sikaloiden. Useimmat meikki taiteilijoiden suositella haistaa uusi ripsiväri heti avaamisen niin tiedät mitä etsiä, kun se sammuu.
 • Neste alukset: Kuten ripsiväri, kostea ympäristö, jossa nämä on pakattu on kasvualusta bakteereille, joten korvaa neste liner kolmen kuukauden välein.

Ihonhoito

 • Kosteusvoiteet: Käytä näitä 12 kuukauden kuluessa, varsinkin jos ne sisältävät anti-aging ainesosia.
 • Seerumit: Nämä tuotteet on yleensä eniten aktiivisia ainesosia, joten niitä olisi käytettävä 12 kuukauden kuluessa avaamisesta.
 • Akne hoidot: Skin tuotteita glycolic tai salisyylihappoa pohja olisi edelleen voimakas enintään kuusi kuukautta.
 • Retinol tuotteet: Näillä on säilyvyys enintään 12 kuukautta.

Puhdistus vinkkejä

HARJAT: Pyyhi ne kudokseen jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdas säätiö ja peitevoide harjat kerran viikossa, silmä harjat kaksi kertaa kuukaudessa ja kaikki muut harjat kerran kuukaudessa. Käytä omistettu harjaa puhdistusaineet tai lempeä shampoo. Kuivata, älä aseta ne pyyhkeen tai kudosta. Sen sijaan, kuivua säätämällä ne tasainen kanssa harjakset roikkui reunan laskurin. Vaihda harjat kun harjakset alkavat kulua tai pudota.

Sienet: Pese ja anna nämä täysin kuiva jokaisen käyttökerran jälkeen. Heittää ne pois, kun kuukausi.

Teroittimet: Jos olet teroitus silmien tai huulten kyniä viikoittain, puhdista teroitin sprii aina käytön jälkeen.

Pidentää säilyvyyttä oman meikkiä

 • Käytä suljettu applikaattorit ja lastat tai puuvilla kärki. Jos sinun on käytettävä kätesi, pese ne ensin.
 • Älä yritä ohentua mitään kaavoja vedellä, koska se voitaisiin ottaa käyttöön bakteerit tuotteeseen.
 • Heitä ripsiväri heti, jos olet ollut silmätulehdus, siivu kruunata huulipunat jos olet ollut huuliherpes, ja käyttää pumpulipuikolla soveltaa peitevoide yli kauneusvirhe - ja älä double dip.
 • Terävöittää kaikki kyniä kerran viikossa säilyttää optimaalisen suorituskyvyn.
 • Älä jaa kosmetiikkaa kenenkään kanssa.

Varastointi vinkkejä

 • Kun mahdollista, etsiä tuotteita läpinäkymätön pakkauksia, läpinäkyvänä kotelot voi altistaa kaava valolle, kiirehdittävä hajoamisen.
 • Airless, pumppu-tyyli toimitus järjestelmät ovat hyvin kuin ilma altistuminen voi aiheuttaa ainesosien hapettumisen ja jatkuvasti kastamalla sormia purkkiin voi esitellä bakteereja.
 • Lämpö ja kosteus ovat vihollinen, joten pidä kosmetiikkatuotteet suoralta valolta, kosteissa ympäristöissä tai missä tahansa altis äärimmäisille lämpötiloille.

Älä missaa:

>> Törsätä tai säästää kauneus?

>> Mikä kauneus terapeutit haluavat tiesimme

>> Miten saada suuri iho kuin julkkis

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha